Şimdi Ara

Generic Host Process For Win32 Service Sorun Cozuldu! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
72.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı sonuçtan ben de muzdariptim, fakat "ben yine bişeyleri kurcalayıp bozmuşumdur" diye düşündüğüm için format attım ve sorun düzeldi. Formattan önce zone alarm firewall vardı ama ondan da virüs çıkınca artık kullanmamaya karar verdim, neyse formattan sonra baktım windows güvenlik duvarı açık böyle bi hata da vermedi.. Tabi ben herkeste aynı sorun olduğunu bilmiyordum, ta ki az önce bu konuyu okuyana kadar.
    Deneme amaçlı olarak az önce Windows Güvenlik Duvarı'nı kapattım ve anında Host Process zımbırtısı hatasını verdi! Tekrar açtığımda ise sorun kalmadı..
  • bu sorunu kokten halletmek icin imzamdaki linke tiklamaniz yeterli
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serji

    bu sorunu kokten halletmek icin imzamdaki linke tiklamaniz yeterli
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aarenaa


    o ban ne diye dostum anlamadim
  • Öncelikle bazı arkadaşlar saçmalamış bilip bilmeden yok virüs, yok donanım sorunu, yok yeni updateler yapılcakmış, yok usb modemler...
    arkadaşlar sorun şudur...
    Windows+SP 2 yi kurarken kesinlikle internete bağlı olmamanız gerekiyor. internete bağlıyken sp2 kurmanız windows un dosyalarına zarar verdiriyor. sapıtıyor yani.
    (internete bağlı değilim diyenler varsaki zannetmiyorum, bu arkadaşların sp 2 si bozuktur)
    sonuç itibariyle o sorunu hiçbirşekilde kalıcı çözemezsiniz. çözdüm diyenler saçmalar. ilerde yine o hata nükseder. bazı arkadaşlar şunları deniyo... Sp2 yi kaldırıyo sadece... sakın yapmayın sistem dosyaları bozuluyo. bazıları windows onarıma gidiyo... yine saçma..bunu yaptığınızda Sp2 dosyaları değişiyo+ sp2 nin tek fazdası bi kaç extra dosya oluyo. ayrıca internet performansı düşüyo. yapıcağınız şudur yedeklerinizi alın ve bilgisayarı internet bağlantısı olmadan windows u ve SP 2'yi kurun. sorun ortadan kalkacaktır... Bunu aylarca çalışmanın ve araştırmanın ışığında sunuyorum...
    sorunuz varsa alabilirim...
    hepinize kolay gelsin... iyi çalışmalar
  • arkadaslar bende de generıc host hatası cıkıyordu.wındows guncelleme yaptım.sonra bılgısayar acayıp sekılde kasmaya basladı.msn bıle kasıyordu makınayı.daha sonra sıstem gerı yukleme yaptım 4 gundur hıc bı hata gormedım.
  • dostum biz KALICI cozumu zaten bulduk
  • ya bendede bu hata wardı firewall yükledim sorun çözüldü biriSygate Personal Firewall u önerdi onu kullanıorum ama kullanmaya başladım bu hatayı durdurdu (blockladı) amayanlı bazen NT Çekirdek & Sistem (file name ntoskrnl.exe) blocked dio önemli bişimi bu yoksa önemsiz bişimi inemli ise yapılabilecek bişey wawr mı?



  • firewall ile ona izin vermelisin islemcini tam veerimli kullanamazsin yoksa
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serji

    dostum biz KALICI cozumu zaten bulduk


    kusura bakmada sızın kalıcı cozumunuz sp2 yı kaldırmak mı????
  • bu sorunun nedeni otomatik guncelleştirmelerin ve windows frewall kapalı olmasından dolayı vermektedir bu sorunla karsılasan arkadasların oto guncelleştirmeleri acmaları ve windows frewall etkin hale getirmeleri ile sorun ortadan kalakacaktır.


    saygılarımlaa..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: passat1905
    kusura bakmada sızın kalıcı cozumunuz sp2 yı kaldırmak mı????

    hayir degil imzama bakarsan gorursun.
    quote:

    Orjinalden alıntı: slayt75
    bu sorunun nedeni otomatik guncelleştirmelerin ve windows frewall kapalı olmasından dolayı vermektedir bu sorunla karsılasan arkadasların oto guncelleştirmeleri acmaları ve windows frewall etkin hale getirmeleri ile sorun ortadan kalakacaktır.
    saygılarımlaa..

    bu sorun ortaya cikan bi virusten kaynaklanmakta
  • msn e cevirmissiniz be
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SerhaTTTR
    msn e cevirmissiniz be

    haklisin dostum kusura bakma mesajlari temizledim
  • Norton Antivirüs 2006 kurunca sorun kalkıyor.
  • Arkadaşlar onarma işlemi bir kez işe yaradı fakat aynı gata ile tekrar karşılaştık, bu sefer güvenlik duvarını açmamız sorunu ortadan kaldırdı.

    Bilginize..
  • Herkese merhaba,
    ben de 3 gündür aynı sorunla karşılaşıyorum. Aynı pencere bende de aılıyor ve internet bağlantısı donup kalıyor, kapatamıyorum bile. Restart sonrası ilk başta herşey normalken giderek sıklaşan aralıklarla bu pencere gelmeye başlıyor.

    Win Xp Home edition tr yüklü bir laptopum var.Daha önce sistem onarımı için sp2 li bir winxp cd si ile repair yapmıştım, ama daha sonra güncelleştirme yapmadım. Yazıcım yok (daha önce de olmadı), avast antivirüs kullanıyorum, ve internete telsim üzerinden cep telefonumla gprsden bağlantım var.

    Dün öğlen(24.08.2006) hata mesajları sıklaşınca önce sistem geri yüklemeyi denedim, sistemimi geri yükledikten sonra epey bir süre hata vermedi, ama ardından yine başladı hatalara akşamüstü saat 19 gibi. Forumları tararken microsoftun sitesindeki eski tarihli bir yamanın işe yaradığı belirtiliyordu bir mesajda. O yamayı indirip (WindowsXP-KB823980-x86-TRK) kurdum. Bu arada bilgisayarımda ad-ware SE, spy boat ve power tools jv16 da yüklü ve hepsi güncel, onlarla da taradım. Laptopu kapatıp açtım (saat 22.30 civarındaydı), o saatten beri hata mesajı çıkmadı tekrar. Bu arada avast sürekli bişeyleri engellemeye başladı, boyuna altta mesajlar geliyor ekrana. Bakalım böyle devam edecekmi.

    Yani sorunun pekçok arkadaşta olan usb adsl modem yada hp yazıcı ile bağlantısının olduğunu sanmıyorum. Avastla da ilgili değil sanırım çünkü başka arkadaşlarımda da var aynı sorun ve virus yazılımları farklı. Umarım tekrarlamaz.
  • OTOMATİK GÜNCELLEŞTİRMELERİMİ AÇAMIYORUM AYARLARI DENETLE DİYO OTOMAİK GÜNCELLEŞTİRMELERİ AÇ DEDİĞİMDE İSE DENETİM MASASINA GİDİP DİĞER DENETİM MASASI SEÇENEKLERİNE TIKLA DİYOR VE ONDAN SONRADA OTOMATİK GÜNCELLEŞTİRMELERE TIKLA DİYOR AMA ORDA OTOMATİK GÜNCELLŞTİRMELER YERİNE JAVA VAR VE GÜNCELLEMELERİ AÇMADAN DA BU GENERİC HOST PROCESS FOR WİN32 SERVİCE DE GEÇMİYOR NE YAPABİLİRİM
  • Güvenlik duvarını kapatmayın firewall kurun ben böyle çözdüm sorunu
  • ARKADAŞLAR TAMAM GÜVENLİK DUVARINI AÇALIMDA FİREWALL NE DEMEK NASIL KURULUR ANLATIRSANIZ İİ OLUR!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.