Bildirim
Geri Viteste Araba Yakıt Tüketirmi? (TEST EDİLDİ ONAYLANDI 5. SAYFADA)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şaka yapmıştır herhalde.. -
yakıt üretir. gittiğin yolları geri geri gidersen yaktığın yakıtı geri alırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Energetic
yakıt üretir. gittiğin yolları geri geri gidersen yaktığın yakıtı geri alırsın
İyiydi hem de çok. -
Huaouhaaaannmmii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Türk filmlerinde kilometre yazmasın diye geri geri gitme olayının perde arkasında yakıt yakmama olayı vardır. -
tüketmez tabi ki. çünkü ileriye gitmiyorsun. geri giderek iş yapmış olmazsın. iş yapılmadığı için yakıtta tüketilmez... -
Hocam yakmaz tabi ki. Geri viteste sürüp biraz hızlanınca elektrik motoru gibi ince bir ses gelir. İşte o sesin nedeni geri viteste sürerken aracın aküden yemesidir. Geri viteste sürmek bu yüzden akü ömrünü kısaltır. İmkan varsa boşa alıp geri salmak daha sağlıklıdır. -
Yıl olmuş 2014, hala geri giderken araç yakıt tüketirmi diye konu açıyorlar. Tabikide YAKMAZ(tüketmez) öğrenin artın şunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenktun34 -- 28 Ocak 2014; 16:13:09 > -
Kim o . Nasil . neden . ne zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
-
-
adam arkandan iyi makara yapmıştır -
quote:
Böyle bir soruya verilen en güzel cevap olmuş, tebrikler. Allah da seni güldürsün.
-
Admin arkadaşları göreve davet ediyorum, konuyu hiç mi incelemiyorlar acaba.. -
çok sağolun beyler aracımın şanzımanını ters taktırdım artık geri vitese takıp ilerliyorum max hızım düştü ama olsun hiç yakıt tüketmiyorum hemde ara hızlanmalar çok iyi tork arttı sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İLBERORTAYLI -- 28 Ocak 2014; 16:33:49 > -
Okullarda adam akıllı mantık dersi verilmeli. -
öyle bişi olsaydı türkiyede düz giden olmazdı -
quote:
Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ
Okullarda adam akıllı mantık dersi verilmeli.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- arap sabunu araba boyasına zarar verir mi
- 4 silindir motor ateşleme sırası
- savcılık izni olmadan kamera kaydı
- arabadan gaza basınca tak tak ses gelmesi
- en iyi torpido parlatici yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X