Şimdi Ara

PS4'teki F2P Oyunlar için Önemli Bir Yıldayız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Warframe'in Playstation 4'ün çıkış oyunlarından biri yapan Digital Extremes'in yetkilileri 2014 yılında Playstation 4'te free-to-play oyunlar konusunda büyük gelişmelerin yaşanacağını söylüyor. Yetkililerin açıklaması şu şekilde:

"PC ve Playstation 4'te çok önemli başarılar yakaladık. PS4'te oyunumuza her geçen gün yeni kişiler katılıyor ve bence 2014 yılı Playstation 4'teki free-to-play oyunlar açısından oldukça büyük bir yıl olacak. Warframe'i oynadığınız için teşekkür ederim, umarım son güncellemelerimizin tadını çıkarırsınız."

Başta Planetside 2 olmak üzere 2014 yılında Playstation 4'te yepyeni F2P oyunlarla karşılaşacağız. Özellikle ülkemizde oyun fiyatlarını düşününce F2P oyunlara şans veren oyuncu sayısı hiç de az olmayacaktır.

• F2P'lerden tiksiniyorum. Oyun dünyasının laneti.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir konsollara bulaşmadığı kalmıştı. Tek bir oyunla şirketler servet yapsın bakalım. Arada server'a bakım yapar artık..

• F2P'e karşıyım, işim olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunu bilin zevkin bedavasi olmaz
  • Saçma sapan yorumlar görüyorum f2p olan muhteşem oyunlar var ben anlamıyorum siz zevk alamıyorsunuz diye başkalarıda öyle olmak mı zorunda ?
  • F2P zaman öldürme tuzakları tamamen
  • Şaka gibisiniz, f2p gibisi var mı, hele ki sony bayrağı altındakilerin. PS4'ün incisi olacak bunlar. Heyecanla bekliyoruz.

• Planetside 2 dışında hiçbir F2P oyununu sevmiyorum .
  • C2P (Cash to Play)

• Tekken revolution'u ps3'te bedavaya oynuyorum.
    Kendinize hakim olduğunuz ve f2p oyunlarda para harcamadığınız sürece f2p oyunlardan da zevk alırsınız.
    Ps4'ü aldığım zaman ilk oynayacağım oyunlardan biriside Warframe'dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.