Şimdi Ara

MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.740
Cevap
70
Favori
368.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alcaginiz aracin ozellikleri nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    anladım hocam %7 felan yapsalar maksimum oda 4bin e felan geliyor zaten daha fazla da yapmazlar heralde %7 yapılan olmuş :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TwiNChiL

    Alcaginiz aracin ozellikleri nedir?

    hocam almayı düşündüğüm araç polo 1.4 tdi +panoramik açılır cam tavan +sürüş konfor paketi bu şekilde 61 bin ediyor belki 1-2 bin liralık daha ekstra olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetas1994

    anladım hocam %7 felan yapsalar maksimum oda 4bin e felan geliyor zaten daha fazla da yapmazlar heralde %7 yapılan olmuş :)

    Maksimum %6,67 yapanı gördüm , istersen bir ara GebzeCenter VW'i , bir fiyat öğren , +90 262 645 0612
    bana da , golf midline puls sorarsan sevinirim , Iraktayım arayamıyorum burdan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mortallight

    Ben de 1.2 tsi dsg düşünüyorum ama, Donanım olarak Comfortline mı Lounge mu karar veremedim. Aradaki fark 4000TL ye karşılık Lounge daki içerik çok iyi. Ama her içimizden geçeni ekle diyince de fiyat da çok yükseldi.

    Lounge donanımlı ilk araçlar ne zaman gelecek bilginiz var mı ? Bir de en son ne kadar fiyat aldınız gelecek olan araçlar için ?

    kesinlikle lounge alın derim hocam. ilk araçlarda mayıs ortasında gelecek. ben ve birkaç hocam lounge siparişi verdik 21.haftada geleceği söylendi. siz de bayileri arayarak boşta olan araçlardan birini kendinize opsiyonlayabilirsiniz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrMobile

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetas1994

    anladım hocam %7 felan yapsalar maksimum oda 4bin e felan geliyor zaten daha fazla da yapmazlar heralde %7 yapılan olmuş :)

    Maksimum %6,67 yapanı gördüm , istersen bir ara GebzeCenter VW'i , bir fiyat öğren , +90 262 645 0612
    bana da , golf midline puls sorarsan sevinirim , Iraktayım arayamıyorum burdan


    hocam foruma baktım bayağı %7 indirim alanlar olmuş gebze center vw de en fazla %6-7 yapar sanıyorum yakın zamanda gidip soracağım
  • Uzun bir aradan sonra sevgili vw ve polo severlere merhabalar. Bende 2014 yılı Ağustos ayında aldığım 1.4 tdi dsg comfortline opak beyaz standart fabrika çıkışı donanım aracımla aranızdayım, 10.000 km'yi devirdim nazar değmesin herhangi bir aksilikle karşılaşmadım. O gündür bu gündür formu takip ediyorum fakat giriş şifremi kaybetmiştim foruma girmek bir türlü nasip olmuyordu, şimdi girdim :)

    Forumdaki şahısların çoğunu cismen tanımasam da ismen tanıyorum. Başınızdan geçen kazalardan tutun da yaşadığınız arızalara kadar herşeyi burdan okuyarak takip ettim. Ve bu aralar sizlerin (1.2 TSİ comfortline benzinci arkadaşların) çoğunun yeni çıkan lounge modelinden ötürü morallerinin bozuk ya da veryansın ettiğini görüyorum haklı ya da haksız polemiğine girmeyeceğim. Burda sizlere bundan 8-9 ay önce yazdığım bir yazının hatırlatmasını maddelerini tek tek açarak yapacağım. Yazıma başlamadan önce çok güzel eski bir aracım olan Audi a3 1,6 tdi ambition sportback ağzına kadar dolu bir aracımı satarak poloya geçtiğimi de belirtmek isterim sizlere.

    Yazımın başlığı;

    DONANIM-LÜKS-İHTİYAÇ-PAZAR ARAŞTIRMASI

    Evet arkadaslar hepiniz forumum mevcut bu sayfasında vw polo sahibi, vw polo yada herhangi bir vw modeli alma arifesinde olan bireylersiniz. Öncelikli olarak seçiminiz ne olursa olsun hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.

    Bu yazımda size araba alırken göz önünde bulundurmanız gereken ayrıntıları elimden geldiğince madde madde anlatmaya çalışacağım.

    1-) MARKA ALGISI

    Evet maalesef ülkemizde bu yadsınmaz bir gerçek. Araç seçimi yaparken bunu göz önünde bulundurmak gerekiyor. Polo fiyat bandındaki Skoda Rapid ya da Seat Toledonun bagajı kocama neden polo alayım ? Bu soruyu soran kardeş kendince haklı ama otomotiv Distribitörleri Derneği Mart ayı sonu rakamlarına göre marka basında lider VW 22000 araç, yavru markalar skoda 4000 seat 2500 araç satmış. Yani anlicanız seat ile skodayı topla 3 ile çarp anca vw nin satış rakamına yetişebiliyor. Kabul ediyorum burda filo satışının yadsınmaz bir gerçeği de var ama vw marka algısı olarak 1 tık daha diğer markalardan ötede. Tabi bu şu gerçeği de ortaya çıkartıyor bu ve diğer markalar 2.el deki değer kaybı konusunda vw den daha fazla bir zarar ettirecektir alıcısına. Burada sözüm "ben skodamı alırım 10 sene kullanırım" diyenler hariç. Yoksa emin olun skoda son zamanlarda çıkışta olan ve taş gibi arabalar yapan, servis ve parça ağı Türkiye'de gelişmeye başlayan bir marka. Ama istatistiki verilere göre daha ve Ülkemizdeki algıya göre ağabey marka vw nin baya bir gerisinde.

    2- ALT MARKA SEÇIMI

    polo mu alsam golf mü alsam jetta mı alsam sorusuna vereceğim yanıt şu olacaktır, ne kadar fiyatı yüksek bir araba alıcaksanız gelecekteki Kasko ve 2. El satış kayıp miktarı, bakım masrafları bunun paralelinde artacaktır. Burada seçiminizi yaparken ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız nacizane tavsiyem olacaktır.

    3- DONANIM-LÜKS-İHTİYAÇ ÜÇLEMİ

    İşte herkesin en çok kafasını karıştıran 3 lem. Bu maddeye şöyle bir tanımla başlamak istiyorum, LÜKSÜN SINIRI YOKTUR.

    Aracınızı seçerken ihtiyaçlarınızı ve ülkenin konjonktür durumunuda gözden geçirmeniz faydanıza olacaktır. 2005-2015 yılları arasında satılan araçların çoğunluğu dizel araç. Kabul ediyorum dizel araç ile benzinli araç arasında bir fiyat farkı var ama 2. Elde satarken bu farkın tamamı olmasa da büyük kısmını geri alabiliyorsunuz. Belki de donanımlı manuel benzinli bir araç almak yerine uzun vade de donanımsız ama dsg dizel kombinasyonu bir araç almak 2. El de söz konusu aracın elinizden daha çabuk çıkmasını sağlayacaktır. Ayrıca çoğumuz istanbulda yaşıyoruz, trafik dur kalk tan ötürü felç, dsg seçimi bana kalırsa olmazsa olmazlar arasında. Ayrıca günümüzde dizel ve benzinli araçların bakım masraf farkı Vaaaooww dedirtecek bir durumda değil. Seçimleri yaparken bunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Gelelim donanımlara

    1-Sis farı, Norveç, İsveç, Danimarka gibi ya da Erzurum, Kars, Rize, Trabzon Ayder yaylasının tepesindeki gibi yüksek yerlerde yaşamadıktan sonra canım istanbulun yılda 1-2 sisli günü (çamlıca tepesi tarafları) kaç kere sis farı açıyorsunuz ? Gereksiz yere sis farı yakmanın cezası da zaten trafik kuralları gereğince belli. Acaba ne kadar ihtiyaç değerlendirmek lazım.

    2- Park sensörü-geri görüş kamerası, aracımız bir passat, bir superb ya da bir octavia ya da bir jetta gibi kıçı başı uzun bir araba mı ? Hayır, tam tersi küçük ve manevra kabiliyeti yüksek bir şehir içi arabası. Geri görüş kamerası ön arka park sensörü Gerekli mi ? Belki 150-200 liraya taktıracağınız arka park sensörü işinizi görecektir. Yoksa öndeki araca yaklaşıyorum arkadaki araç yaklaşıyor öter durur :) E tabi lüksün sonu yok :)

    3- hız sabitleyici, yılda 2 kez izin için istanbul dışına uzun yol yapmaya giden biri değilseniz, dur kalk kalabalık istanbul trafiğinde o hız sabitleyiciyi kaç kere kullanıyorsunuz bunu düşünmek lazım..

    4- benim jantım kapak seninki aluminyum, tüh ah vah. Arabayı kullanan arkadaş arabanın dışında mı yaşıyorsun içinde mi yaşıyorsun, jantın 20 inch olsun, onu zaten dışarıdaki yolda yürüyen diğer adam ya da bayan görecek. Gerçekten ihtiyaç mı lüks mü düşünmek lazım.

    5- Cam tavan : dışardan yarım ve kocaman gibi gözüken ( eski Audi a3 sportback, şimdiki rapid spaceback ve yeni fabia hariç) içerden bunun yarısı diktörtgen bir sunroof patch açıklığı sigara içmiyorsan ve havaya bakarak araba kullanmıyorsan polo için ihtiyaç mı lüks mü ? Malum belki bilirsiniz cam tavanın ayrıca bir bakım masrafı da var. Temizlik yağlama vs. Zaten önceki a3 ümde kedi yürüdü tırnakları ile çizdi tavanı tavan çizik kaldı. Her lüksün riski de vardır.

    6- klimaTRONİK: ha elle ha otomatik düğme ile, trendine polo da SOĞUYOR lounge polo da soğuyor. Klimanın amacı soğutmak değil mi zaten ee soğutuyor işte. Lüks mü ihtiyaç mı ?

    7- karartılmış arka far karartılmış arka cam, lüks mü ihtiyaç mı ?

    8- adaptif hız sabitleyici, öndeki araca yaklaşınca benim yerime fren yapıyor, e benim ayağım daha güzel daha sarsıntısız fren yapıyor :) lüks mü ihtiyaç mı ?

    9- coming home living home yağmur sensörü kararan dikiz ayna, eve gelince karanlıktan korkmuyorsan, zaten trafikte farların sürekli açık( fren geri enerji kazanım standart olduğu için akü sürekli şarj oluyor da ) yağmurda sileceği 1 tık yukarı ya da aşağı oynatmak zor değilse, arkadan kamyon ya da otobüs uzuuuuunnn selektör yapmadıkça( yılda kaç kez başınıza gelir) lüks mü ihtiyaç mı ?

    10- yan hava yastıkları konusunda bende güvenliğe öncelik veren bir kullanıcı olduğum için olmasını isterdim. Maalesef olmaması üzücü.

    11-Metalik renk Opak renk farkı, bunu da düşünmekte fayda var, son 10 yılın renk şampiyonu tartışmasız Opak Beyaz her markada. Sonuçta 2. El satışında da kolay gideri olan, kaza olduğunda rötuşu kolay olan, kiri göstermeyen, aracı olduğundan büyük ve iri gösteren bir renk. Diğer renk seçeneği olan ( özellikle şu gün batımı ve gece mavisi) rengi seçecek arkadaslara kazasız belasız sürüşler dilerim. Allah korusun bir kazada o gün batımı renk tonunu tutturmak için tamirci arkadaş 40 takla atacaktır. Ve tutturması da imkansız olduğu için araba Güneş altında kazalı olduğu için hep renk olarak sırıtacaktır. Acaba lüks mü ihtiyaç mı ?

    12- bu donanımı sona sakladım :) COMPOSITION MEDIA BLUETOOTH. Evet arkadaşlar bu donanım mutlaka ama mutlaka aracınızda bulunsun. Çünkü yolda seyir halinde iken cep telefonunuzdan handsfree konuşabilmek, tekwfonunuzdaki müzikleri Bluetooth ile dinleyebilmek için, ayrıca yakın zamanda gelecek olan mirrorlink donanım kodu ile telefondaki hertürlü görüntüyü dokunmatik olarak ( özellikle yandex navigasyon) yansıtabileceğiniz standart ekrandan gece ile gündüz kadar farklı passat comfortline donanımı ile aynı ekran. Buna vereceğiniz 1000 küsür lira farka sonuna kadar değer . Ben çok memnunum herkese de şiddetle tavsiye ediyorum. Yanlız aracını ağzına kadar dolu alan arkadaşların neden bu donanımı ekletme konusunda dikkate almadığını anlayamadım. Benim aracım standart comfortline ama bu ekranı satış danışmanımın şiddetli tavsiyeleri üzerine eklettim. Iyi ki de ekletmişim. Lüks mü ihtiyaç mı ?

    Son olarak unutmayın, arabanın içinde yaşıyorsunuz dışında değil. Dışını dışarıdakiler görüyor, siz içerde kullanıcısınız. Sizce içerdeki sizlerin mantık içerisindeki rahatı mı yoksa dışarıdaki görüntü mü ? Ayrıca bir araca ne kadar çok elektrik ve elektronik aksesuar ekletirseniz arıza ve masraf riskini (bu sonuçta olmazsa olmaz dediğim dsg şanzıman da olabilir) o kadar çok arttırmış olacaksınız. Malum elektrik elektronik malzemenin sorun çıkarmadan kullanılması şans işi de.

    Lüks ve ihtiyaç arasındaki farkı düşünerek seçimizini o şekilde yapmanız yararınıza olacaktır değerli forumdaş arkadaşlarım. Saygılar ve sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterflymuzzy -- 12 Nisan 2015; 18:33:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ahmetas1994 A kullanıcısına yanıt
    Çok doğru tespitler yapmışsınız yazı çok güzel tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efe_09_34 kullanıcısına yanıt
    Hareket halinde yakınlık sensörlerinin yaygara yapması burada da eleştirilmiş. Sadece size özgü değil anlaşılan. Normal görünüyor.

    19. dakikadan sonrasını izleyiniz. Hatta tümünü izleyin çok eğlenceli.



    Ayrıca bir şey sormak istiyorum. Lounge ile klimatronik klima geliyor.

    Ama bu klimatronik Golf 7'de ki gibi yolcu ve sürücü için ayrı ayrı iklimlendirme yapmıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 12 Nisan 2015; 19:51:37 >




  • butterflymuzzy B kullanıcısına yanıt
    Lounge (manuel) siparişi vermiş birisi olarak yazınıza katılıyorum. Kararsız kalan arkadaşlar için bir kaç şey de ben ekleyeyim.

    - Dizel - Benzinli kararsızlığında kalanlar için;
    * Yakıt maliyeti açısından;
    1.2 TSI km de 0,35 TL yakarsa (8 lt.) - 10binx0.35 = 3500 TL
    1.4 TDI km de 0,23 TL yakarsa (6 lt.) - 10binx0,23 = 2300 TL
    Aradaki fark yılda 1200 TL eder.
    * Vergi maliyeti açısından;
    1.2 TSI yıllık 591,00 TL
    1.4 TDI yıllık 945,00 TL
    Aradaki fark yılda 354,00 TL
    * Kasko ve bakım maliyetleri arasında konuşmaya değer fark olacağını düşünmüyorum.
    * 2.el olarak benzinli Polo'larda dizellere göre büyük değer kaybı yaşanmamaktadır. Örn.: 1.4 Comf. Polo'lar şu an 1.2 TSI Comf. sıfır fiyatına satılmaya çalışılmaktadır.
    * Kendi tercihim: 1.2 TSI. Aracı 3 yıl kullanacağımı düşünürsek. Şimdi 10bin TL az verip 3 yıl sonra 2700 TL fazla vermiş olacağım.(Benzin farkından MTV'yi düşünce) 3 yıl sonra yeni kasanın çıkacağını tahmin ediyorum, yeni kasa çıkınca da bu araçlar satılırken 10000 TL'lik fark oluşmayacak. Dizel benzin arasındaki fark kapanacak çünkü kasa faktörü ön plana çıkıyor.
    Örn: 2009 1.4 ve 1.4 TDI arasındaki fiyat farkı yok denilecek kadar az.

    - Manuel - DSG kararsızlığında kalanlar için;
    * Yakıt maliyeti açısından herhangi bir fark yok. Şehir içi DSG, şehirlerarası manuel kuruşluk az yakabilir.
    * Şehir içi trafikli saatlerde kullanıyorsanız kesinlikle DSG büyük rahatlık. 5bin TL'lik farka değer.
    * DSG malum kronik problemlerini son zamanlarda atlatmışa benziyor. Ancak olası arızalarda manuel e göre maliyeti daha fazla çıkarır.
    * 2.el de DSG daha az zarar eder diyemeyeceğim.
    * Kendi tercihim: Manuel. Aracı haftasonu keyif amaçlı kullanacağım. Trafik olan saatlerde araç kullanan birisi değilim. Manuel araç kullanmayı da seviyorum. 5bin TL fazla vermeme gerek olmadığını düşünüyorum.

    - Renk kararsızlığında kalan arkadaşlar için;
    * Beyaz renk Türkiye'de tutulan bir renk. Bakım ve temizliği diğer renklere göre rahat.
    * Diğer renkler için renk tutmama gibi sorunun yetkili servislerde çok yaşanacağını sanmıyorum.
    * 2.el durumunda beyaz belki 500 TL daha az zarar eder.
    * Kendi tercihim: Beyaz. 2.eldeki durumu ve sevdiğim bir renk olması.

    - Comfortline - Lounge kararsızlığı;
    * Comfortline'a opsiyon ekleten arkadaşlar için Lounge daha mantıklı bir tercih olacaktır.
    * 2.el durumunda büyük fark yaşanacağını sanmıyorum. İnternette 1.4 Comf. ve 1.4 Comf.(Chrome Edition) fiyat farkına bakabilirsiniz.
    * Kendi tercihim: Çoğu opsiyonu gereksiz bulmaktayım. Nisan ayında Comfortline'ı önce opsiyonsuz sonra hava yastıkları ve Comp. Media'yı ekletip sipariş etmiştim. Mayıs'ta Lounge çıktı ve benim opsiyonlu aldığım Comf. fiyat yakın olunca Lounge olarak siparişimi değiştirdim. Ek gelen opsiyonlarda haftasonları İstanbul dışı sakin yerlere gittiğimde cc kullanırım. Park sensörleri de araç ne kadar küçük olursa olsun mahallede yaşadığımdan çok dar alanlara park ederken işimi görür. Belki de ben acemiyimdir. :) Diğer opsiyonlar benim için gereksiz.

    Neden B sınıfı tercih ettim?
    - Şehir içi kullanacağımdan pratikliği ve kullanışlılığı. Şehirlerarasında ise 1.2 TDI Polo ile yaptığım yolculukta motor hariç bir sıkıntı yaşamamış olmam.
    - Maliyeti daha az.
    - Güvenlik olarak şehir içinde çok büyük bir kazaya karışacağımı düşünmüyorum.
    - Çoğunluğu max. 1 saatlik yolculuklarda daha konforlu araca gerek olmadığını düşünmem ve günümüzdeki B sınıflarının gayet konforlu oluşu.
    - Bekar olduğumdan aracı genellikle tek max. 3 kişi kullanacak olmam. Bagajının benim için yeterli olması.
    - Aracı statü olarak görmemem ve mesleğimde ihtiyaç duymamam.
    - Sakin bir kullanıcı oluşum.

    Neden VW?
    - Marka değerinin yüksek oluşu ve 2.eldeki değer kaybı en az olan marka olduğunu düşünmem.
    - Kalite olarak şu an çoğu marka yakın düzeylerde seyrediyor. Ancak sokağa çıkıp baktığımda 5 yaşını aşmış araçlar içerisinde VW grubunun daha az yıpranmış olduğunu ve sayıca fazla olduğunu görmekteyim. (B sınıfı için) Fiesta'lar içinde bu dediğim geçerli. Ancak Clio'lar da bunu görememekteyim.

    *edit: Yorgunluk tespit sistemi de güzel duruyor. Çalışma mantığını bilen varsa anlatırsa sevinirim.

    Yanlış baktığım noktalar olmuş olabilir. Şahsi düşüncelerim, gözlemlerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmusic -- 12 Nisan 2015; 19:41:56 >




  • Hayır klimatronik olunca da çift bölgeli klima olmuyor. Teknolojisi 1999 model passat'lardaki tek bölgeli klimatronik teknolojisi ile aynı tek fark, klimaya ait dijital gösterge panelinin dünümüz teknolojisi ile sunulması. Sonuç olarak çevirmeli olarak kumanda ettiğin manuel klimanın aynı dijital olarak derece derece kontrol edileni. Lüks mü ihtiyaç mı 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar lounge donanım paketi dizel motorlara da gelecek mi bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: butterflymuzzy

    Hayır klimatronik olunca da çift bölgeli klima olmuyor. Teknolojisi 1999 model passat'lardaki tek bölgeli klimatronik teknolojisi ile aynı tek fark, klimaya ait dijital gösterge panelinin dünümüz teknolojisi ile sunulması. Sonuç olarak çevirmeli olarak kumanda ettiğin manuel klimanın aynı dijital olarak derece derece kontrol edileni. Lüks mü ihtiyaç mı 😉

    Golf 7 incelemesinde gördüğüm çift bölmeli klima benim için ihtiyaçtı. Bu haliyle polo klimatronik hayal kırıklığı yarattı.

    Eşimle bir türlü anlaşamıyoruz çünkü.

    Midline, comfortlime alıp Hele hele 3700tl klimatronike verilir mi, alan kişinin iyi düşünmesi gerekiyor.

    Ama 4000bin tl ye lounge almak bence mantıklı olan.

    Altımda 2005 getz var. 8 senedir biniyorum. 30bin tl fazladan verip b sınıfı bir araba alacaksam, 4000 fazlasını verip kesinlikle en dolusunu alırım. İtiyaç mı diye düşünmem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygtatli

    quote:

    Orijinalden alıntı: mortallight

    Ben de 1.2 tsi dsg düşünüyorum ama, Donanım olarak Comfortline mı Lounge mu karar veremedim. Aradaki fark 4000TL ye karşılık Lounge daki içerik çok iyi. Ama her içimizden geçeni ekle diyince de fiyat da çok yükseldi.

    Lounge donanımlı ilk araçlar ne zaman gelecek bilginiz var mı ? Bir de en son ne kadar fiyat aldınız gelecek olan araçlar için ?

    kesinlikle lounge alın derim hocam. ilk araçlarda mayıs ortasında gelecek. ben ve birkaç hocam lounge siparişi verdik 21.haftada geleceği söylendi. siz de bayileri arayarak boşta olan araçlardan birini kendinize opsiyonlayabilirsiniz...

    Cevabınız için teşekkür ederim.
    Peki aldğınız fiyat nedir söyleyebilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mortallight kullanıcısına yanıt
    hocam sipariş olduğu için bi teklif almadım. araç gelince konuşacağız bayide
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biuu


    quote:

    Orijinalden alıntı: butterflymuzzy

    Hayır klimatronik olunca da çift bölgeli klima olmuyor. Teknolojisi 1999 model passat'lardaki tek bölgeli klimatronik teknolojisi ile aynı tek fark, klimaya ait dijital gösterge panelinin dünümüz teknolojisi ile sunulması. Sonuç olarak çevirmeli olarak kumanda ettiğin manuel klimanın aynı dijital olarak derece derece kontrol edileni. Lüks mü ihtiyaç mı 😉

    Golf 7 incelemesinde gördüğüm çift bölmeli klima benim için ihtiyaçtı. Bu haliyle polo klimatronik hayal kırıklığı yarattı.

    Eşimle bir türlü anlaşamıyoruz çünkü.

    Midline, comfortlime alıp Hele hele 3700tl klimatronike verilir mi, alan kişinin iyi düşünmesi gerekiyor.

    Ama 4000bin tl ye lounge almak bence mantıklı olan.

    Altımda 2005 getz var. 8 senedir biniyorum. 30bin tl fazladan verip b sınıfı bir araba alacaksam, 4000 fazlasını verip kesinlikle en dolusunu alırım. İtiyaç mı diye düşünmem.

    Hocam klimatronik e 3700 tl almıyorlar klimatik(manuel klima) ile değiştikleri için fiyat düşüyor tam emin değilim ama forumda 1000 lira küsür denilmişti sanırım bilen arkadaşlar yazabilirlerse iyi olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetas1994

    quote:

    Orijinalden alıntı: biuu


    quote:

    Orijinalden alıntı: butterflymuzzy

    Hayır klimatronik olunca da çift bölgeli klima olmuyor. Teknolojisi 1999 model passat'lardaki tek bölgeli klimatronik teknolojisi ile aynı tek fark, klimaya ait dijital gösterge panelinin dünümüz teknolojisi ile sunulması. Sonuç olarak çevirmeli olarak kumanda ettiğin manuel klimanın aynı dijital olarak derece derece kontrol edileni. Lüks mü ihtiyaç mı 😉

    Golf 7 incelemesinde gördüğüm çift bölmeli klima benim için ihtiyaçtı. Bu haliyle polo klimatronik hayal kırıklığı yarattı.

    Eşimle bir türlü anlaşamıyoruz çünkü.

    Midline, comfortlime alıp Hele hele 3700tl klimatronike verilir mi, alan kişinin iyi düşünmesi gerekiyor.

    Ama 4000bin tl ye lounge almak bence mantıklı olan.

    Altımda 2005 getz var. 8 senedir biniyorum. 30bin tl fazladan verip b sınıfı bir araba alacaksam, 4000 fazlasını verip kesinlikle en dolusunu alırım. İtiyaç mı diye düşünmem.

    Hocam klimatronik e 3700 tl almıyorlar klimatik(manuel klima) ile değiştikleri için fiyat düşüyor tam emin değilim ama forumda 1000 lira küsür denilmişti sanırım bilen arkadaşlar yazabilirlerse iyi olur.

    Peki çift bölge olup olmaması hakkında kesin bilginiz var mı?

    Seat ibiza çift bölgeliymiş mesela.




  • Umarim klimatronik cift bolgedir.ve evet fark
    3600 degil.1000 kusurdu sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    tek bölgeli otomatik klimadır.
    bu opsiyonu ışık görüş paketi ile alabilirsiniz.
    bu pakette yağmur-far sensörü ve kararan dikiz aynası vardır.
    fiyatı da vergiler dahil 685 tl dir.
    klimanın farkı ise vergiler dahil 923 tl dir.
    yani otomatik klimanın maliyeti 1608 tl dir...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: untroubled

    merhaba,
    tek bölgeli otomatik klimadır.
    bu opsiyonu ışık görüş paketi ile alabilirsiniz.
    bu pakette yağmur-far sensörü ve kararan dikiz aynası vardır.
    fiyatı da vergiler dahil 685 tl dir.
    klimanın farkı ise vergiler dahil 923 tl dir.
    yani otomatik klimanın maliyeti 1608 tl dir...


    Opsiyonlarda sadece klimatronik 3600tl yazıyor. Yanında yağmur far sensörü b. diye belirtmemişler, o aldattı beni.

    Seat ibiza style paket düşüneyim demiştim. Led aydınlatma ve park sensörlerinin bile fiyatlarını bulamadım sitesinde.

    Doğuş'un fiyatlarla ilgilenmesi gerek sanırım.



     MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU




  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.