Şimdi Ara

Note 10.1 2014 Edition Telefon Özelliğini Aktifleştirme ve Güncelleme P602>P601 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
626
Cevap
24
Favori
70.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Öncelikle konu için herkese çok teşekkür ederim. Bu işlemleri yaptıktan sonra sms özelliği ve whatsapp kullanabilirmiyiz?
  • tesekkurler ıse yarar
  • bu işlemi yaptıktan sonra da önceden olduğu gibi mesaj ve whatsapp kullanılabiliyor
  • Merhaba selamlar. Bunu yapmadan once size bi danışarak soruyorum, bunu yaptikdan sonra cihazda yavaşlama? Kasma ? Pil ömrü kisalmasi oldumu? Yada birşey farkettinizmi? Bende orjinal antutu 33500 puan yapti root suz. Peki eger begenmessek yine orjinal Türk rom unu yükleyebilirsiniz? Ve garanti icin knox sayacı ni tekrar 0x0 yapabilirmiyiz? Lutfen mjmkunse mümkünse cabuk cevap e,mail fatawaa@yahoo.de yada whatsapp 00905331928771



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuhafsa -- 16 Mart 2014; 10:33:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuhafsa A kullanıcısına yanıt
    Cihazda yavaşlama, kasma ya da kilitlenme olmadı. Pil ömrü konusunda şahsi kanaatim daha iyi olduğu yönünde. Tekrar orjinal türk rom'unu sorunsuz yüklemeyi başardım. Ama tekrar bu rom'a döndüm. Telefon özelliği bluetooth kulaklık ile vazgeçilmezim oldu. Sayacı sıfırlamayı henüz denemedim.
  • arkadaşlar sizce bu tablete siyah renk mi yoksa beyaz renk mi daha çok yakışıyor ne dersiniz?? Büyük kararsızlık içersindeyim
  • ben de yükledim kullanmayacağım ama bulunsun lazım olur ileride
  • bir de madem rootladık macrostr kardeş şu lüzumsuz uygulamalarını kaldırsak samsungun da ram biraz rahatlasa yahuu
  • Herkese Selamlar,
    Uzun süre ilgilenemedim konuyla, konudan gözüme çarpan soruları ve cevapları ilk mesaja ekliyorum. Anlatıma katkıda bulunmak için ekran görüntüsü vs. yollamak isterseniz severek ilk mesaja eklerim.

    Yaklaşık 2 ay oldu telefon yerine bu aleti kullanıyorum sadece hafta sonları dert oluyor ama acilen telefon edinmeliyim gibi bir durumda yok. Buraya yazdığımdan beri aynı yüklemeyi kullanıyorum, herhangi bir yavaşlama ağırlaşma, pil tüketiminde artma olmadı.

    Yeni rom çıktığında iki versiyon yapmayı düşünüyorum. Meraklıları için ek uygulamalardan arındırılmış ve custom kernel yüklenmiş "temiz" versiyon ve standart rom.

    Teşekkür eden arkadaşlara ekstra sevgiler :)
  • Devamlı telefon olarak yanında taşıyacaklar için çanta kılıf vs tavsiyeleri olan var mı?
  • asksevgidostluk A kullanıcısına yanıt
    Ufak çantalara çok rahat sığıyor, ama günlük kullanımda elden düşürme riski çok yüksek, Bu nedenle koruyucu kılıf ve ekran filmi şart. ekran filmi ucuzu pahalısı birçoğu işini görür, ben 20TLye bir markette taktırdım şikayetçi değilim.

    Kılıf olarak kaliteli bir şey bulamadım göremedim. o nedenle cihazın orijinal flip coverını kullanıyorum. sphigen neo hybrid çıkarana kadar en iyisi o gibi görünüyor, fakat pek koruyucu değil.
  • macrostr M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Fonepad telefon - tabletimin ekranını kırdım düşürerek. 350 Tl istediler yaklaşık olarak.
    KAlsın dedim. Asus gibi olmasın alacağım Samsung (Para bulursam).

    Samsung'u alırsam nasıl taşırım iş yerinde, yolda otobüste vs çözmem lazım.
    Özellikle iş yerinde odadan odaya giderken elimde değilde bir tür çantada taşımak gerek galiba göze batmasın diye.

    neyse sayısal oynayayım ben :)
  • Yeni gelişmeler yokmu rom vb acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macrostr M kullanıcısına yanıt
    Macrostr ben cihazi romladigimdan beri cihazin agir uygulamalari calistirirken asiri isinma gibi bi sorunu oluyor. Mesela modern combat 4 oyununu hem romlamadan once hemde romladiktan sonra oynadim.. romlamadan once 1 saat oynasamda cok az bi isi hissediyodum oda elim terledi ondandir diyodum. Simdi ise 10 dk elimi yakacak gibi oluyo. Ayni problemlerden muzdarip birisi vardi diger konularda gormustum. Garantiye yollamis yazilim guncelleyip gondermisler. Isinma azaldi diyo. Ne yapmami onerirsin..?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macrostr selamlar kardeşim ya senin bilgin Baya var olduğunu anladım sana bir konuda danisacagim samsung sm-p605 Modelinde telefon özelliği varmı anlayamadım alacam karar veremedim sana zahmet bir bakabilirmisin. Veya bunu telefon özelliği varsa nereden tedarik edebilirim. Aşağıdaki like tıklayıp bakarmisin sana zahmet cevapini bekliyorum eğer musaitsen beni sen çadır kardeşim ben arayim engin fikirlerinden istifade edeyim numaram 05062993599

    http://m.samsung.com/ae/consumer/mobile-phones/mobile-phones/galaxy-note/SM-P6050ZWEXSG

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GencMucahit

    Macrostr selamlar kardeşim ya senin bilgin Baya var olduğunu anladım sana bir konuda danisacagim samsung sm-p605 Modelinde telefon özelliği varmı anlayamadım alacam karar veremedim sana zahmet bir bakabilirmisin. Veya bunu telefon özelliği varsa nereden tedarik edebilirim. Aşağıdaki like tıklayıp bakarmisin sana zahmet cevapini bekliyorum eğer musaitsen beni sen çadır kardeşim ben arayim engin fikirlerinden istifade edeyim numaram 05062993599

    http://m.samsung.com/ae/consumer/mobile-phones/mobile-phones/galaxy-note/SM-P6050ZWEXSG

    Benim görebildiği kadarı ile tek farkı işlemci 2.3 Snapfragon kullanıoyor ve dolayısı ile 4G desteği var Ülkemizde satılan modelde 1.9 Octa işlemci var ve 3G desteği var.
    Bizde telefon özelliği kapalı ancak SM-P605 modelinde telefon özelliğinin açık olduğunu düşünüyorum.
    Son olara kbu modeli Türkiye'de bulma ihtimalin çok düşük yurtdışından getirtebilirsin, satılıyor olsa bile telefon özelliği kapalı olacaktır.




  • Telefon özelliği var mı diyorsun yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macrostr M kullanıcısına yanıt
    ek uygulamalardan arındırılmış rom'u merakla bekliyorum. şimdiden teşekkürler..
  • Ahmet kardeşim bu sm-p605 modelini aldığımda telefon özelliğini aktifleştirmek için ne yapmam lazım. Herhangi bişe yaptıgim da cihaza bir zarar verirmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencMucahit -- 26 Mart 2014; 19:28:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SM-P605 ın telefon özelliğini aktiflestirdiğimizde diğer ozelliklerinde bir sorun yasarmiyiz. Bu cihazda Bulutut var, Wifi ,3G, 4G, LTE, 4çekirdek Her çekirdek 2.3 ghz hizinda daha bir çok özellik mevcut ışte telefon özelliğini aktifeleştirirken başka ayarları bozarmiyiz ki. Birde telefon özelliğini aktif ederken imei isteyecekmi yoksa imei içinde mevcut varmı Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar sağolun teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.