Giriş | |
|
|
|
25 Ağustos 2006; 13:39:01
|
|
|
devam et öyleyse çeyrek altın takarlar belki.. quote:
Orjinalden alıntı: psikopat_demobil bırakamam alışmış kudurmuştan beterdir quote:
Orjinalden alıntı: fifty_boss quote:
Orjinalden alıntı: psikopat_demobil ben n73 le w810i nin arasına gidip geliyorum kararsızım ama tabi ki bütün yönleriyle n73,w810u rakip bile kabul etmez,en üst düzey telefon.muvo 2 nn mucic player yükleyince w810dan da kaliteli oluyomuş sesi,ve 3 hoparlör varmış n73 alıcam.ama bi danışmak istedim hangisi??? Bence sen falza post kasmayı bırakmalısın
|
|
25 Ağustos 2006; 13:39:22
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: psikopat_demobil bırakamam alışmış kudurmuştan beterdir quote:
Orjinalden alıntı: psikopat_demobil ben n73 le w810i nin arasına gidip geliyorum kararsızım ama tabi ki bütün yönleriyle n73,w810u rakip bile kabul etmez,en üst düzey telefon.muvo 2 nn mucic player yükleyince w810dan da kaliteli oluyomuş sesi,ve 3 hoparlör varmış n73 alıcam.ama bi danışmak istedim hangisi??? Bence sen falza post kasmayı bırakmalısın Biraz saygı hıc degılse bızım topıgımızı kırletme
|
|
25 Ağustos 2006; 13:48:01
|
|
|
Boş ver dostum cevap verdikçe mesaj atmak için bahanesi olacak....biz devam edelim... quote:
Orjinalden alıntı: psikopat_demobil ben n73 le w810i nin arasına gidip geliyorum kararsızım ama tabi ki bütün yönleriyle n73,w810u rakip bile kabul etmez,en üst düzey telefon.muvo 2 nn mucic player yükleyince w810dan da kaliteli oluyomuş sesi,ve 3 hoparlör varmış n73 alıcam.ama bi danışmak istedim hangisi??? Bence sen falza post kasmayı bırakmalısın Biraz saygı hıc degılse bızım topıgımızı kırletme
|
|
25 Ağustos 2006; 14:30:34
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: KNİGHT586 quote:
yaw w810i yi Creative inspire2500 2+1 sisteme bağlayabiliyormuyuz bir bilginiz varmı? W810i'yi hoparlör sistemine bağlayabilirsin. Ben de 4+1 ses sistemi bulunuyor, telefonda megabass özelliğini açınca müthiş bir müzik şöleni sunuyor. Telefonu hoparlöre bağlamak için mikrofonlu kulaklığı kullanabilirsin. Kulaklık aparat görevi görüyor. evet kulaklığı kullanmak hiç aklıma gelmemişti ama megabass ı açınca boğuk bir ses geliyor sistemden ya neden oluyor fazla da açmıyorum sesi 4-6 arası ayarda genelde ses boğuk geliyor :( müzik şölenini yaşayamıyorum hoparlörde :)
|
|
25 Ağustos 2006; 14:59:51
|
|
|
ya arkadaşlar dosya modunda halen çalıştıramıyorum pc den telefon modunda kullanıyorum oda dosya yüklerken her dosya için onay istiyor... ve ağır gönderiyor..
|
|
25 Ağustos 2006; 15:10:45
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: onurdag89 quote:
Orjinalden alıntı: KNİGHT586 quote:
yaw w810i yi Creative inspire2500 2+1 sisteme bağlayabiliyormuyuz bir bilginiz varmı? W810i'yi hoparlör sistemine bağlayabilirsin. Ben de 4+1 ses sistemi bulunuyor, telefonda megabass özelliğini açınca müthiş bir müzik şöleni sunuyor. Telefonu hoparlöre bağlamak için mikrofonlu kulaklığı kullanabilirsin. Kulaklık aparat görevi görüyor. evet kulaklığı kullanmak hiç aklıma gelmemişti ama megabass ı açınca boğuk bir ses geliyor sistemden ya neden oluyor fazla da açmıyorum sesi 4-6 arası ayarda genelde ses boğuk geliyor :( müzik şölenini yaşayamıyorum hoparlörde :) Benım 5+1 bagladıgımda megabass da gayet hos muzık cıkıyor ses olarak ses sıstemınde sorun olabılır
|
|
25 Ağustos 2006; 15:13:39
|
|
|
quote:
evet kulaklığı kullanmak hiç aklıma gelmemişti ama megabass ı açınca boğuk bir ses geliyor sistemden ya neden oluyor fazla da açmıyorum sesi 4-6 arası ayarda genelde ses boğuk geliyor :( müzik şölenini yaşayamıyorum hoparlörde :) Kullandığın ses sisteminin markası nedir? Bass ayarlarını sonuna kadar açarsan ses doğal olarak boğulacaktır
Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
|
|
|
|
|
25 Ağustos 2006; 15:19:40
|
|
|
arkadaşlar dayım yurt dışından bana w810i getirdi şimdi oparatör telefonu kilitledi telefon yurt dışına çıkıp gümrükten geçip tekrar gelecek diyorlar bunun başka bir yol çaresi yok mudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_fair -- 25 Ağustos 2006; 15:26:22 >
|
|
25 Ağustos 2006; 15:25:21
|
|
|
gümrüğe gidip faturadaki bedele göre vergisini ödersen sanırım sorun çözülecektir...k790 alan bi arkadaş vardı ama ismini hatırlayamadım o orda bi işlem yapmıştı sanırım yardımcı olabilir... quote:
Orjinalden alıntı: blue_fair arkadaşlar dayım yurt dışından bana w810i getirtti şimdi oparatör telefonu kilitledi telefon yurt dışına çıkıp gümrükten geçip tekrar gelecek diyorlar bunun başka bir yol çaresi yok mudur
|
|
25 Ağustos 2006; 15:28:42
|
|
|
bu imei kopyalamayla olacak iş deil değil mi? illa gümrüğe gidilcek quote:
Orjinalden alıntı: kenanmavzer gümrüğe gidip faturadaki bedele göre vergisini ödersen sanırım sorun çözülecektir...k790 alan bi arkadaş vardı ama ismini hatırlayamadım o orda bi işlem yapmıştı sanırım yardımcı olabilir... quote:
Orjinalden alıntı: blue_fair arkadaşlar dayım yurt dışından bana w810i getirtti şimdi oparatör telefonu kilitledi telefon yurt dışına çıkıp gümrükten geçip tekrar gelecek diyorlar bunun başka bir yol çaresi yok mudur
|
|
25 Ağustos 2006; 15:31:49
|
|
|
imei kopyalama derken eski bir telefonun imeisini mi kopyalayacaksın..eğer öyleyse bu dürüst bi davranışolmaz bence sahtekarlığa giriyor biraz... quote:
Orjinalden alıntı: blue_fair bu imei kopyalamayla olacak iş deil değil mi? illa gümrüğe gidilcek quote:
Orjinalden alıntı: kenanmavzer gümrüğe gidip faturadaki bedele göre vergisini ödersen sanırım sorun çözülecektir...k790 alan bi arkadaş vardı ama ismini hatırlayamadım o orda bi işlem yapmıştı sanırım yardımcı olabilir... quote:
|
|
25 Ağustos 2006; 17:57:55
|
|
|
fifty_boss telefonun sesinin tam olarak neyinden şikayetçisin??
|
|
|
25 Ağustos 2006; 18:23:00
|
|
|
@fifty_boss saol peki fun club topiinde paylaşım dierleri gibimi olcak quote:
Orjinalden alıntı: die for you arkadaşalar bn bişe sorcam da bizim paylaşım dosyaları nerde tema müzik vs..??? Hocam 2 tane bolum var bırı ust konu gormussundur java paylasım topıgı dıgerı ıse benım cok sevdıgım QUİCKSHARE topigi http://forum.donanimhaber.com/m_5691077/tm.htm
|
|
25 Ağustos 2006; 18:25:12
|
| | | |