Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson

M@VZER -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 17:06:28)

quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

ohoo hocam bole hemen sinirlenip smoke atıcaksak way halimize[:)]
quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

quote:

Orjinalden alıntı: Yolas

Çamaşır makinesine atın bir güzel yıkansın. [8D]

[sm=s15.gif]çok komik[sm=s15.gif]

Ya sorun kimdeyse bence o sinirlenir bende de var aynı sorun kaliteli esprilere herzaman kapımız açık[:'(]

Millennium -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 17:06:41)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Pamuk+Kolonya+W810i mi?Servisin form kağıdının kokusu burnumda tütüyordu zaten bir deneyim şu işlemi kendi W800 üm de[8D]

sonucu bekliyoruz @Millennium bizim için w800 ünü feda ettiğin için sağol[X(][8D]

Lafı mı olur canım alt tarafı bir harika cep telefonu[:D]Şimdi iyi dinleyin,bana Pm atan 100. kişiye W800 telefonumu bedavaya veriyorum[;)]Tabi bana yeni bir tane almak şartıyla[;)]

M@VZER -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 17:10:42)

quote:

quote:

quote:

Pamuk+Kolonya+W810i mi?Servisin form kağıdının kokusu burnumda tütüyordu zaten bir deneyim şu işlemi kendi W800 üm de[8D]

sonucu bekliyoruz @Millennium bizim için w800 ünü feda ettiğin için sağol[X(][8D]

Lafı mı olur canım alt tarafı bir harika cep telefonu[:D]Şimdi iyi dinleyin,bana Pm atan 100. kişiye W800 telefonumu bedavaya veriyorum[;)]Tabi bana yeni bir tane almak şartıyla[;)]

[sm=s17.gif][sm=s17.gif] sonuç ne yaaa[:D]

fifty_boss -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 17:13:15)

quote:

quote:

quote:

AGA ben 100. gırmesemde dırek 100 tane pm ceksem olurmu [:D]

..Knight.. -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 17:19:23)

quote:

allah allah ben orayı kürdanla temizlemeye çalıştım.olmadı çıkmıyor acaba yapıştımı.knight kardeşim hiç mi yok siyah nokta.ya allahım herşey ebnimi buluyor

[image]http://img242.imageshack.us/img242/7287/s5000312ci3.jpg[/image]

Telefonu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve fotoğrafta da görüldüğü gibi problem yok...

turkay23 -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 17:27:16)

sanki aşağı okun üzerinde bi siyahlık var.ama benimki öyle değil o çizgi çizgi olan yerlerin arasına girmiş kirmi ne.

..Knight.. -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 17:30:43)

Bence büyük olasılıkla kirdir. Terden kaynaklanan bir sorun olsaydı okun içi lekelenmez fakat navigator leke ile kaplanırdı. [:'(]

m.jordan -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 17:42:17)

Arkadaslar ben de üye olmak istiyorum.Daha önce w800i vardi,simdi ise w810i kullaniyorum.

..Knight.. -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 17:46:41)

quote:

Arkadaslar ben de üye olmak istiyorum.Daha önce w800i vardi,simdi ise w810i kullaniyorum.

Üyelik kaydınız alınmıştır..

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 17:46:49)

hoşgeldin hocam imzanı 1. sayfanın sonunda bulabilirsin[:'(]
quote:

Orjinalden alıntı: m.jordan

m.jordan -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 17:51:54)

quote:

quote:

tsk.ler.

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 17:55:21)

önmli deil hocam her zmn[:)]tekrar hoşgeldin[:'(]
quote:

quote:

quote:

tsk.ler.

turkay23 -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 18:00:26)

kenanmavzer kardeşim koskoca forumda bizden başka navigator noktalanması olan yok.bizdede şans.[:'(]

M@VZER -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 18:10:17)

quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

kenanmavzer kardeşim koskoca forumda bizden başka navigator noktalanması olan yok.bizdede şans.[:'(]

sorma ya aslında ben farkettim ama önemsemedim sen bende çok var diyince acaba artar mı diye korktum...neyse artık başımızın çaresine bakcaz...çözüm bulursak ekleriz ilerde bu sorunla karşılaşan arkadaşalra da yardım etmiş oluruz...[8D][8D]

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 18:15:02)

Sıkmayın canınızı ya sorun diil bi spreyle fln çözersiniz problemi k750i ye bakın dua edin halinize[8D]
quote:

quote:

sorma ya aslında ben farkettim ama önemsemedim sen bende çok var diyince acaba artar mı diye korktum...neyse artık başımızın çaresine bakcaz...çözüm bulursak ekleriz ilerde bu sorunla karşılaşan arkadaşalra da yardım etmiş oluruz...[8D][8D]

M@VZER -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 18:16:40)

quote:

Sıkmayın canınızı ya sorun diil bi spreyle fln çözersiniz problemi k750i ye bakın dua edin halinize[8D]
quote:

quote:

aman abi ne olur k750 deme bana 2 haftadır k750 sorunlu topiclerini görmekten gına geldi...[sm=s17.gif]

turkay23 -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 18:17:41)

orası öyle ama daha çarşamba aldım bir[X(] hafta olmadan böyle siyah noktalar çıkması can sıkıcı.

Salur -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 18:20:17)

quote:

Sıkmayın canınızı ya sorun diil bi spreyle fln çözersiniz problemi k750i ye bakın dua edin halinize

[:)]

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 18:22:37)

Sorma hocam ya[8D]
quote:

quote:

quote:

quote:

aman abi ne olur k750 deme bana 2 haftadır k750 sorunlu topiclerini görmekten gına geldi...[sm=s17.gif]

m-key1 -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 18:54:14)

siyah noktamı şimdi iğrenç bi burun esprisi yapardım da neyse [;)]

fifty_boss -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 21:25:45)

wotanserver dan nasıl frimware yukleyecez bılen bırı varsa lutfen anlatsın[X(]

nuMETALxx -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (21 Ağustos 2006; 21:32:29)

w900i sorunu

arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem
Telefona son baktığımda pil neredeyse bitmek üzereydi.Sonra pil zayıf uyarısı verdi ve kapandı Sonra tekrar açmayı denedim Açılmadı.Şarja taktım açılır gibi yaptı Başlangıçtaki sonyericsson logosu göründü herzamanki gibi bir kere titredi tuş takımı yandı söndü Sonra ekran beyaz yanıp kararmaya başladı.yanıp sönmesinden sonrada telefonun sol tarafındaki sinyal ışığı kırmızı renkte yanıp söndü .Bu işlem çok kez böyle devam etti ne yapacağımı bilmiyorum W900i açılmıyor . Sorunun pilde olduğunu düşünüyorum pil şarj olmuyor gibi görünüyor bi yardım lütfen.. Teşekkür ederim.

CeLLaT_1905 -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (21 Ağustos 2006; 22:46:24)

quote:

Orjinalden alıntı: fifty_boss

wotanserver dan nasıl frimware yukleyecez bılen bırı varsa lutfen anlatsın[X(]

www.wotanserver.com'a gir paypal now'a tıkla kredi kartı bilgilerini gir 2 dk sonra kullanıcı adıyla şifre gelir[:'(]

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (21 Ağustos 2006; 22:52:17)

Hocam banada bataryayla ilgili bir problemmiş gibi geldi başka bi bataryayla deneme şansın varmı? eğer bataryadan deilse servise göster derim ben[:)]
quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

w900i sorunu

arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem
Telefona son baktığımda pil neredeyse bitmek üzereydi.Sonra pil zayıf uyarısı verdi ve kapandı Sonra tekrar açmayı denedim Açılmadı.Şarja taktım açılır gibi yaptı Başlangıçtaki sonyericsson logosu göründü herzamanki gibi bir kere titredi tuş takımı yandı söndü Sonra ekran beyaz yanıp kararmaya başladı.yanıp sönmesinden sonrada telefonun sol tarafındaki sinyal ışığı kırmızı renkte yanıp söndü .Bu işlem çok kez böyle devam etti ne yapacağımı bilmiyorum W900i açılmıyor . Sorunun pilde olduğunu düşünüyorum pil şarj olmuyor gibi görünüyor bi yardım lütfen.. Teşekkür ederim.

nuMETALxx -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (21 Ağustos 2006; 23:07:48)

malesef başka bir bataryayla deneme şansım yok Acaba servis pille ilgilenirmi?

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (21 Ağustos 2006; 23:13:41)

Bende bilmiyorm ki ilgilenirmi ilgilenmezmi ama herhangi bir bayiye sorsan onlar bile ilgilenir aslnda sorununla[:)]en azından anlayabilirler sorunu[:'(]
quote:

malesef başka bir bataryayla deneme şansım yok Acaba servis pille ilgilenirmi?

nuMETALxx -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (21 Ağustos 2006; 23:39:07)

dostsum tamamdır çözdüm 12V bir adaptörle rastgele dokundurdum bataryanın uçlarına Son kez

ümitsizce şarj etmeyi denedim tel açıldı şarj olmaya başladı

demek şoklatmak korkulcak bişey deilmiş Öğrendiğim iyi oldu

fikirlerin içn teşekkür ediyorum

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (21 Ağustos 2006; 23:43:01)

Önemli deil hocam naptm ki[:)]Bu arada bunu öğrendiğim iyi oldu bnmde asıl sen saol abi[;)]
quote:

dostsum tamamdır çözdüm 12V bir adaptörle rastgele dokundurdum bataryanın uçlarına Son kez

M@VZER -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 9:19:13)

quote:

Önemli deil hocam naptm ki[:)]Bu arada bunu öğrendiğim iyi oldu bnmde asıl sen saol abi[;)]
quote:

[sm=s17.gif][sm=s17.gif][sm=s17.gif] bende öğrenmiş oldum iyi oldu[:D]

Strumblade -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 10:17:55)

Yardiiiimmm!!!!
Telefon sarj olmuyor!!!
0 makinanın sarj aleti ve/veya pilinin arizali cikmasi ne kadar muhtemel! Bu problemi daha once yasayan var mi? Kullanma kılavuzuna da baktim her seyi denedim ama sarj edemedigimden tel. kullanamiyorum! Daha kutusunu actik hemen ariza cikti umarim ilk ve son olur!!

PS. w810i sorun topic'ine attim, kimse saolsun cevap vermedi... Burasi teknik servis degil biliyorum ama daha once boyle bir sorun yasayan var mi diye sordum, belki servise gitmem gerekmez... sizlerden tavsiye bilgi isterken 'sorunlu' oldugunu duydugumu ve dusuncelerinizi de sormustum, sizde bu model sorunsuz (genel olarak) ve saglam demistiniz...

Buralara yazmamin nedeni de hep olumlu yanlarinin goz onune alinmamasi ve cikan sorunlarinda foruma bilgi paylasimi icin gelenlere sunulmasini saglamak...

..Knight.. -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 11:58:42)

quote:

Yardiiiimmm!!!!
Telefon sarj olmuyor!!!
0 makinanın sarj aleti ve/veya pilinin arizali cikmasi ne kadar muhtemel! Bu problemi daha once yasayan var mi? Kullanma kılavuzuna da baktim her seyi denedim ama sarj edemedigimden tel. kullanamiyorum! Daha kutusunu actik hemen ariza cikti umarim ilk ve son olur!!

PS. w810i sorun topic'ine attim, kimse saolsun cevap vermedi... Burasi teknik servis degil biliyorum ama daha once boyle bir sorun yasayan var mi diye sordum, belki servise gitmem gerekmez... sizlerden tavsiye bilgi isterken 'sorunlu' oldugunu duydugumu ve dusuncelerinizi de sormustum, sizde bu model sorunsuz (genel olarak) ve saglam demistiniz...

Buralara yazmamin nedeni de hep olumlu yanlarinin goz onune alinmamasi ve cikan sorunlarinda foruma bilgi paylasimi icin gelenlere sunulmasini saglamak...

1-) Telefonun kullanma kılavuzunda belirtildiği gibi telefonu şarja taktığımız ilk 30 dakika içinde telefonun ekranında şarj işleminin olduğuna dair bir gösterge çıkmayabilir. Aradan daha fazla zaman geçmesine rağmen problem devam ediyorsa ya telefonun bataryasında ya da şarj aletinde sorun vardır.

2-) Telefonunuzun garanti belgesi bulunuyorsa hiç sorun yoktur. Hemen gereken işlemler yapılacaktır.

3-) Bu tip bir soruna ne kendi forumumuzda ne de yabancı forumlarda rastlamadım.

4-) Hiçbir elektronik cihaz kusursuz değildir.

5-) Forumda şu ana kadar rastladığımız teknik sorunlardan da bassedeyim:

- Yaklaşık 2 kişi bilinmeyen bir nedenden ötürü beyaz ekran sorunu yaşadı ve teknik serviste problem kısa sürede çözüldü

- Telefonda flash temaları kullanamayanların şikayetleri oluyordu. www.wotanserver.com adresinde sorun çözüldü

- Bir kişinin telefonunun hoparlöründe patlak tesbit edildi. Garanti belgesi sayesinde sorun aşıldı.

M@VZER -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 12:02:12)

Bence de telefom sıfırsa hemen aldığın yere götür...Bu tür durumlarda mucizane bir fikir olacağını zannetmiyorum...Bataryayı doğru taktığına emin misin[:D] bi de onu dene...GEçmiş olsun tekrar..

tracy -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 12:10:33)

quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

1-) Telefonun kullanma kılavuzunda belirtildiği gibi telefonu şarja taktığımız ilk 30 dakika içinde telefonun ekranında şarj işleminin olduğuna dair bir gösterge çıkmayabilir. Aradan daha fazla zaman geçmesine rağmen problem devam ediyorsa ya telefonun bataryasında ya da şarj aletinde sorun vardır.

2-) Telefonunuzun garanti belgesi bulunuyorsa hiç sorun yoktur. Hemen gereken işlemler yapılacaktır.

3-) Bu tip bir soruna ne kendi forumumuzda ne de yabancı forumlarda rastlamadım.

- Yaklaşık 2 kişi bilinmeyen bir nedenden ötürü beyaz ekran sorunu yaşadı ve teknik serviste problem kısa sürede çözüldü

- Telefonda flash temaları kullanamayanların şikayetleri oluyordu. www.wotanserver.com adresinde sorun çözüldü

- Bir kişinin telefonunun hoparlöründe patlak tesbit edildi. Garanti belgesi sayesinde sorun aşıldı.

knight forumu iyi takip ediyorsun..
kulaklık sorunu yaşayan oldu mu?
benim kulaklığın telefona takılan bölümünde bazen temasızlık oluyor çalışmıyor..kabloyu sağa sola hareket ettirince çalışıyor şimdilik ama durum ilerlerse iş kötü [X(] servis halleder mi bunu?

( Siz de oy verin
http://www.fiba2006.fiba.com/pages/eng/fe/06_wcm/fanZone/bestYounPlay/fe_fanZone_bestYounPlay.asp )

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 12:33:15)

Oyumu önceden vermiştim hocam[:'(]Ayrıca sabah benimde ilk defa başıma geldi bu temassızlık olayı ama şunu farkettim telfonu açtığın anda takınca problem luyor daha snra yani 5 dk fln bkledkten snra takarsan sorun olmuyor[:'(]bi kere tanıyınca telefon kulaklığı daha sorun çıkmıyor saten..
quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

knight forumu iyi takip ediyorsun..
kulaklık sorunu yaşayan oldu mu?
benim kulaklığın telefona takılan bölümünde bazen temasızlık oluyor çalışmıyor..kabloyu sağa sola hareket ettirince çalışıyor şimdilik ama durum ilerlerse iş kötü [X(] servis halleder mi bunu?

( Siz de oy verin
http://www.fiba2006.fiba.com/pages/eng/fe/06_wcm/fanZone/bestYounPlay/fe_fanZone_bestYounPlay.asp )

..Knight.. -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 12:35:09)

Temassızlık gibi bir problem yaşıyorsan sebebi büyük olasılıkla tozdur. En iyi çözüm yolu bir kürdan alıp telefonun giriş yerini hiçbir yere zarar vermeyecek şekilde dikkatlice kurcalamaktır. Ben bu tip bir problem yaşamadım.

tracy -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 12:41:24)

yok hocam anlatamadım o kabloların birleştiği yer varya sorun orda işte..çoğunlukla tel. cebimde müzik dinlediğim için bükülmüş sanırm [sm=s16.gif]

M@VZER -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 12:41:35)

@tracy kulaklıkta bazen ben de aynı sorunu yaşıyorum ama telefonu yeni aldım ve toz yok kesinlikle...hafif oynatınca oluyor ve bazen hiç tekrarlamıyor ilginç dorusu[sm=alala.gif]

bu arda oyumu da verdim %40 la uzak ara öndeyiz[sm=bigdance2.gif]

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 12:45:14)

ya bende kabloları fln büküp büküp koyuyorm bi yere acaba düzmü koymak lazımki sorun çıkmaması için[sm=s19.gif]yok ya düzde konmaz ki gülerler adama[8D]

Süper ya 2 dk kuralı için alta süre koymuşlar farkettinizmi[8D]

M@VZER -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 12:47:04)

quote:

ya bende kabloları fln büküp büküp koyuyorm bi yere acaba düzmü koymak lazımki sorun çıkmaması için[sm=s19.gif]yok ya düzde konmaz ki gülerler adama[8D]

2 dk da bir oy verebilirz yani[8D] ölemi?

tracy -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 12:48:33)

quote:

@tracy kulaklıkta bazen ben de aynı sorunu yaşıyorum ama telefonu yeni aldım ve toz yok kesinlikle...hafif oynatınca oluyor ve bazen hiç tekrarlamıyor ilginç dorusu[sm=alala.gif]

bu arda oyumu da verdim %40 la uzak ara öndeyiz[sm=bigdance2.gif]

tamam bende de şimdilik öyle ama o kablo bi gün elimizde kalcak sanki..bi çözüm bulmak lazım servise götürsek ne derler acaba???

bu arada çinliler durumu fark etti %57 iken 40 lara düşürdüler bizi[sm=s19.gif]

@cont
katılıyorum[8D]

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 12:50:54)

Yok hocam ben forumda bahsediyorum ne oyu[8D][8D]ayrıca beyler saat 13:30 da topicde ve forumda kimseyi görmek istemiyorum maçımız var brezilyayla hep destek tam destek[:(]
quote:

quote:

M@VZER -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 12:57:30)

quote:

quote:

[sm=s17.gif] şimdi anladım ne anlatmak istediğini ama süre hep 00:00 da duruyo??

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 12:59:09)

wla bendede bi kere verdi o uyarıyı ve aynen snnki gibi 00:00 gösteriyodu ne iş anlamadım[sm=s19.gif]
quote:

quote:

quote:

[sm=s17.gif] şimdi anladım ne anlatmak istediğini ama ben süre hep 00:00 da duruyo??

tracy -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 13:01:50)

arkadaşlar sizde nasıl oluyor anlayamadım ama gereksizlerde 5dk dan geri sayıyor o sayaç[:-]
quote:

wla bendede bi kere verdi o uyarıyı ve aynen snnki gibi 00:00 gösteriyodu ne iş anlamadım[sm=s19.gif]
quote:

quote:

quote:

[sm=s17.gif] şimdi anladım ne anlatmak istediğini ama ben süre hep 00:00 da duruyo??

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 13:04:07)

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

M@VZER -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 13:06:01)

M@VZER -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 13:08:17)

tamam arkadaşlar çalışıyor hayırlı uğurlu olsun o konuyla ilgili alıntı yapmayın çok uzadı..[8D]

@Contranarya hocam bende 2 dk dan saymaya başladı[:D]

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 13:09:10)

0nur! -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 14:52:17)

bende klübe üye olabilirmiyim w810i telefonum var =)

realgs -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 15:18:45)

nerde sayaç ben göremedim

2.Mesajda gördüm [:D]

realgs -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 15:20:54)

Evet Onurdağ kardeşimizide üye yapın.
Oğlum getirsene ordan sandalye,Onurdağ abin oturacak [8D]
Şaka bir yana hoşgeldin klübe.Üye sayısı kaç oldu.Dalya dedimi

black_-_storm -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 15:56:48)

slm arkadaslar.k750i kullanıyorum.kulaklıgım koptu.we hpm 70 almak istiyorum.orjinalini istanbulda nerden temin edebilirim?ve fiyati ne kadardır??(online magaza istemiyorum).simdiden cok tesekkurler...

0nur! -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 15:58:30)

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

[8D][8D] hoşbulduk [:@]

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (22 Ağustos 2006; 16:01:47)

Bende hoşgeldin diyorum hocam[:)]klübümüze katılmak için 1. sayfanın sonunda verilen imzalardan w810i için olanı seçebilirsin[:'(]
quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

[8D][8D] hoşbulduk [:@]

..Knight.. -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (22 Ağustos 2006; 20:23:01)

@ Onurdag89

Üyelik kaydınız alınmıştır.

BURHAN 55 -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (22 Ağustos 2006; 21:15:14)

Daha telefonum gelmedi ama bende aranıza katılmak istiyorumm

fifty_boss -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (22 Ağustos 2006; 21:20:51)

Arkadaslar telefonu flash tema ozellıgını actık ama nette flash tema bulmadım, telefonla gelen flash tema olandan ayrı baska flash tema varmı elnızde
veya flash tema olan sıte bılıyomusunuz [:@]

..Knight.. -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (22 Ağustos 2006; 21:43:43)

@ BURHAN55

Kaydınız alınmıştır...

Contranarya -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (22 Ağustos 2006; 21:52:40)

Bende bulamadm ya bilen birisi varsa yardmcı olsn ltfen[:)]
quote:

Orjinalden alıntı: fifty_boss

Arkadaslar telefonu flash tema ozellıgını actık ama nette flash tema bulmadım, telefonla gelen flash tema olandan ayrı baska flash tema varmı elnızde
veya flash tema olan sıte bılıyomusunuz [:@]

fifty_boss -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB [W800i/W810i/W550i/W900i] >> (22 Ağustos 2006; 22:12:21)

[img]http://www.yuklerim.com/uploads/53b9d7dc73.jpg[/img]

Boyle ıconlar buldum w810i ıcın ama nasıl yapılır nasıl edılır anlayamadım[sm=s19.gif]
dil yok kı be olsa bu ısı coktan cozerdım[X(]

Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.546875