Giriş | |
|
|
|
29 Ağustos 2006; 0:16:09
|
|
|
quote:
Arkadaşlar benim telefonumun denklanşör tuşu yarım basıldığında çalışmıyor,ama tam basıldığında önce autofocus yapıyor,sonra da ardından hemen çekiyor.Sizce bu resim kalitesinda çok büyük bir düşüşe sebep olur mu? Telefon odaklamayı tamamlayıp sinyal verdikten sonra mı fotoğrafı çekiyor yoksa daha önce mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 30 Ağustos 2006; 0:16:34 >
Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
|
|
|
|
|
29 Ağustos 2006; 0:18:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: KNİGHT586 quote:
Arkadaşlar benim telefonumun denklanşör tuşu yarım basıldığında çalışmıyor,ama tam basıldığında önce autofocus yapıyor,sonra da ardından hemen çekiyor.Sizce bu resim kalitesinda çok büyük bir düşüşe sebep olur mu? Telefon odaklamayı tamamlayıp sinyal verdikten sonra mı fotoğrafı çekiyor yoksa daha önce mi? Mesela makro modunda foto çekerken kamera lensi hareket ediyor,doğru odaklığa ulaşıyor,ekranda da belli oluyor ama sadece o kare yeşil olmuyor.Umarım açık anlatabilmişimdir
|
|
|
29 Ağustos 2006; 0:22:40
|
|
|
O kare yeşilde sabit kalmıyorsa odaklama tam olarak gerçekleşemiyor demektir. Bu durumun fotoğraf kalitesine çok çok etkisi olacağını sanmıyorum. Çektiğin diğer fotoğraflarda telefon aynı durumda mıydı? Çünkü çiçek fotoğraflarını başarılı buldum.
Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
|
|
|
|
|
29 Ağustos 2006; 10:20:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: KNİGHT586 O kare yeşilde sabit kalmıyorsa odaklama tam olarak gerçekleşemiyor demektir. Bu durumun fotoğraf kalitesine çok çok etkisi olacağını sanmıyorum. Çektiğin diğer fotoğraflarda telefon aynı durumda mıydı? Çünkü çiçek fotoğraflarını başarılı buldum. Çiçek fotoğraflarında da durum böyleydi.
|
|