Şimdi Ara

Phil Spencer'dan Gears of War Açıklamaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Daha önce Epic Games'in sahip olduğu Gears of War serisi geçtiğimiz günlerde Microsoft tarafından satın alınmıştı. Bu işlemle birlikte geliştiricisi değişen seri, Microsoft'un yeni stüdyosu Black Tusk'a geçmişti. Microsoft'un oyun bölümünün yetkili isimlerinden Phil Spencer, Gears of War serisiyle ilgili yepyeni açıklamalarda bulundu. 

Yaptığı açıklamalarda Phil Spencer, Gears of War serisinin TPS türünde devam edeceğini belirtti. Serinin geleceğiyle ilgili konuşan Spencer, Microsoft'un Gears of War markasına çok farklı işler kazandıracağını söyledi. Spencer'ın söylediklerine göre firma, daha önce ilk Gears of War oyunlarında gördüklerimizin çok daha fazlasını bizlere sunacak.

Her ne kadar Phil Spencer kapalı konuşmalar yapsa da, bu sözlerin altından dizi veya film projelerini çıkarabiliriz. Bakalım ilerleyen dönemlerde neler göreceğiz?

• İsim ve Tema aynı olabilir ama bence isim altında bilinen Geow serisinden daha farklı bir yapım olacak bence.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben bunların yerinede olsam bütün geow bölümlerinin bir araya getirilmiş halini de sunardım . Complate edition veya legendery edition gibi çok da iyi satardı diye düşünüyorum . Aynı GoW da yaptıkları gibi ...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Steam
  • Ben çok ümitliyim yeni GoW oyunundan
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.