Pamuk+Kolonya+W810i mi?Servisin form kağıdının kokusu burnumda tütüyordu zaten bir deneyim şu işlemi kendi W800 üm de
sonucu bekliyoruz @Millennium bizim için w800 ünü feda ettiğin için sağol
Lafı mı olur canım alt tarafı bir harika cep telefonu Şimdi iyi dinleyin,bana Pm atan 100. kişiye W800 telefonumu bedavaya veriyorum Tabi bana yeni bir tane almak şartıyla
Pamuk+Kolonya+W810i mi?Servisin form kağıdının kokusu burnumda tütüyordu zaten bir deneyim şu işlemi kendi W800 üm de
Lafı mı olur canım alt tarafı bir harika cep telefonu Şimdi iyi dinleyin,bana Pm atan 100. kişiye W800 telefonumu bedavaya veriyorum Tabi bana yeni bir tane almak şartıyla
AGA ben 100. gırmesemde dırek 100 tane pm ceksem olurmu
allah allah ben orayı kürdanla temizlemeye çalıştım.olmadı çıkmıyor acaba yapıştımı.knight kardeşim hiç mi yok siyah nokta.ya allahım herşey ebnimi buluyor
Telefonu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve fotoğrafta da görüldüğü gibi problem yok...
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Bence büyük olasılıkla kirdir. Terden kaynaklanan bir sorun olsaydı okun içi lekelenmez fakat navigator leke ile kaplanırdı.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Arkadaslar ben de üye olmak istiyorum.Daha önce w800i vardi,simdi ise w810i kullaniyorum.
Üyelik kaydınız alınmıştır..
kenanmavzer kardeşim koskoca forumda bizden başka navigator noktalanması olan yok.bizdede şans.
sorma ya aslında ben farkettim ama önemsemedim sen bende çok var diyince acaba artar mı diye korktum...neyse artık başımızın çaresine bakcaz...çözüm bulursak ekleriz ilerde bu sorunla karşılaşan arkadaşalra da yardım etmiş oluruz...