Şimdi Ara

FİYAT HATASI(MI) hızlıal içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
3.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ilki kdvsiz zannımca

edit-oha 2700 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turpcubilal -- 28 Ocak 2014; 14:58:13 >
  • Yani ?
    Yüksek fiyat hatası için forumun ilk konusu olmaya aday :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :) -- 28 Ocak 2014; 14:57:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sepette 2718 oluyor?
  • Bu fiyatlar KDV dahil fiyatları
    Hızlıal' dan daha önce bahsetiğim notebookun yanındakini 1.598 liraya satın almıştım, oradan biliyorum.
    Refrefh' te fayda var, ne olur ne olmaz...
  • Benim sepet böyle:

FİYAT HATASI(MI) hızlıal içerir

Birşeyler olacak ya hadi hayırlısı...
  • http://www.hizlial.com/dell-inspiron-3521-g31w41c-i5-3317u-17ghz-4gb-1tb-2gb-hd8730m-156-windows-8-notebook/10337913 bu da genel sayfada 1498 ama tiklayinca 2000

• Fiyat hatası falan varsa siparişi iptal ederler,ürünü göndermezler,haber bile vermezler...Tecrübeyle sabittir...
  • Ben nem kaptım birşeyler olabilir.
    Tetikte beklenmeli
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Bu forumda 1 Ocak 2014 Sabah 01:00 sıralarında herkes alkolden sızmışken hızlıal' dan 3000 liralık notebooku 800 liraya satın alıp kargosu teslim edilen arkadaş var.
  • fiyat normal bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Fiyat hatası falan varsa siparişi iptal ederler,ürünü göndermezler,haber bile vermezler...Tecrübeyle sabittir...

Hatta kargoya verseler bile kargo şirketine ürünü teslim etmemesini sıkı sıkın tembih edip geri isterler ürünü.
    Tecrübeyle sabit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 28 Ocak 2014; 15:09:06 >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Demek ki onlar da sızmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Fiyat hatası falan varsa siparişi iptal ederler,ürünü göndermezler,haber bile vermezler...Tecrübeyle sabittir...

Hatta kargoya verseler bile kargo şirketine ürünü teslim etmemesini sıkı sıkın tembih edip geri isterler ürünü.
    Tecrübeyle sabit.

1ocak siparişim elime ulaştı. 1800 TL'lik bilgisayar 825 é geldi.
    1dolar 1tl muhabbeti olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu forumda 1 Ocak 2014 Sabah 01:00 sıralarında herkes alkolden sızmışken hızlıal' dan 3000 liralık notebooku 800 liraya satın alıp kargosu teslim edilen arkadaş var.

bende bir sdd almıştım gönderdiler 430 tl lik sdd 200 e almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

quote:

Tecrübeyle sabit.

1ocak siparişim elime ulaştı. 1800 TL'lik bilgisayar 825 é geldi.
    1dolar 1tl muhabbeti olmuştu.

Doğrudur hocam, benimde başıma böyle bir olay geldiği için yazdım.

Hızlıaldan fotoğraf makinası almıştık, piyasaya göre ucuz olmasına karşın öyle aşırı bir ucuzluk söz konusu değildi. Neyse, sipariş veren bazı arkadaşlarınki direk iptal edilmiş, bir kaç kişininki kargoya verilmiş. Benimkide kargoya verilen siparişlerdendi.
    Ertesi gün kargo dağıtıma çıkmadan alayım diye sabahtan kargo şubesine gittim ama kargoyu vermediler bana. Sebep, hızlıal ürünü geri istemiş ve üzerine kafam kadar not düşmüşler iade olacak diye.

Bir firma ancak kendini bu kadar küçültebilirdi.

• quote:

quote:

Tecrübeyle sabit.

Canon sx 150denmi bahsediyorsunuz?
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Evt.
  • Ben teslim ettikleri ürünü geri almak için tekrar kargo gönderiklerini hatırlıyorum.
  • fiyatlar normal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.