Hocam bütünlük sağlanması açısından ilk sayfanın sonlarına doğru koyduğum imzaların kullanılması kararı alındı Umarım herkes uyar ve tüm dh de walkman telefonlarımızın resimleri dolanır
quote:
Orjinalden alıntı: Superkene
Bence herkez istediği resmi koysun ama imzada ""the club of walkman phones"" yazısı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 17 Ağustos 2006; 14:07:54 >
Sanırım attığın dosya salt okunur olduğu için problem çıkarıyor olabilir. Bence o dosyayı silip tekrar dene. Tahminim olacaktır.
hocam sanırım senin dediğin doru..başka dosya yükledim yüklendi ama telefon modundayken hafıza kartına attım..Dosyayı silip tekrar demişsin ama onu anlayamadım..dosya uzantısıyla alakalı değil mi bu olay..tekrar yüklesemde uzantısı aynı olmayacak mı?..ilk sorun çözüldü gibi...ama malesef ikinci sorun devam ediyor..yani dosya modunda hiç bişey göremiyorum...çıkarılabilir f: olması lazım ama yok bilgisayarımın içinde @Contranarya arkadaşım senin dediğin olabilir dicem ama elimde başka kart yok ayrıca telefon modunda hafıza kartını görebiliyorum..bu durumda hafıza kartında sorun olma ihtimali biraz düşük..
beyler yardım edin w700 ün fiatı bayaaa ii geldi ben ipod umu satıp tel alacağım için bana ipod photo gibi hafıza olmasada kalite olarak yakın bi telefon lazımm bi de video ve foto de önemli benim için yardım . sony ericssonn dan bi tel önerisi fazla uçmayın fiyat olarak teşek.
beyler yardım edin w700 ün fiatı bayaaa ii geldi ben ipod umu satıp tel alacağım için bana ipod photo gibi hafıza olmasada kalite olarak yakın bi telefon lazımm bi de video ve foto de önemli benim için yardım . sony ericssonn dan bi tel önerisi fazla uçmayın fiyat olarak teşek.
W700i'den çok W810i veya W800i'yi tavsiye ederim.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500