Bildirim
2si1 'Tartışması bol' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gözlerim yolllarda kalmıştı
-
izleyelim bakalim..
-
Sonunda Beklenen Geldi
-
ahanda çıktı hani çıkmazdı:D:D indirimde sonra izlerim yarın sınav var uyuyacam :D:D
-
Sonra diyolar ki pc başın da fazla zaman geçirmeyin... bu hafta kaçıncı 2si1. :D
-
İzleyek... Hemde heyecanla.. :)
-
Yarın aof sınavı var. Şimdi videoyu indireyim hazır wifi bulmuşken. Pazar günü sınavdan sonra izleyim Üstad Mesut ağamı
-
I Love This Programm .
-
Çaylar Çerezler hazırmı arkadaşlar -
Şu logoya artık Talha abiyide koyun ayıp oluyor adama :D
-
Benim internet konusu ne oldu mesut çevik bey ?
Dünyada İnternet fiyatları vede hızları
Haftaya falan olurmu anlamadım şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 24 Ocak 2014; 22:18:45 > -
anasayfada ne zaman 2si1 görsem yüzümde hemen bir tebessüm belirir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-62091E307 -- 24 Ocak 2014; 22:14:31 >
-
Spiderman ultimate, bir oynayinda görün ag atma nasil oluyormus bildigin Simülasyon, Spiderman 3 ile bile kiyaslanamaz.
-
ben demiştim
Windows XP=Windows 7 = xp ölse bile yerini windows 7 alır
Windows Vista=Windows 8 = çöp kullanmaya degmez
-
Merhaba,
Vakit ayıramadık. Şu sıra bir sürü proje üzerinde çalışıyoruz umarım projeler sonuçlandığında çıkan sonuçtan siz ziyaretçilerimiz mutlu olacaksınız :)
Sevgiler,
Mesut Çevik -
MIT yazısını görünce ben de bizim MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) sadıydım ya -
Witcher tartışma hakkında: Çok fazla büyütmüşsünüz, yapımcının söylemek istediği herhalde, eğer oyunu max herşeyi köklemek istiyorsanız paranızı biriktrin kart için yani iyi bir ekran kartı almalısınız "iyi" karttan kasıt ise gtx 770-780 ya da dengi amd modeli. Bu kadar basit yani.
ayrıca crysis 1 hakkıdna dediğiniz doğru.. resmen 2 sene sornasının kartlarında bile doğru düzgün çalışmıyordu oyun en yükske ayarda fakat crysis 2 deki optimizasyona hayran kalmıştım.. yan idediğiniz şey doğru yazılım optimizasyon baya önemli yoksa en en iyi kartta bile kasacaktır eğer kötüyse kodlama.
Birde şu windows 8 i iğnelemenizden bıktım yaHayır yan iwindows 7 den daha hızlı daha, yenilikçi (task manager değişimi vs daha diğer özellikler) metro GUI ı çok daha hızlı şeylere erişiyorsun ve hiç zamanını kaybettirmiyor.. bunun yanı sıra bf4 ve dieğr oyunlarda yükske performansı, driverlarda sıkıntı yaratmaması..
Yani bunun neresi vista? Ya da neyini beğenmiyorsunuz? 100. kez diyorum bunları bu forumda..
ne alıp veremediğiniz var bu win8 ile?
Beğenmediğiniz şeyleri yazın tartışalım, ancak öyle, sadece beğenmiyorum ya da olmamış demekle olmaz..
-
al işte allah aşkına yoruma bak.. çöp müş...
-
nvidia her zamanki gibi aynı nvidia. amd directx den daha verimli yeni api çıkarmaya, giriş seviyesindeki pc oyuncusunun bile en iyi şekilde oyun deneyimi yaşaması için uğraşır Nvidia parasını sıvayacak yer arayan kaymak üzeri tabaka için piyasaya 3000tl ve üzeri gereksiz yere performans abantısı kartlar çıkarır . Şu anda ve önümüzdeki
3-4 sene boyunca performansta uç noktaları görmek için R9 290 yeterde artar.
Git 3000tl ye gtx790 al ee bu bana grafiksel anlamda nesil mi atlattı yok, herhangi bir 800-1200tl fiyat arılığındaki kartlarla oyunları ultrada oynayamıyordum, oynasam bile anti-alliasing açamıyordum, açsam bile oyunlar kasım kasım kasılıyordu diyebilir misin hayır, peki bu karta 3000tl verdik elimize ne geçti ? Ne geçecek 3d markta 10bin milyon puan yapabiliyoruz, sabah akşam çevirip çevirip 3d mark açıyoruz 10bin milyon puanı diğer sefil giriş seviye donanımları olan arkadaşlara gösterip kendi kendimizin
G*T*NÜ kaldırıyoruz yaşasın nvidia
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantasyFiRe -- 24 Ocak 2014; 23:19:57 >
Benzer içerikler
- vodafone mobil imza
- d smart abonelik iptali
- youtube uyku modu
- spotify link kısaltma
- whatsapp tek tık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X