Şimdi Ara

DenizBank emeklilere 450TL veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
6
Favori
19.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aozaslan A kullanıcısına yanıt
    Saçmalık falan yok ki ortada. Siz zaten geçen sene 3 yıllık sözleşme imzalamış ve 300 TL ücreti de almışsınız. Daha 1 sene dolmuş. Yani kurallara göre 2 sene daha zaten bu bankada durmak zorundasınız. İsteseler o aradaki 150 TL ücreti de vermeme hakları var. Ellerinde sözleşme var çünkü. Ama yinede verelim demişler.



    Siz hem 1 sene kalarak o 300 TL benim olsun hemde diğer 3 sene için daha 450 TL versinler diyorsunuz. Böyle bir mantık yoktur tabiki.
  • Emekli maaşını denizbanka taşıyan emeklilere 400TL + yanında akıllı telefon uygulamasını indirip kayıt olana 50 TL.

    Kampanya koşullarına göz gezdirdim. Diğer bankalar gibi bi sıkıntı yaşatacakları durum olduğunu pek göremedim.

    özellikle bir madde de KMH nın sadece şartlara uyulmadığı taktirde. Ücreti geri almak için kullanılacağı gibi bir şey yazıyor.

    3 yıl süreyle maaşı almak lazım vs vs detaylar aşağıda ben bi sıkıntı göremedim.

    detaylar linkte mevcut. özellikle kampanya detaylarını okuyunuz.
    http://www.denizbank.com/gunluk-bankacilik/ihtiyaclariniz/emeklilere-ozel-kampanyalar.aspx

    ÖNEMLİ 3 MADDE:
    1-Belirtilen taahhüt süresinden önce müşterinin herhangi bir sebeple maaşını farklı kuruma taşıması, maaşının herhangi bir nedenle kurum tarafından kesilmesi veya acil nakit ihtiyaçları için açılacak olan Kurtaran Hesabını kapatması durumunda yazılı bildirime gerek kalmaksızın verilen nakit ödül tutarı müşteri hesaplarına borç olarak yansıtılacaktır. Hesap bakiyesinin müsait olmaması durumunda Kurtaran hesabına veya banka nezdinde ki açık kredi kartlarından birine borç olarak yansıtılacaktır. 3 yıllık sürenin başlangıcı için nakit ödülün hesaba yatırıldığı tarih esas alınacaktır.

    2-Kampanyaya katılan ve ödül kazanan emekli müşterilere toplam ödül tutarı ile sınırlı olmak üzere ayrı bir kurtaran hesap limiti (Proje KMH) tahsis edilecektir. Söz konusu bu limit sadece emeklinin taahhüdünü yerine getirmemesi durumunda verilen ödülün geri alınması aşamasında kullanılabilecektir.

    3-3 yıl ve sgk emeklisi olma şartı.

    Tabi birde kampanya değiştirme hakkını gizli tutar gibi bir madde var o madde hemen hemen her kampanyalarda mevcut...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskuksk -- 24 Ocak 2014; 16:54:40 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: congenial_boy


    quote:

    Orijinalden alıntı: aozaslan

    iyi akşamlar arkadaşlar.mayıs 2016 tarihinde kamu kurumundan emekli oldum ve mayıs 2016 tarihinde 3 yıl maaş almak şartıyla 300 tl ödül verdiler.(kendileri ödül diyor).yaklaşık bir yıldır hiçbir sorun yaşamadım.malum emekli promosyonuları gündeme geldi ve 3 yıl aynı bankadan maaş alanlara 300-450 bandında promosyon anlaşması imzalandı.bugün Denizbank müşteri hizmetlerini aradım sözleşme yenileyecekmiyiz diye verilen cevap 300 tl daha önce aldınız 150 tl ödeyeceğiz.böyle bir saçmalık olur mu ben sözleşme imzaladığımda sgk ile promosyon anlaşması imzalanmamıştı.şimdi ikisini birleştirmek ne demek o zaman benim günüm iki yıl sonra doluyor neden tekrar 3 yıllık imzalayayım bir yılım boşa gitsin. kendileri bir kampanya yaptıklarında diğer kampanyalarla birleştirilemez diyor ama vatandaşa gelince birleştiriliyor.şimdi ben başka banka ile sözleşme imzalasam ben mi bozmuuş olurum.formda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.teşekkür ederim.

    Donanımhaber ölücüsü detected...

    Ben bankanın yerinde olsam o 150 lirayı da vermem. Sizin gibiler bunu hakediyor çünkü. Git başka bankayla sözleşme imzala bakalım noluyor gör.

    ben sadece formdan yardım istedim.sizin yazdığınıza bakın kardeşim ben 150 ve ya 450 tl nin derdinde değilim Allaha şükür o kadar düşmedim.ancak 55 yıllık hayatımda hak neyse onu savundum.doğru bildiğimden şaşmadım.maaşını bankanıza taşı ödül verelim deyip daha sonra devletle maaş promosyonu konusunda sözleşme imzalarsan sanırım herkes benim gibi düşünür.sanırım bankalarla iyi geçiniyorsun ki savunmaya geçtin.o savunduğun bankalar esas ölücüsü.ayrıca benim gibilerin neyi hakkedip neyi haketmediklerine sen karar veremezsin.bu savunduğun bankaların kimlerin ocağına incir ağacı diktiklerinden haberin yok galiba.yok kart aidatı yok hesap ücreti vb.milleti soyduklarını unutmuşun sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aozaslan -- 1 Mart 2017; 0:13:40 >




  • hiç yoktan iyidir
  • Denizbanktan kredi çekmiş onca masraf ödemiş biri olarak. diyorumki denizbank bu 450tl en az yarısını sizden çıkarır.
    verdiğim onca kedi masrafdlarını geçtim.
    sadece krediyi ödemek için kullandığım hesaptan aylık hesap işletim ücreti aldılar.
  • aozaslan A kullanıcısına yanıt
    yanlis anlamazsaniz, bankalarin devletten para alip bunu promosyon olarak emeklilere verdigini mi saniyorsunuz?
  • Çok iyi valla hesap işletim ücreti olacak mı ama veya ek ücretler filan ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 24 Ocak 2014; 16:58:58 >
  • 3 yil cokmus ama 450 de iyi para
  • Bence güzel kampanya anne babaya söyleyip değerlendirilebilir.
  • Babam niğde bor kemerhisarda kaliyor 3 ay o zaman dilimi içerisinde para çekemiyordum köyde tek ziraat var diye geçmiyor başka bankaya sinir oluyorum
  • Bir de şöyle bir şey var ;

    Emeklileri Deniz’e çağırın 1.000 TL’ye kadar Bonus kazanın!

    DenizBank’a yönlendireceğiniz her emekli için 50 TL, 1 ay içinde yönlendireceğiniz 20 emekli için 1.000 TL bonus hediye!

    Emekliler Deniz’in ayrıcalıklarından faydalansın, siz bonuslarınızı güle güle harcayın.

    Kampanya şartları ve yönlendirme işlemi için lütfen tıklayınız.

    Emeklilere hayat Deniz’de güzel!


    http://www.denizbank.com/gunluk-bankacilik/ihtiyaclariniz/emeklilere-ozel-kampanyalar.aspx

    Anne babayı davet edip birde burdan bonus kazanılabilir




  • 3 yıl sonunda çıkabiliyor muyuz? 3 yıl sonunda çıkarken parayı geri istiyorlar mı?
  • "3 yıllık sürenin başlangıcı için nakit ödülün hesaba yatırıldığı tarih esas alınacaktır. " ibaresi biraz sakat. Parayı 3 ay sonra yatırıp kontrat süresini 36dan 39a çıkabilirler.
  • hesap işletim ücreti alınmayacaktır diye bir madde yok...ayrıca havale ve eft ücreti bile alabilirler...
  • iyi para valla yalnız iki sorum var birincisi hesap işletim bedeli alıyolar mı? ikinci sorumda belirtilen bedeli hemen hesabamı yansıtıyorlar yoksa aylara bölüp ufak ufak mı yatırıyorlar?
  • 3 yıl olmasa süper de. 3 yıllığına geçmek için riskli ve az duruyor gibi geldi..

    Bu aradda bunun konusu vardı hocam orada paylaşırsanız daha iyi olur
  • Babamın vefatında dolayı babamın emekli maaşını üç kardeşim ve annem alıyoruz. Yani 4 kişinin üzerine ayrı ayrı hesap var. Bu 4 ü üzerindende alınır mı bu para?
  • Aslında 450 lira değil 400 lira...50 lira akıllı telefonu olup uygulama indirenler için geçerli...
  • Arkadaş müşteri hizmetlerini aradım. Emekli maaşımızı sizin bankanızdan almaya başlarsak yıllık masraflar var mı diye biz buradan göremiyoruz şubeden bilgi alın dediler. Bu banka kampanyada herşeyi muallakta bırakmış bizi de şubeye yönlendiriyor. Bilgisi olan var mı önerir misiniz.
  • Yıllık 150 liraya gelir diğer bankalara göre avantajlı oluyor (gerçi garantinin altın vermesi daha avantajlı gibi hem bir yıl) ama Denizbank kesin bunun bir kısmını bir şekilde alır diye düşünüyorum. Peder akbanka yatırmış o uyanıklarda 6 ayda bir 50tl chip para verecekmiş, orada hesabımız vardı diğerlerinde (garanti ve yapıkredi) olmadığı için bir de onlardan hesap açıp hesap ücreti keserler diye geçmedi. Acaba Akbank'tan ilk chip para yatırıldıktan sonra ayrılsa 50tlyi geri alır mı beyler sizce ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.