Şimdi Ara

Digiturk mü D-smart mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
4
Favori
58.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dsmart'ta daha cok HD kanal var. 20 TLye sinema paketi ile dizi ve sinema kanallari bile acik olur. Hatta bazi arkadaslar bu fiyata Mega Paket izliyorlar, yani ekstra mac, spor ve erotik kanallari dahil. 20 TL'lik benim kullandigim sinema paketinde.
    -Sinema
    -Dizi
    -Tema Kanallari
    -Ulusal kanallar
    -Haber kanallari
    -Belgesel Kanallari
    -Spor kanallari (Mac olanlar haric)
    -Muzik Kanallari
    -Cocuk kanallari
    -Yemek kanallari
    -Uydu kanallari

    Yani hepsi acik ve cogu HD, digiturk'de boyle bir icerige saglam para aliyorlar :) Digiturk sadece lig tv icin iyi. Film kalitesi dersen ikiside ayni hemen hemen.

    Digiturk 5,99 tl, 19,99 tl falan fiyatlar yaziyor ama 3 ay icin, sonrasi yaptigi indirimde bindirip 50 tlye kadar bos pakete aylik cikartiyor.

    Eskiden pismandim Dsmart'a gectim diye ama bakiyorumda digiturk'un bu kazik fiyatlarindan sonra iyi yapmisim diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 31 Ağustos 2014; 17:17:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligtv yoksa digiturk kazıktan ziyade üçkağıt dolu. O paket bu paket , Türksat eutelsat , şu kadar zaman ucretsiz veya indirimli , hd şu kadar şu bu derken insanların kafasını bulandırıyor ve içeride kalmasını sağlıyor bir şekilde. Sunliminal işleyiş :D

    Dsmart bu anlamda daha anlaşılır. Digitürkün tek cazibesi LIGTV olur. Bu yüzden geçiş yapabilirim sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JoSeePh kullanıcısına yanıt
    26 TL ye mega paket süpermiş. Seni referans gösterim ben de 26 TL ye mega paket isteyeceğim :-))
  • ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    D Smartın avantajı modül olması ve ekstra çanak gerektirmemesi. Yoksa DT daha iyi aslında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararımı Digiturk' den yana verdim, bugün kurulumu yapıldı. Film ve belgesel paketi aldım. Görüntü çok hoşuma gitti, kanal kategorilendirmesi ve cihaz çok güzel. Kolayda bir kumandası var sevdim ben.

    Dsmart ile kıyaslayınca, film bakımından daha güncel filmlere sahip. Yayın akışlarını baya bir inceledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arasira

    D Smartın avantajı modül olması ve ekstra çanak gerektirmemesi. Yoksa DT daha iyi aslında

    Bencede en iyisi modül,ayri bi antene uydu Alıcısı na ihtiyaç yok getirip direk tv ye takiyon rahat yani..ayda 10 liraya 25hd kanal veriyorlar belgesel falan da var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 liraya 8mb e kadar internet + dsmart süper paket(sd) kullanıyorum. geçen gün babama telefon açmıslar 7 lira daha ekleyelim hd kutu verelim. babam kabul etmiş. yani 62 liraya süper paket+8mb e kadr internet. bunun 44 lirası internet için ödeniyor. interneti de alt komsuyla birlikte kullanıyoruz. yani bize 40 liraya geliyor.

    açıkçası digi yi hep istemiştim babamdan.ama son yıllarda ligin berbat bir hale gelişinden sonra artık o maçlar için o kadar para vermek akıl karı değil bence. şampiyonlar ligindeki tüm maçları hd izlemek varken neden 70-80 lira vereyim. belgesel desen discovery çok iyi kanal. nat geo da çok iyi ama ben zaten bbc hd den baska belgesel izlemiyorum. basketbol da ilgimi çekmediği için euroleauge fasa fiso benim için. gs tv de umrumda değil açıkçası fenerbahçeliyim fb tv bile izlemiyorum. 10 dan fazla film ve dizi kanalı+la liga+discovery hd+şampiyonlar ligi+uefa avrupa ligi

    ek olarak foxsports ta artık amerikan futbolu izleyebeileceğim hd geldikten sonra. daha ne isteyeyim ki

    bundesliga zaten trt de. italyayı sevmiyorum tivibuda sanırım. yani benim açımdan digi nin tek artısı premier lig. onun içinde o fiyatları ne babam vermez nede ben istemem. kaldıki dsmart süper paket ile mega paket arasındaki tek fark erotik kanallar diye biliyorum yanlısım varsa düzeltin.

    yani her halükarda d smart.

    birde müzik kanallarını karsılastıranlar var. tv den müzik dinlemem asla. oda benim için kriter değil. yani dsmart ı tek geçerim. kendi paramı kazandığımda bile digi yi anca kodomanlar türk futbolundan çekildiği zaman alırım. buda 21. yüzyılda gerçekleşecek gibi durmuyor




  • Arkadaşlar

    70 liraya sınırsız internet ile şampiyonlar ligi dahil dsmart izliyorum. Çanak sistemi benim, receiver HD...

    Taahhüt bitti. 50 liraya falan aynı sistemi halledersem hiç düzeneği bozma ile uğraşmayayım.
  • Arkadaşlar ,

    2.5 yıldır D-smart HD giriş paketi kullanıyorum 2-3 ay kadar bir üst paketteydim ama gerek yok giriş yeterli.
    Öncelikle çalışıyorsanız benim gibi, ve eşinizde çalışıyorsa başka kimse yoksa evde mega paketler falan hikaye boşa para açıkçası benim zamanım olmuyordu pek o yüzden giriş paketine geçmiştim..

    d-smart gayet iyi hd kanallar falan ama yağmur yağdığında bile görüntü gidiyordu en çok ona bozuluyordum başka sorunum yoktu.

    faturasını ödemediğinizde faiz aynen işliyor 17 liralık faturaya 3-4 lira faiz işletiyorlar ve ödüyorsun :)

    Gün itibariyle Digitürk'e geçiş yaptım.

    Bursasporlu olduğum için şampiyon anadolu paketini aldım. 27,99 TL. ilk 3 ay tüm kanallar açık. sorasındaki 9 ay normal digitürk giriş paketinde olan kanallar açık.

    İş bankası kredi kartı var ise peşin ödeme ile indirim yapılıyor. 251 liraya 1 yıl izleyeceğim inşallah.

    kurulum montaj ücretsiz sadece bir 20 lira aktivasyon bedeli ödeyeceğim..

    Bilgi olsun diye uzun uzun yazdm tşkler.




  • Her iki platformun da en üst paketlerini kullanıyorum yani tüm kanallarını izleme şansım var. benim kişisel görüşüm Digitürk DSmart'tan 3-4 gömlek üstün. Öncelikle kanalların seçilip kendi uyusundan aktarılması Türksat'taki çöp kanallarla uğraşmanızı önlüyor. DSmart sadece kendi kanallarını (50 kadar kanal) uyduya çıkıyor ve diğer kanallar doğrudan o kanalın uydudaki frekansından izleniyor. Digitürk tüm kanalları kendisi uyduya çıkıyor (280 civarında kanal). Bu nedenle özellikle son zamanlarda milli maçlarda yaşanan maçı yayınlayan kanalın şifreye girmesi gibi bir saçmalıkla karşılaşmıyorsunuz. Zaten DT kanalı uyduya çıkarken kanalın şifresini çözüp kendi şifreleme sistemiyle şifreleyip uyduya çıkıyor. Digitürk'ün film, dizi ve belgesel paketindeki kanallar DSmart'a göre daha kaliteli. Geçenlerde BTK sitesinde diye hatırlıyorum ülkemizdeki 4 platformun abone sayılarını yayınlamışlardı. DT 3.500.000 civarında, DS 1.000.000 civarında abıneye sahip. DT'nin bu aboen sayısı içinde LigTv paketli abone sayısı ise 1.000.000 civarında. yani bu 1.000.000 abone maçlar olmadığı takdirde aboenliğini iptal etse bile kemiksiz en az 2.500.000 civarında aboenyle yoluna devam edebilecek güçte. Şimdi bu kadar insan fiyatı daha pahalaı olmasına rağmen neden DT'yi tercih ediyor? Görüntü kalitesi olarak zaten tartışılmaz DT çok iyi DS'ye göre. Peki ya ses? Dolby 5.1 yayın yapan DS'de sadece TRT HD kanalı var ki o da zaten kendi frekansından TRT DD 5.1 veriyor cihaz da DD 5.1 desteği olduğundan DD 5.1 alabiliyoruz. Yoksa DS'nin TRT HD DD 5.1 için bir gayreti yok. DT'de ise Film kanallarının hemen hemen hepsi, Dizi kanallarının yarısı, bazı müzk kanalları ve bazı belgesel kanalları DD 5.1 olarak yayınlanmaktadır. bu özellikle ses sistemi olanlar için mükemmel bir izleme keyfi demektir.

    Peki DS bu kadar fiyatını ucuzlatmasına (13 tl'ye mega paket HD vermeye başlamışlar) ve piyasaya çıktğından bu yana baya uzun bir süre geçmesine rağmen neden hala DT'nin oldukça gerisinde kalmış? DS daha ilk çıkışını yanlış yaparak başladı. Faturasız platform diye başlayıp 1-2 sene sonra faturalıya geçtiler ve ömür boyu ücretsiz dedikleri kanalları zaman içinde kapatıp veya ismini değiştirerek 25 kadar kanaldan topu topu 10 kanal kadar kalmış durumda. bunların da 1-2 kanal dışında diğerleri bence çöp. Yani baştan ahaliyi salak yerine koyarak ciddi bir hata yaptılar. Görüntü ve ses kalitesini yükseltmek gibi bir gayretleri hiçbir zaman olmadı. Tam tersine 4A'da bile bir TP'ye 11 HD kanal yerleştirerek yeni uyduda da böyle bir niyetleirnin olmadığını hissettirdiler. Taahhüd sonunda cihaz sizin kampanyalarında araya soktukları sözleşmedeki bazı maddeleri bahane ederek abonelerinden cihazları tekrar geri isteyerek ve hatta iade süresini aştnız diyerek ciddi cezalar ödettiler. Sinema kanallarında bir türlü kaliteyi tutturamadılar. Dizi kanallarında ise genellikle DT'de yayından kalkan dizileri yayınlıyorlar. Sonuç olarak parasını ödediği hizmeti kullanırken müşterisine kendisinin seçkin olduğunu hissettrimekten uzak kaldılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 11 Eylül 2014; 10:49:55 >




  • Evinde hem digiturku hem de d-smarti olan birisu olarak, digiturkle de hali hazirda sorunlar yasadigim icin belki de, d-smary diyorum.. ama neden alinacagi da onemli tabiki.. eger film icinse o zaman kesinlikle digiturk daha iyi.. ama film kanallari disinda bakilirsa, mesela belgesel kanallarinda d-smart carpar boler toplar bence.. dizi kanallarinin kalite seviyesi esit gibi.. muzik kanallari d-smartta daha fazla ama kaliteli yabanci muzik te digiturkte iyi.. hd olarak ta d-smartin hd kanali daha cok.. spor kanallarinda digiturk fazla alternatifli gibi aslinda ama ne onu, ne digerini izlemiyorum acikcasi.. amerikan futbolu, nascar tarzi yarislar vs ilgimi cekmiyor.. lig, haliyle digiturkte, ingiltere ligi de tabi ama smartta da la liga var, uefa var, sampiyonlar ligi var :)) ama lig oldugu surece de digiturk hep bir odamda kalacak gibi gorunuyor.. bir gun lig digiturkten giderse de, film kanallari iyiymis diye digiturk almam!! ama d-smart gerek fiyat gerekse goruntu kalitesi yonunden bozmadigi surece, bence filmleri biraz cok iyi olmasa da hep kullanirim dusuncesindeyim ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bariz D Smart daha iyi.Hem hd kalitesi hemde kanal icerik kalitesi olarak.Digiturk un tek numarasi LigTv ve NatGeo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASLA ALMAYIN DİGİTURK'E SAKIN BULAŞMAYIN SAKIN SAKIN SAKIN !!!

    http://forum.donanimhaber.com/m_97142106/f_//tm.htm#97142106
  • Ben 2 yıldır doping + digi kullanıyordum bugün anlaşma sürem bitti ve dsmart süper paket + 20mb fiber sınırsız paketi toplam 75tl full digi kazık ve hiç bir seçeneği yok
  • Digiturk play+Dsmart kombinasyonu yapınız. Ne var ne yok izlersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hun_ter kullanıcısına yanıt
    Şampiyonlar ligi izlemeyecekseniz Dijitürk alın. Belgesel sinema kanalları daha iyi. Eurosport olması da artı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR 2 senedir D-smart kullanıyorum , full mega paket ve sınırsız ınternet ,toplam 89 tl açıkçası ınternet ile çok problem yok ama yayında yukarıda bır arkadasın belırttıgı gıbı yağmurda rüzgarda
    sürekli gitmeler oluyor ,çıldırıyorsunuz,
    aradığımızda müşteri hizmetleri hiç yardımcı olmuyorlar ayrıca teknik servis yönlendirmek istiyorlar onun içinde 30 tl para istiyorlar
    veya siz bayiye götürün 10 tl ile baktırın diyolar ama her iki işlem de sizi çıldırtabilir...

    mega paket bır halta yaramıyor zaten bızı üye yapan arkadaş en üst paketi alırsanız düşürme şansınız var ama düşükten ilk giriş paketlerini alırsanız yükseltmezsiniz dediki bu durum aslında
    tam tersiymiş..!sonradan fark ettik ama malum bir sürü tantana çıkardılar...

    sonuç olarak 1 ay sonra tahhatüm doluyor, internet ve düzgün hd yayın yapan ağırlıklı flim tarzı olacak ve uygun olarak ne tavsiye edersiniz...!

    yoksa ayrı ayrı ttnet ve tv hizmeti için bir şey mi alayım..!
    tivi bu nedir ?ayrıca türk Telekom alt yapılı olacak bir yayın sistemi yok mu




  • Film, belgesel ve spor olarak istisnasız Digiturk. Ama işte uygun olsun diye bakıyorsanız D-Smart film kanalları dahil olan paket daha uygun. Ama film ve kanal kalitesi olarak Digiturk çok önde. Atıyorum Digiturk te baz paket+sinema kanalları HD olarak isterseniz ortalama 30-40 arası bişey ödersiniz. DSmart ta 20-30 küsür olur ortalama.
  • spor kanallarında d-smart önde sayılır. nba,şampiyonlar ligi,uefa,formula,moto gp. sadece eurleague i digitürk e verdiler. o kötü oldu. digitürkte ise kaliteli lig olarak premier lig ve euroleague var. diğer ligler çokta kaliteli değil (türkiye ligi,rusya ligi,türkiye basketbol ligi,brezilya ligi filan)

    belgesel kanallarındada tercih meselesi önemli. national kanalları var digi de, discoverynin her kanalı var d-smartta. bana da yetiyor d-smartın belgesel kanalları.

    film kanalları olarak digitürk ü hiç izlemedim açıkçası. ama film konusunda d-smarttan memnun değilim. digitürkün bu konuda daha iyi olduğunu düşünüyorum.


    bir spor ve belgesel sever olarak spor ve belgesel kanalları benim için asli öncelikli. o yüzden d-smartı tercih ettim. ama euroleague gitmeyeydi iyiydi :)
  • Belgesel olarak Digiturk bana göre kesinlikle daha iyi, Discovery de pek izleyecek bir şey bulamıyorum ben, çok bozdular yayın akışlarını, National da daha güzel belgeseller var bence hd olarak...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.