Şimdi Ara

NOKIA E70 CLUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ -- 16 Ağustos 2006; 8:03:37 >

• Kardeş sen aldın mı bu telefonu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

Kardeş sen aldın mı bu telefonu?

ORDU GENPA YA GELİNCE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...fiyatı da makul... 1000 ytl civarında sıfırı...sizce değer mi ?
  • Ben de onu çok merak ediyorum, değer mi?
  • evet 1000 ytl bence o kadar boş cihaz varken piyasada buna değer
  • fikrimi sorarsan kesinlikle değer ... n80 gibi bir cihazın barındırabileceği tüm özellikleri barındırıyor...dahili hafızası yüksek..wireless var .... tek eksik gibi görünen (iyinin kötüsü) 2 mp kamera gibi görünüyor... sizce?
  • nokia 6820 kullandim ve ondan sonra ayni stilin icerisine oturtulmus symbian isletim sistemini gormek beni mutlu etti, alirmiyim bilmem ama bu telefon gercekten farkli bir telefon.
  • ben çok umutluyum...yeni işletim sistemi ve bu derece gelişmiş bir cihaz....parasını ayarlamak üzereyim...ordu genpaya geldiğinde alıcam galiba...
  • Zaten e70 in kamerasından iyi bi performans beklemek doğru olmaz, gsmarena dan aldığım iki resmi koyuyorum buraya bakalım nası durucak

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

• yawf arkadaşlar hiç mi alan yok yorumlarını mrk ediorum ...
  •  NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

NOKIA E70 CLUB

• abi yaa tel süper ne ararsan var bence fazlasıyla değer
  • hakkaten iyi telmiş yaw.. alan hala yok.. demek tanıtım iyi değil.. incelemek lazım biraz.. tek özellik hoş ilk bakışta kablosuz net bağlantısı..
  • Siyahı daha güzel duruyor ama Türkiye'de şu an grisi var ne yazık ki.
  • yok pek ya tanınmış sitelerde.. fiyat ne bunun ??
  • hepsi burdada varmış adı üstünde site zatende.. cihazı kafama taktım yurt dışından almak iyi olur bakalım hayırlsıı..
  • Yaklaşık 2 yıldır yanımdan hiç ayırmadığım 6820 telefonumun en son teknolojiyle donatılmış torunu sonunda piyasaya çıktı...Belkide hepinizden daha çok ben araştırdım bu telefonu,en çokta ben istiyordum;özellikleri kusursuzdu ve ilk resimlerinde boyutu uygun görülüyordu ancak...Telefonun maketini gördüğümde beynimden vurulmuştum,inanın şuan piyasada bundan daha büyük bir telefon yoktur,hele klavyenin açılması bir facia.Şuan 6820(benim güzel minik telefonum) den kopabileceğimi sanmıyorum,bu yüzden N80 tarzı bi telefon alıp 6820 yide 2. telefon olarak kullanmaya devam edicem.

PS:Belki de 1 hafta kadar 6820 den uzak durup boyutlarını unuttuktan sonra kendimi E70'in çokta büyük olmadığı fikriyle kandırıp E70 i alabilirim
  • e61 daha iyi bence,16m renk ve wireless web olayı için ekranı çok uygun.hemde böyle sanki daha cool gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 16 Ağustos 2006; 1:49:20 >
  • yahu bu ne büyük kazıktır arkadaşlar! amerikada bu telefon 450 dolar burda 1.100 ytl yaa!!! olacak iş mi böyle fahiş fiyatlara ürün satan herkese

PS: bu arada telefonu sevmediğim sanılmasın, aksine, param olsa alacağım yegane cihazdır bu aylardır bekliyorum

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuka

e61 daha iyi bence,16m renk ve wireless web olayı için ekranı çok uygun.hemde böyle sanki daha cool gibi duruyor

binbaşım haklısın ama bu da 16milyon renk ekran...özellikleri yanlış yazılmış olabilir...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.