Şimdi Ara

DayZ'de Zorla Milli Marş Söyletmek (Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Dayz'de gerçekten çok ilginç oyuncularla karşılaşabiliyoruz. Çığlık atarak sizi kovalayan manyaklarla karşılaşırsanız hiç şaşırmayın. Şimdi de bir grup haydutun yakaladıkları oyunculara ülkelerinin milli marşlarını söylettiklerine de şahit oluyoruz.

Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi haydutlar yakaladıkları oyunculara ülkelerinin milli marşlarını söylemelerini, aksi takdirde öldürüleceklerini söylüyorlar; hatta milli marşlarını söyleyen oyunculara hediye bile veriyorlar.

Bu haydutların şaka yapmadıklarını belirtelim. Milli marşlarını söylemeyi reddeden oyuncuları gerçekten de öldürüyorlar. Bazı oyuncular milli marşlarını söyledikten sonra haydutlara teşekkür edip yollarına devam ederken, bazıları ise "beni öldürsen daha iyi" diyerek vazgeçiyorlar.

• Jahrein twitch kanalında alphabet songu izleyin :D :D
  • adam benim dilimi bilmiyorki, milli marş ayağına ana avrat kayarım söylermiyim hiç birde dans ediyor sonradan bulurum ama seni

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hahahahah öldüm gülmekten ya zenci nasıl söylüyor marşı :D:D:D:D:D:D:D

• abi çok iyi yaaa :D

• Emin olduğum tek şey Türkler bu adamları bulup İstiklal Marşı'nı söyletir :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Jahrein twitch kanalında alphabet songu izleyin :D :D

Haberin başlığını görür görmez aklıma o geldi zaten :D

• adamin muzik esliginde dans etmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler toplanın bunlara İstiklal Marşı'nı söyletiyoruz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sanae0

Emin olduğum tek şey Türkler bu adamları bulup İstiklal Marşı'nı söyletir :D :D

o görev benim legolas :D gıcık oldum adamlara :@

• bence bu büyük bir saçmalık. bir oyun için milletin milli değerleriyle oynamak çok büyük saygısızlık.

• Ulan ne adamlar var sanki ölünce oyun tamamen bitiyor gibi başka bir ülkenin milli marşını söylemişler. Hiçbir kuvvet istiklal marşından başka bir marş söyletemez bana. İster assınlar isterlerse de kessinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

Ulan ne adamlar var sanki ölünce oyun tamamen bitiyor gibi başka bir ülkenin milli marşını söylemişler. Hiçbir kuvvet istiklal marşından başka bir marş söyletemez bana. İster assınlar isterlerse de kessinler.

Yürü beee !!! :D Dostum yakaladıklarına kendi ülkenin marşını söyle diyor zaten. Seni yakalarlarsa İstiklal Marşı'nı söyleyecen yani :D
    Yalnız süper yapmışlar ya. Bir tanesi marşı söylerken kendinden geçti :D:D

• Anca eli silahsız garibana yaparlar.Sıkıysa tam silahlı birisine yapsında görim.
  • Bizimkiler yakalarsa tersten okuturlar o marşı :)

• Bu adamları gördükten sonra oyuna başlama istediği geldi sırf şu adamları bulup öldürcem,sonrada oyunu bırakıcam :D

• İzlediğim kadarı ile adam kendi ülkesinin marşını söyletmiyor, şarkı söyle, yada ülkenin yada başka bir ülkenin milli marşını söyle, hangisini istersen diyor.

• Gökhan le Talha bu adamlarla karşılaşırsa olacakları düşünemiyorum.

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi İsim -- 18 Mart 2018; 22:30:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_

bence bu büyük bir saçmalık. bir oyun için milletin milli değerleriyle oynamak çok büyük saygısızlık.

La bre cahil! Zaten adam kendi ülkesinin değil yakaladığı adamın ülkesinin marşını söylettiriyor. :) bunlar da hemen milletçilikten girmiş .s

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.