Şimdi Ara

Yeni Starbound Yaması Test Aşamasında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Son dönemin popülerleşen sistemi Steam Early Access'ten faydalanarak piyasaya çıkan Starbound, beta sürümüyle birlikte 1 milyondan fazla satmıştı. PC'ye özel yayınlanan oyunun yeni yaması hazır görünüyor. 

Oyunun tasarımcısının Twitter üzerinden yazdıklarına göre Starbound'un yeni yaması test aşamasına geçti. Belirtilenlere göre yapımcı ekibin bu yamayı bir ya da iki gün boyunca test etmesi gerekecek. Zira bu yama oyunda çok büyük değişiklikler sunacak. Starbound'ın yeni yaması çıkınca şimdiye kadar geliştirilen karakterler de silinmiş olacak.

• Bilgisayar öyle ki bu oyunu alıp da ağız tadıyla oynayamadım, ara sıra 7-8 fpslik değerlere bile düşüyorum

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gronkh (Let's player) bu olaya cok sevinecek
    Sürekli bir sonraki wipe (savegame/karakter silinmesi) gelecek hersey gidecek bosu bosuna yapiyoruz bunlari diyip duruyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 25 Ocak 2014; 23:23:05 >
  • Yanılmıyorsam bu son "wipe" olucak. Oyuna verdiğim 4 karakterin her defasında silinmesinden sonra içime oturmuştu oynamayı kesmiştim. Bundan sonrada artık huzurla oynayabiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.