Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> Sayfa: <<   < önceki  10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
M@VZER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Ağustos 2006; 14:23:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dostum nikini mi değiştirdin yoksa @superkene nikli arkadaşla aynı avatarımı kullanıyorsun.??
quote:

Orjinalden alıntı: ilkerksa

Selamın aleyküm arkadaşlar ben geldim hehe.
Nasıınız iyimisiniz.rutbe atlamış bazı arkadaşlar hayırlı olsun.Telefon işleri nası gidiyo?

Gayipten Gelen Ses

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Ağustos 2006; 16:18:09 

nick değiştirdim yakında bidaha değiştirecem bulamadım daha.
M@VZER

24 Ağustos 2006; 16:20:10 

imzana eklesen iyi olur...neyse hayırlı olsun yeni nikin...
quote:

nick değiştirdim yakında bidaha değiştirecem bulamadım daha.

Contranarya

24 Ağustos 2006; 16:21:20 

Ben seni bi yerdim tanıdım ya

SUPERKENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
quote:

Selamın aleyküm arkadaşlar ben geldim hehe.
Nasıınız iyimisiniz.rutbe atlamış bazı arkadaşlar hayırlı olsun.Telefon işleri nası gidiyo?

Paradan Silinir ama Tarihten Asla...
0nur!

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2006; 16:53:10 

yaw w810i yi Creative inspire2500 2+1 sisteme bağlayabiliyormuyuz bir bilginiz varmı?

turkay23

24 Ağustos 2006; 16:56:06 

bu walkman serisinin son üyesi w850i ne zaman çıkcak

kemalerg

24 Ağustos 2006; 16:56:19 

quote:

Orjinalden alıntı: kemalerg

saygı değer w550 kullanan arkadaşlar biraz bahsedermisiniz özelliklerinden ben w800i kullandım ve sebeplerden dolayı değiştirmek zorunda kaldım sxg75 teli aldım oda çeşitli sebeplerden dolayı terkettim yani telimi çaldılar birde kafam w550 ye takıldı biraz açarmısınız w800 den özellik olarak fazlalığı ve eksikliği nedir benim aradığım özellikler kişi başına ton atanıyormu hatırlatıcılara müzik tonu atanıyormu mesajve alarım tonunada mp3 atanıyormu sesi güzelmiş hafızası bana yeterli resim çekmeside idare eder birde ikinci elini kaça alırım ankaradayım iki tel arasında kaldım nokia6230i le w550 arasında kaldım 6230i kişi başına ton atamıyor onun için ağırlık w550 de yanıtlarsanız menmun kalırım ha birde 6230i yi370 ytl ye buldum sizce fiyatı nasıl kutusunda gempa garantili 2 nci el

NEYSE HERHALDE bu w550i kullanan yokki cevap verende yok

NYZ
fifty_boss

24 Ağustos 2006; 17:14:21 

quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

bu walkman serisinin son üyesi w850i ne zaman çıkcak

senın ıcın se ye maıl attım gelen cwp bu

Müşteri Hizmetleri kanalımız aracılığıyla bizlere göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederiz. Sizler için sağlayabileceğimiz her türlü destek ve iyileştirme çalışmaları için yeni öneri ve ihtiyaçlarınızı bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz.

Sony Ericsson W850i model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2006 yılının, dördüncü çeyreğidir. Ürün piyasaya çıktığında, yetkili distribütörlerimizden fiyat bilgisini edinebilirsiniz. Ürün piyasaya sürülene kadar, özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye, www.sonyericsson.com/W850i adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz.

Saygilarimla,
/Ruhan Arca

Bune?

UnderGround BoSS
turkay23

24 Ağustos 2006; 17:20:00 

alakan için sağolasın sanırım 2006 yılının son çeyreğinde çıkcak diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 24 Ağustos 2006; 17:20:10 >

fifty_boss

24 Ağustos 2006; 17:21:43 

quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

alakan için sağolasın sanırım 2006 yılının son çeyreğinde çıkcak diyor.

Rica ederım aslında cıksın da belkı bende alabılırm ınsallah sesı w900 gıbıdır

UnderGround BoSS
die for you

24 Ağustos 2006; 17:24:23 

@kenanmavzer saol teşekkürler işallah güzel bi paylaşım topii olur tüm walkman telefonlar için

quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

imzan yakışmış hoşgeldin aramıza
quote:

Orjinalden alıntı: die for you

resmide ekledim sanırım artık üye olabilirm

quote:

Orjinalden alıntı: fifty_boss

Uye olmak ısteyenler DIkkaT:Lutfen ımzanızı bızımkı gıbı yapın 1sayfanın sonunda contranarya arkadasımız vermıstır ımzanız oldugunda clube kaydınız alınacaktır Tesekkurler ıyı forumlar

..Knight..

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2006; 17:27:03 

quote:

yaw w810i yi Creative inspire2500 2+1 sisteme bağlayabiliyormuyuz bir bilginiz varmı?

W810i'yi hoparlör sistemine bağlayabilirsin. Ben de 4+1 ses sistemi bulunuyor, telefonda megabass özelliğini açınca müthiş bir müzik şöleni sunuyor.

Telefonu hoparlöre bağlamak için mikrofonlu kulaklığı kullanabilirsin. Kulaklık aparat görevi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 25 Ağustos 2006; 17:27:28 >

Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
die for you

24 Ağustos 2006; 17:28:46 

yaw evet bndede 15 watt lık gitar amfisi war o mikrofon apartının ucuna ek jakla birlikte takıp dier ucunuda amfiye takıom walla konser gibi oluo

M@VZER

24 Ağustos 2006; 18:21:25 

up

Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2006; 19:19:55