Şimdi Ara

Tatar Ramazan (1990)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Tatar Ramazan (1990)

Tatar Ramazan-1990

Yönetmen
    Melih Gülgen

Senaryo Yazarı
    Safa Önal

Müzik
    Ahmet Kaya

Oyuncular
    Oyuncu Filmdeki Karakteri
    Kadir İnanır Tatar Ramazan
    Esin Moralıoğlu
    Hayati Hamzaoğlu
    Yaman Okay
    Yıldırım Gencer
    Kazım Kartal
    Salih Kırmızı
    Fatma Belgen
    Tuncer Necmioğlu
    Mehmet Ezici

Yapımcı
    Melih Gülgen

Kamera
    Salih Dikişçi

Yapım
    Gülgen Film

Eser
    Kerim Korcan

Tür
    Dram

Diğer Bilgiler
    Ramazan bir çatışmada Abidin Ağa’nın oğlunu vurup dört yıl hapiste yatar, çıktığında sözlüsü Zeynep’le buluşur, kasabaya dönerler. Abidin Ağa’nın diğer oğlu intikam peşindedir ve onu rahat bırakmaz. Bir gece onu sıkıştırır, Ramazan’ın başı yine derde girer ve tekrar hapishaneye döner. Ama belalar Ramazan’ın peşini hapishanede de bırakmaz. Mahkumlar: Ben vurdum,ben vurdum,biz vurduk,biz vurduk,evet biz vurduk... Kadir baba : Burada vurulması gereken biri vardı onu da ben vurdum lan gücünüz yetiyorsa gelin alın. Ben tatar ramazan...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• "benim adım tatar ramazan, ben bu oyunu bozarım!"

• Tatar Ramazan ve Tatar Ramazan Sürgünde filmlerini 10'ar kez izlemişimdir.

Burda vurulacak biri vardı onu da ben vurdum!

Ayrıca 2.filmde 'Şu dağlarda kar olsaydım' şarkısı söylenirken acayip duygulanıyorum.

Şu yarada kan olsaydım
    Dökülüp ziyan olsaydım
    Bu dünyada yerim yokmuş
    Keşke bir yalan olsaydım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 15 Ağustos 2006; 21:29:11 >

• biraz önce tatar ramazan sürgünde film müziğini aresten indirdim. oda çok tatlı bir parça yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CONCİNNA_ -- 15 Ağustos 2006; 21:37:22 >
  • Ahmet Kaya - Şu Dağlarda Kar Olsaydım
    su daglarda kar olsaydim olsaydim
    bir asi ruzgar olsaydim olsaydim
    arar bulurmuydun beni beni
    sahipsiz bir mezar olsaydim olsaydim
    su yanginda har olsaydim olsaydim
    aglayip bizar olsaydim olsaydim
    belki yaslanirdin bana bana
    mahpusta duvar olsaydim olsaydim
    su bozkirda han olsaydim olsaydim
    yikik perisan olsaydim olsaydim
    yine severmiydin beni beni
    simsiyahduman olsaydim olsaydim
    su yarada kan olsaydim olsaydim
    dokulup ziyan olsaydim olsaydim
    bu dunyada yerim yokmus yokmus
    keske bir yalan olsaydim olsaydim
    İnsan bunca zulüm, bunca haksızlık görür de rahat yatabilir mi, o zaman ben de ortaya fırlarım ve adama dur derim. Bu dünyanın hesabı ahirete kalmamalı. ~ Tatar Ramazan`ın hapishane müdürüyle konuştuğu ilk sahne.

Kadın kısmısı adamın bağrına basar gibi topuk vurmalı yere. ~ Abdurrahman Çavuş

Devlet adil olduğu sürece güçlüdür. ~ Tatar Ramazan`ın hapishane müdürüyle konuştuğu ilk sahne.

Koridorları sevdim, ceza istediği kadar uzun olsun, yeter ki koridorlar kısa olmasın, insan bir kere yürümeye durdu muydu her şeyi unutur, nedendir bu? Çünkü volta cezanın törpüsüdür. ~ Ramazan`ın hapishaneye ilk defa girdiği sahne.

Merhaba yarenler, merhaba felaket arkadaşlarım! ~ Tatar Ramazan`ın hapishane ahalisiyle selamlaştığı sahne.

Ben köpeği bile aşağılamam, Allah yaratmış, ama insanların köpekleşmesi beni çıldırtıyor. ~ Abdurrahman Çavuş ve Akseli ile volta atarken.

Kanun vardır kırbaç gibi, kanun vardır sütlaç gibi. Adamına göre. ~ Abdurrahman Çavuş.

Ben hasmımı hiçbir zaman küçümsemem. ~ Ramazan, Kirmastılı ile konuşurken.

*Senden esaslı bir bıçak istiyorum, hasmıma sallayınca dönmeyen cinsten olmalı, çünkü ben adama bıçağı iki kere sallamam! ~ Tatar Ramazan, Kirmastılı`ya söylüyor.
    Siz beni resimlerdeki mahkumlarla karıştırıyorsunuz müdür bey, benim adım Tatar Ramazan, ben bu oyunu bozarım! ~ Tatar Ramazan`ın hapishane müdürüyle konuştuğu sahne

Osmanoğlu kazan kaynatmış, Ali koca padişah askere yemek ulaştırmış, işin aslı lokmadır lokma. ~ Abdurrahman Çavuş
    Burada vurulacak birisi vardı, onu da ben vurdum! Benim adım TATAR RAMAZAN gücün varsa gelip alsana! ~ Son sahne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan ne ramazanmış be harbi süper film
    ama şu başlıta kaç kere açıldı
  • ne filmdi ya

peki ya müzikleri

Orjinalden alıntı: _CONCİNNA_

Unutulmaz Replikler
    İnsan bunca zulüm, bunca haksızlık görür de rahat yatabilir mi, o zaman ben de ortaya fırlarım ve adama dur derim. Bu dünyanın hesabı ahirete kalmamalı. ~ Tatar Ramazan`ın hapishane müdürüyle konuştuğu ilk sahne.

Kadın kısmısı adamın bağrına basar gibi topuk vurmalı yere. ~ Abdurrahman Çavuş

Devlet adil olduğu sürece güçlüdür. ~ Tatar Ramazan`ın hapishane müdürüyle konuştuğu ilk sahne.

Koridorları sevdim, ceza istediği kadar uzun olsun, yeter ki koridorlar kısa olmasın, insan bir kere yürümeye durdu muydu her şeyi unutur, nedendir bu? Çünkü volta cezanın törpüsüdür. ~ Ramazan`ın hapishaneye ilk defa girdiği sahne.

Merhaba yarenler, merhaba felaket arkadaşlarım! ~ Tatar Ramazan`ın hapishane ahalisiyle selamlaştığı sahne.

Ben köpeği bile aşağılamam, Allah yaratmış, ama insanların köpekleşmesi beni çıldırtıyor. ~ Abdurrahman Çavuş ve Akseli ile volta atarken.

Kanun vardır kırbaç gibi, kanun vardır sütlaç gibi. Adamına göre. ~ Abdurrahman Çavuş.

Ben hasmımı hiçbir zaman küçümsemem. ~ Ramazan, Kirmastılı ile konuşurken.

*Senden esaslı bir bıçak istiyorum, hasmıma sallayınca dönmeyen cinsten olmalı, çünkü ben adama bıçağı iki kere sallamam! ~ Tatar Ramazan, Kirmastılı`ya söylüyor.
    Siz beni resimlerdeki mahkumlarla karıştırıyorsunuz müdür bey, benim adım Tatar Ramazan, ben bu oyunu bozarım! ~ Tatar Ramazan`ın hapishane müdürüyle konuştuğu sahne

Osmanoğlu kazan kaynatmış, Ali koca padişah askere yemek ulaştırmış, işin aslı lokmadır lokma. ~ Abdurrahman Çavuş
    Burada vurulacak birisi vardı, onu da ben vurdum! Benim adım TATAR RAMAZAN gücün varsa gelip alsana! ~ Son sahne

mükemmel olmuş

• bu filmin 3.sü çekilir mi sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.muc

gelmiş geçmiş bidaha çekilemeyecek en en iyi türk filmi

SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED
  • sondaki "7 düvele nam saldı" duyunca ALLAH ALLAH sesleri duyulup bi anda gaza getiren bi filmdir hakkaten güzel bi yapıttır...

Orjinalden alıntı: schumacher01

bu filmin 3.sü çekilir mi sizce?

Çekilse bile artık Kadir İnanır dan başkası o tadı veremez. Hatta belki o bile veremez. Müziğide yine mutlaka Ahmet Kaya olmalı idi. O bir klasik ve yenisi asla o tadı vermeyecek.

Orjinalden alıntı: _CONCİNNA_

quote:

Orjinalden alıntı: schumacher01

bu filmin 3.sü çekilir mi sizce?

Çekilse bile artık Kadir İnanır dan başkası o tadı veremez. Hatta belki o bile veremez. Müziğide yine mutlaka Ahmet Kaya olmalı idi. O bir klasik ve yenisi asla o tadı vermeyecek.

valla yeni oyuncu kim oplur diosanız motlaka Kenan imirzalıoğlu olur.Müzik Ahmet Kaya.yönetmen osman sınav olur....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.