Şimdi Ara

Zooper Widget ile özel Android wigdet'ları oluşturun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Zooper Widget ile özel Android wigdet'ları oluşturun





    Android işletim sisteminin vazgeçilmez ögelerinden birisi olan widget'lar gerek bağımsız uygulama gerekse bir uygulamanın ana parçası şeklinde karşımıza çıkıyor. 




    Zooper Widget ise kullanıcılara özelleştirilmiş widget'lar hazırlamalarına olanak tanıyor. Uygulama 1x1 boyutundan 4x4 boyutuna kadar giden widget kalıpları sunuyor. Kullanıcı widget düzenini, içerisindeki nesnelerin pozisyonunu, rengini, açısını, fontunu değiştirebiliyor.




    Daha sonra ise widget'a bir görev atanabiliyor. Bu görev zaman, tarih, hava durumu, batarya durumu, batarya ısısı, harcanan veri gibi pek çok seçenek içeriyor.




    Uygulama ücretsiz olarak bazı seçenekler sunuyor. Ancak tüm özelliklerin açık olması için 2.40$'lık Pro versiyonunun satın alınması gerekiyor. 











     

     








  • ilk S.S de saat güzel durmuş .
  • En yüksek görsel kaliteye ulaşmak için güzel bir launcher(Apex, Nova vs.) ile beraber homepage gridi yüksek değerlere alıp marketteki diğer kullanıcıların yaptığı zw temalarını kullanabilirsiniz. mycolorscreen.com'da bir çok örnek mevcut ama kaliteli olanlar ücretli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.