Şimdi Ara

Palio 1.4 EL Yardımmm...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Öncelikle hayırlı günler... 12.000 tl bütçem var. eskiden bu paraya ne arabalar alınırdı şimdi pek bişey bulamadım... 1.4 paliolar gözüme battı 98 model... Ama palio konusunda bilgim sıfır nerdeyse... Almadan önce düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi merak ettim... Öğrenci olduğum için yakıtı ön planda tutmak zorundayım :) Yakıt durumları nedir bu 98 palioların... Biraz araştırdım ama pek yeni bi konu bulamadım... Yedek parçaları ucuzmudur... tekrar satmak istesem piyasa durumu nedir... Kronik problemleri var mı? Yani genel olarak tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim... Ha birde eğer aynı bütçeyle önerebileceğiniz başka araç varsa onlarıda paylaşırsanız sevinirim... Örneğin aklımın bir ucunda tipo 1.4 slx in kalması gibi :)



  • Kardeş bende 1999 fiat Palio 1.4 EL yakıt konusuna gelince aldıktan sonra tümüyle istatistik tuttum telefondaki bir program aracılığıyla şuana kadar 12.914 km yapmışım prtalama kuruş hesabı yapmak yanlış olur çünkü LPG devamlı artmakta değişmekte. Sana 1 lt gaz ile ne kadar gittiğini söyleyeyim(12.914 km ortalamasına göre) 10,69 km gidiyor. Atiker marka LPG takılı. 1998 de nasıdır orasını bilmem 1999 tekboğaz denilen sıralı olmayan sistem var sanırsam 1998 de de öyledir.

    Bide forumları gezdikçe şu yorumları okuyacaksın çok yakıyor. Çok yakmıyor bence. Kimisi arabasını övecekya gazı kafadan hesap yapar 10 kuruş 15 kuruş yakıyor der her almayada 25 50 liralık benzin alır onu hesaba katmaz onun icin sen adam gibi istatistik tutmayan insanların yorumuna fazlada inanma.

    Aşağıdada ekran görüntüsü var

     Palio 1.4 EL Yardımmm...




  • Bende 1.6 bakiyorum piyasada araç yok arkadaş kredi cektik bankada yatiyor 1haftadir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaz ayarını güzelce yaptırdıtan sonra kesinikle binilecek araç .15 yıldan beri kullanıyorum,sıfır aldım hala taş gibi 228 bin oldu motor istemedi hala.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.