Şimdi Ara

DICE Şubat Ayında BF4 Oyuncularının Gönlünü Alacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Çıktığı her platformlarda bir takım problemlere sahip olan Battlefield 4, serinin oyuncularını gerçekten üzmüştü. Önümüzdeki ayın hemen başı için bir güncellemenin sözünü veren DICE, Şubat ayında Battlefield'a küsen bütün oyuncuların gönlünü almaya hazırlanıyor.

DICE'ın genel yöneticisi Karl Magnus Troedsson, oyunun resmi sitesinde bir yazı paylaştı ve 1 Şubat tarihinden 6 Mart'a kadar sürecek olan etkinliklerden söz etti. Multiplayerdaki sorunların çözüleceği bir yamanın haberini veren yetkili isim, oyunculardan da özür diledi. Peki, gelelim DICE'ın özrüne...

Her gün bir Battlepack: Bildiğiniz gibi Battlefield 4'le birlikte oyuna Battlepack adında bir sistem eklendi. DICE, 'özür ayı' boyunca her gün, her Battlefield 4 oyuncusuna Battlepack dağıtacak. Oyuna hafta içi girdiğinizde Bronze, haftasonu girdiğinizde ise Silver Battlepack kazanacaksınız. Şubat ayı boyunca, normalde 30 saatte kazanabileceğiniz kadar Battlepack kazanacaksınız.

Kısa yoldan silah erişimi: DICE, normalde belli bir ücretle satışa çıkacak olan Shortcut Bundle'ların ikisini, özür ayı boyunca ücretsiz olarak dağıtacak. Şubat ayı boyunca oyuna giren oyuncular, bütün bomba ve tabanca türlerini açmaya yarayan Shortcut Bundle'ı ücretsiz olarak edinebilecek. Premium üyelerine ise bu iki paketin haricinde DMR ve pompalı silahlarını açmaya yarayan paketler de verilecek.

İki kat XP etkinlikleri ve görevler: DICE, özür ayı boyunca her haftasonu iki kat XP etkinliği düzenleyecek. Bu etkinlik sadece Premium üyelerine değil, normal üyelere de sunulacak. Ayrıca DICE, ay boyunca Battlelog üzerinden oyunculara belli görevler sunacak. Eğer bu görevlerde başarılı olunursa oyuncular Gold Battlepack kazanacaklar.

Bu üç ana maddenin haricinde DICE, Şubat ayı boyunca Battlefield 4 oyuncularına daha yakın ilgi gösterecek. Battlelog'da özel röportajlar yayınlanacak, oyuncuların soruları cevaplanacak. Kısacası DICE, Battlefield 4 ile üzülen kişilerin gönlünü almak için elinden gelen her şeyi yapacak!

• Benim gönlümü alamaz..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: snipercover

%0 Can olayını bi çözün artık. Bu ara çok karşılaşıyoruz çıldırmamak elde değil. Dıce gönlümüzü biraz zor alırsın ama bari yeni haritaların iyi olsun.

benimde başıma geldi ve serverdan atma hatasıda arada oluyor onunda daha tam düzeltemediler ama onlar düzeltene kadar ben oyunda soğudum

Intel Core i5 4200M || Nvidia GeForce GTX760M 2GB GDDR5 || 12 GB 1600MHz || 1 TB 5400RPM || Dolby® Home Theater® v4 || 17.3" 1600x900 Ekran
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırakın gönül almayı allah allah kısaca level atlatmak derdindeler siz şu oyuna 40-50 level ekleyin ilk önce millet bitirdi levelleri 2 dk level atlıyoruz

• Oyunda Netcode gibi bir gerçek var bunu önce halletmeleri gerek şubat ayını merakla bekliyorum acaba şu Netcode sorununu çözüceklermi çok merak ediyorum insanlar forumlarda yığınla konu açmış durumda Netcode ne diyen arkadaşlar için paylaştığım videoyu izlemenizi tavsiye ederim.
    http://www.youtube.com/watch?v=cVuHzSx5zSo
    Gönlümüzü almak istiyorlar ise Back to Karkand DLC'sini BF4'e uyarlayıp çıkarsınlar işte ozaman affederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 560ti -- 29 Ocak 2014; 0:48:46 >

O kadar pre aldık çıksın artık yeni dlcler.
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Şu oyuna level ekleyin allah aşkına .110 level az değil ama cok kolay atlanıyor. Hem xp boost koyuyorsunuz hem double xp yapıp duruyorsunuz 110 olduk bile. üstelik daha kaç sene bu oyundayız. 200 level falan yapıp zorlaştırın şunu ya !!
  • Normalde bu tarz online shooter oyunlarını hiç sevmeme rağmen (ki BF2'yi severdim), arkadaşımın ısrarı ile BF4 edindim. Oyun sardı sarmasına ama, çok saçma hatalar mevcut oyunda hala. O kadar basit hatalar ki, öncelikle lazerlerin duvarlarda takılı kalması. Birini vurduğunuzda 0 canı kalıpta ölmemesi. Silahların gerçek güçlerinde ve ya ne biliyim gerçek hissi vermemesi. Tamam şimdiye kadar bir tek tabanca kullanmışlığım var poligonda ama, oyunlardan aşina olduğumuz o his yok. En ama en gıcık olduğum şey ise oyundaki bayrak isimlerinin (A-B-C-D...) önümüzü kapatması. Örnek olarak koridorda ilerlerken bu bayrak noktaları kapının önünü kapattığı için oradan çıkan adamı göremiyorum. Ya bu bayrak isimleri yukarıya alınmalı, ya da biraz silikleştirilmeli.

• Bırak Özür ayını Özür Senesi yapsan ZERRE kadar umurumda değilsin bu saatten sonra.. Oyun zevkimizin içine ettiniz Lan ne özrü.. Yukarıda arkadaş yazmış aslında, yemişim senin levelini ne leveli lan atlayacak level mi kaldı.. Tek yapabildiğiniz tek alınır tarafının Multiydi onuda mahvettiniz.

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• battlefield 3 750 saat oynadım, bf4 ise level 62'yim ve sıktı çünkü artık oyundaki sorunlardan bıktım bıraktım

• levelde saçma BF3 deki level sisteni ne diye değitişrdiler hiç anlamadım 110 lvl ne 45 acemilik rankı sonrada zaten coloniel servis star 100 oluyordu BF3 de gayet güzeldi arttıracakları yere rankı 145 den 110 indirdiler

Özellikle edebi bir dil ile oyunun sorunsuzluğunu savunan (kovboylu-şapkalı avatara sahip olan) arkadaşa ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 29 Ocak 2014; 3:09:47 >
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Bir de ''could not enter server'' hatası veriyor sinir krizi geçiriyorum.

• Kardeşim özürleri kabahatlerinden büyük. Ben kıçımı yırtıp açmışım silahları şimdi herkese dağıtıyorlar. Aynı şekilde Level için de yırtınmışım şimdi sürekli double xp herkes 110 Level. Hiç kafa yok bunlarda yaaas.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.