Şimdi Ara

GM Discovery Elite Hakkında Her Şey 'Özel Röportaj' (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.812
Cevap
39
Favori
193.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyknight

    Dostum ben de aynı durumdayım şu an, S4'üm kırıldığı için yeni telefon alacağım ve g2 ile Elite arasında kaldım. Elite ile ilgili birçok inceleme ve kullanıcı görüşü okudum ve gördüğüm kadarıyla kronik olarak yazılımla ilgili problem var. Onun dışında donanım hatası ile karşılaşan birkaç arkadaş var ancak marka fanboyu olan kişiler bunu milletin gözüne sokmakta ısrar ediyor. Aynı durum ben Monster Notebook alırken de olmuştu, Lenovo fanboyları markaya çamur ata ata aklımı bulandırdı ama ben yine de Monster aldım ve 6 aydır sorunsuz kullanıyorum.

    Diyeceğim o ki bahsi geçen yazılım sorunları benim için önemli değil dersen Elite alınabilir. Ama ben çok kılım telefonun her şeyi stabil olmalı diyorsan g2 al kafan rahat olsun. Ben tasarımından dolayı g2'yi pek beğenmedim Lumia serisinin görünüşünü beğeniyordum ve Elite'in şu benzer görünüşü benim ilgimi çekti.

    valla ben discovery i araştırıken neler neler dediler.şu anda 1 yılım doldu bir sıkıntı yaşamadım telefonla ilgili o yüzden general m.markasına sıcak bakıyorum.ama araştırdığım kadarıyla çok sorunlu bir telefonmuş elite..ayrıca tasarımıda pek hoşuma gitmedi açıkcası.şu anda ibre g2 den yana arada bir aklım z1 e kayıyorya bakalım hayırlısı :)




  • Röportajı telefonla mı yapmışlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende elite lite var. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ön ve arka kameraları şahane bir önceki versiyonun arka kamerasıyla eş değer bir ön (selfie) kamerası var. çekimleri gayet net, hoş. Telefonun görüntü kalitesi harika, eğer dizi-filmciyseniz, film izlemek için ideal bir telefon, ekran boyutuda şahane, oyunlarda hiç bir şekilde donma olmuyor. real racing ve modern combat 3 ü hiç kasmadan rahat bir şekilde ve harika bir görüntü kalitesinde oynayabildim. Film izlerken özellikle 1080p yükleyip izlediğinizde veya internetten izlediğinizde rahat bir şekilde gözle görülür bir kalite farkı var. 4k desteklemesi ayrı bir + sı. Ben general mobile discovery kullanıyordum mennun kalınca hiç düşünmeden gittim hemen elite aldım. Ancak bir önceki versiyona yazılımsal anlamda daha detaylı olarak yatırım yaparken bunun üzerine fazla düşmemişler . Biraz aceleye gelmiş sanki, bazı eksiklikler var. Mesela tema ve ekran koruyucu değiştirmek için kolay bir ulaşım vardı o yok. Menü tuşuna tıkladığımızda bir önceki versiyonda üstte arama özelliği vardı, istediğinizi kolayca bulabilmeniz için bunda yok. 3g yi hala bulamadım =), ekran parlaklığı ayarları hoşuma gitmedi, güç tasarruf modu bir öncekine göre daha kötü ve emin olun bir önceki telefonda o kadar oyun oynamama rağmen şarjı rahat 1 gün gidiyordu elitte ise kullanıma bağlı olarak bir günde iki defa şarj etmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca oyunlarda ve filmlerde uzun süre telefonu elimden düşürmememe rağmen aşırı bir ısınma olmuyordu, farkedilecek bir aşırı ısınma olayı yoktu ancak elitedeki ısınmayı rahat bir şekilde fark edebiliyorsunuz, yinede i phonedan daha az ısınıyor diyebilirim. Bir önceki versiyonun yazılımsal olarak basit olması hoştu ama yazılımsal anlamda üzerine bir şeyler katmak yerine içini boşaltmak hiç olmamış. Umuyorum en yakın zamanda kitkat güncellemesi telefona gelir ve kitkat'da da bütün bu saydığım sorunlara çözüm getiren bir yazılım olur. Olmadı ek bir yazılımla bunlar düzeltilir. Bu saydıklarımın yapılması general mobile markasına olan güvenimin devam etmesini ve itibarını çevreme discovery markasında olduğu gibi şiddetle savunmamı sağlar (ki aşırı mennundum discoveryden) aksi halde bana danışanlara malesef =( discoveryi tavsiye ederim elite bulaşma demek zorunda kalacağım... Her şeye rağmen alınabilir bir telefon, saydığım eksiklikler giderildiği takdirde hiç düşünmeden alın derim. Umarım objektif bir bakış açısı ile aklınızdaki karanlık noktalara ışık tutabilmişimdir.




  • Arkadaşlar ya discovery 2 yada elite almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldım. Donanım farkını biliyorum.
    Kameraya önem veriyorum. Hangisi net olarak daha iyidir ?
    Ne dersiniz ?
  • arkadaşlar discovery için kılıf arıyorum kullananlardan tavsiye alabilirmiyim... pencereli olnalar nasıl acaba..
  • Şu anda elit lite modeli var bende güncelleme yaptım cihaz kafayı yedi üstten bildirim ekranı artık inmiyor bazen donuyor öylece kalıyor anlamıyorum bir şirket güncellemeyi cihazı geliştirmek için verir bunlar bozmak için vermişler ...bir daha gm alacagımı düşünmüyorum kimseyede tavsiye etmiyorum küçük şirketlerin tüm hizmetleri küçük ne yazıkki...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 4 Ağustos 2014; 9:22:02 >
  • Hayret bende guncelledim bi problem yok hatta yeni özellikler geldi daha güzel oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeche35

    Arkadaşlar ya discovery 2 yada elite almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldım. Donanım farkını biliyorum.
    Kameraya önem veriyorum. Hangisi net olarak daha iyidir ?
    Ne dersiniz ?

    Elite nin gece çekimi Nokia n6-01 den zayıf ama gündüz mükemmel digerini bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ful6630 -- 10 Ağustos 2014; 11:10:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan bu telpa nası bıyermıs.sımdı bısey yazacaktımda neyse.telefon sarjdayken açılıp kapanıyo dıye yolamıstım forumda yazmıştım bılende bılıyo zaten.okadar açıklama yazım kâğıda adamlar telı aynen arıza bulunamadı dıye yollamıslarya.ellerını surmemısler tele format bıle atmamışlar gogle play hesaplarım hepsı aynen duruyo.yazıkların olsun boşuna beklemısım 20 gun.bu ülkede doğru bı ıs olmazmı.herıfler resmen dalga gecıyolar.
  • Arkadaslar birde buraya sorayim. Telefonu tvye baglayip goruntu aktarmak icin hangi kabloyu nerden ne kadara alirim. Kablosuz ozelligi vqr demeyin biliyorum zaten. Biktim artik bu konuyu cozmeye calismaktan. Yarin telpayi arayip soracam belki yardimci olurlar diye. Olmadi nalet olsun derim ugrasmam bidahada gm elite yanaşmam. Samsung a o kadar laf soyledim ama galiba samsung bir numara. Valla beni bu telefonu almak icin ikna ettikleri gune nalet okuyorum. Bi abim bnm telefonumun desteklemedigi kabloyu 3 senelik telefonunu kullanarak calistirdi.

  • Merhabalar benim elite de söyle bir sorun var rehberde isimler iç içe birbirine giriyor.Atıyorum Ahmet ve Mehmet bi bakıyorum rehberden kaybolmuş bi bakıyorum ikisi de mustafanın nosunun içinde kayıtlı whatsapta bi bakıyorum ahmet ve mehmetin karşısında da mustafa yazıyor sonra rehberde mustafa ya girip o ikisini ordan ayırıyorum düzeliyor ama öbür günde başka başka isimler birbirine giriyor bu sorun sürekli devam ediyor çözemedim bir türlü yardımcı olacak birisi var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 42 AKK 42

    Merhabalar benim elite de söyle bir sorun var rehberde isimler iç içe birbirine giriyor.Atıyorum Ahmet ve Mehmet bi bakıyorum rehberden kaybolmuş bi bakıyorum ikisi de mustafanın nosunun içinde kayıtlı whatsapta bi bakıyorum ahmet ve mehmetin karşısında da mustafa yazıyor sonra rehberde mustafa ya girip o ikisini ordan ayırıyorum düzeliyor ama öbür günde başka başka isimler birbirine giriyor bu sorun sürekli devam ediyor çözemedim bir türlü yardımcı olacak birisi var mı ?

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=96251374

    Bu konuya yazın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar diğer markaların fanları sürekli elite i kullanmadan kötülüyorlar.Bunlara pek kafa takmayın.Telefonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.Hiçbir sorunla karşılaşmadım.Telefonun mükemmel bir ekranı var.Dizi film oyun çok ayrı bir zevk veriyor.Gelen güncellemeyle çift dokunarak kapama da geldi.Bu çok önemli bir eksiklikti giderildi.Telefon çok stabil.3gb ram ben burdayım diyor.Ön kamera birçok telefonun arka kamerası gibi.Daha önce bu kadar iyisini görmemiştim.Arka kamera için de aynı şekilde .Zaten için kullanılan lensler kamera çıkıntısan da da anlaşılıyor.Gayet kaliteli lenslerle desteklenmiş bir 16 megapiksel kamera var.Ayrıca gm güzel bir arayüz yapmış ben .çok beğendim.Geçiş efektleri gerçekten çok hoş ve stabil bir arayüzü var.Aklıma gelenler bunlar.Cihazın lite modelini yani 2gb ramli olanı nı da düşünebilirsiniz.Çok yakın cihazlar özellik olarak.




  • Merhaba dostlar, telefonun bataryası hızlı iniyor gibi görünüyor telefon boştayken ancak kullanım halindeyken çok hızlı bir düşüş görmedim, gün boyu gps ve navigasyon kullandım, sürekli veri ve wi-fi bağlantısı açıktı ve whatsapp üzerinden yazıştım yine de batarya kullanımı gayet başarılı diyebilirim.

    Ancak bir sorunum var, telefona gelen yeni bir mesaj vb. hiçbir şey olmamasına rağmen sürekli kilit ekranında 1 yeni mesaj şeklinde bir bildirim var ve o neredendir acaba bileniniz var mı?
    GM Discovery Elite Hakkında Her Şey 'Özel Röportaj'GM Discovery Elite Hakkında Her Şey 'Özel Röportaj'GM Discovery Elite Hakkında Her Şey 'Özel Röportaj'




  • mesajlarında içeriğine bakmadığın mesaj varsa onu da gösteriyor. koyu siyah olan mesajını bul ya sil ya da oku.
  • Tüm mesajları tekrar tekrar açtığım halde gitmedi, ben de hepsini sildim ve böylece düzelmiş oldu, bir daha da benzer bir sorun yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı oyunlar sürümle uyumsuz (nova 2, san andreas, fifa 14)

    Neden Mesut abi

  • herkeze selamlar arkadaşlar

    bu telefonu almak istiyorum ama bazı çekincelerim var yardımcı olursanız sevinirim

    öncelikli olarak bu telefon alınırmı ?
    kronik yada çeşitli sorunlar hakkında bazı duyumlar aldım (telefonun sorunları nedir?)

    kullanan arkadaşlar bu telefonu önerir mi yoksa başka seçenek sunarlar mı ?

    yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkürler
  • Telefonu bugün inceledim işlemci rem falan güçlü olabilir ama telefon okadar dandik ve ucuz duruyor.bu fiyata bu telefon bence alınmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telpa stabilite konusunda bir güncelleme yapmalı birde weather denen saçmalığı kaldırmalı ne durduruluyor ne kapanıyor
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.