@SeLiM_50, Murci.'nun daha hızlı gittiğini ben de biliyorum,daha önceki mesajlarımda da belirttim. Ama taktir edersinki; oyunda %100'de de olsan(ki benim oynadığım profil %100) quick race'te my carsta full modifiye yaptığın murci.'yu alınca 420-430 yapamıyorsun..Kariyerdeki arabayla max. hıza çıkabiliyorsun..(full performance'ın yanı sıra blacklist geçtikçe çıkan performance upgrade ile falan oluyor) Kariyerde de Carrera gt var profilde..Quick race'te 400'ü zor gören/göremeyen carrera kariyerde 424 yapabiliyor Bende kariyerde carrera gt olduğu için bunla yarışıyorum.. Şimdi yeni bir profil açtım,(bunun nedeni biraz da %100 save yüzünden;başka bir profilde yeni kariyer açınca blacklistteki adamların defeated olup,ilerleyemem di)bunda amacım murci.'yu alıp son hıza çıkabilmek
heh işte sen olayı bılıon. Ben o markerların hepsını ala ala geldım onları taktım 434 gordu.
sırf bunun için yeni kariyer açtım dün,şu an blacklist 9'a geldim, hiçbir marker'ı kullanmadım,hepsini murciye takıp son hıza çıkacam kısmetse
eet arkadaşlar bende sizinle aynı şeyi yaptım..bütün parçaları sakladım..dün gece oyunu bitirdim ve bütün parçaları murci'ye ekledim..ve sonuç biraz kassam daha yüksek bi hız olurdu ama uykum geldi :)
'¯`°²¤ACER ASPİRE 5710G - CORE DUO T2450 2.0GHZ - ATİ RADEON HD2300 up to 896MB - 2GB DDR2 - 120GB HDD - 15.4 WXGA CRYSTALBRİTE LCD - DVD SUPER MULTİ DOUBLE LAYER - BLUETOOTH - CARD READER - CRYSTAL EYE WEBCAM + SEAGATE 320GB EXTERNAL HDD + LOGİTECH LX7 CORDLESS OPTİCAL MOUSE¤²°`¯'
ellerin ellerimden ayrılmasın sevgilim, gözlerin gözlerimden ayrılmasın azize ah azize ah azize yalvarırım gel gitme çok mesudum ben seninle ah azize ah azize beni terk etme, beni terk etme sev diyorsun azizem seni nasıl seveyim, vefakar olduğunu ben nerden bileyim.
ellerin ellerimden ayrılmasın sevgilim, gözlerin gözlerimden ayrılmasın azize ah azize ah azize yalvarırım gel gitme çok mesudum ben seninle ah azize ah azize beni terk etme, beni terk etme sev diyorsun azizem seni nasıl seveyim, vefakar olduğunu ben nerden bileyim.