Şimdi Ara

Avea Faturalı 500DK HY - 5000 SMS HY - 2GB Net = Vergi Dahil 18TL (Hat Taşımak İsteyene)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
13
Favori
8.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün ev arkadaşım Avea'dan PTTCell'e geçme hakkın bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradı (Fatura kesim tarihi için). Kendisi 1 yıla yakın süredir Avea Faturalı kullanmakta. Yani çok eski müşteri değil.

Bir kaç saat sonra Avea MH'den aradılar. Hat taşımama ve 1 yıl sözleşme karşılığında (25 Yaş altı kimlik istiyorlar) 500DK Her Yöne + 5000 SMS Her Yöne + 2 GB İnternet'i vergi dahil 18 TL'ye verdiler. Hemen hattına tanımlandı, şu an kullanmakta.

Avea Faturalı hatta sahip arkadaşlar deneyebilirler. Kişiye özel olduğunu düşünmediğim için burada paylaştım. Umarım faydalanabilirsiniz arkadaşlar.

• himmm iyimiş
  • Sıcak sayılabilir ancak; ucuz, faturalı, avea kelimeleri aynı konunun içindeyken şahsen içim rahat kullanamam bu hattı. Woops 23 TL güzel fiyattı. Bu harika bir fiyat.
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    Sıcak sayılabilir ne demek?

Cayır cayır yanıyor.
    MH'yi arayıp ben de soracağım umarım gıcıklık yapmadan verirler. Gerçi 25 yaş altı kimlik sıkıntı.
  • Her faturalı sorunsuzca faydalanabilirse cidden bundan iyi fiyat bulunabileceğini de pek sanmıyorum. Woops vergi ekleyince 25 oluyor bildiğim kadarıyla. Bu her şey dahil 18 tl. Cidden çok iyi. Umarım faydalanabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayıp deneyen arkadaşlar var mı? Ona göre bizde arayalım.
  • Kamu mega kullanıyorum. Bir defa olsun faturam da bir sürpriz ile karşılaşmadım çok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu takip edelim.

Ayrıca faturasız için yaparlar mı böyle bir şey?

• Kaynak nasil faydalanabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Kamu mega kullanıyorum. Bir defa olsun faturam da bir sürpriz ile karşılaşmadım çok şükür

Aynen hocam türkiye'ye böyle bir paket daha gelmez sanırım benim de referansım yoktu forumdan arkadaştan 50 liraya aldım 2 ayda parasını çıkardım zaten
  • Takip. Faturasız Aveaya geçmiştim. Bu durumda, faturalıya geçmek daha mantıklı
  • Avea faturalı hattım var. Faydalanabilir miyim arayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Avea faturalı hattım var. Faydalanabilir miyim arayan var mı?

Hat taşıyıp 1 yıl taahhüt vermek gerekiyormuş. Konuyu açan arkadaş öyle yazmış. O yüzden avealı olanların faydalanabileceğini sanmıyorum.
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    Hat taşımak istemiş arkadaşı, avea faturalı hattı varmış geçmesin başka hatta diye böyle bişey söylemişler ben de ihtimal veremedim ama arayan soran varsa acaba bilgi verebilir mi?

Düzenleme: İhtimal veremedim derken kişisel olabilir herkes için değildir demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 28 Ocak 2014; 16:37:34 >
  • konu sehir efsanesi

• Bize 23'e kakaladılar, yok kısa süreli yok kaçırmayın üzülürsünüz diye diye.
  • Kişiye özel gibi duruyor herkese verirlerse cok sıcak fırsat. Deneyen var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutturabildiğine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Kamu mega kullanıyorum. Bir defa olsun faturam da bir sürpriz ile karşılaşmadım çok şükür

Aynen hocam türkiye'ye böyle bir paket daha gelmez sanırım benim de referansım yoktu forumdan arkadaştan 50 liraya aldım 2 ayda parasını çıkardım zaten

alıma kapandı mı ki? Kaçırdık mı yoksa ha geçelim ha geçelim derken

• bir de ben arayayım bakalım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.