Şimdi Ara

ASUS N550JV Windows 8.1 Bluetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ]Arkadaşlar bundan önce windows 8.1 preview ve windows 7 yüklüydü bilgisayarımda.Sonra previewin lisansı doldu ve enterprise yükselttim.Bluetooth m windows 8.1 preview de çalışmıyordu fakat win7 de çalışıyordu.Enterprise yükselttikten sonra win7 de de çalışmamaya başladı.Aygıt yöneticisinde ünlem işareti olan hiçbir sürücü yok fakat bluetooth ayarlarına geldiğimde bu bilgisayarı diğer aygıtlar görsün seçeneğini tıkladığımda program donuyor belli bir süre sonra keşfedilebilirlik ayarları uygulanamadı diyor.Bütün bluetooth sürücülerini sildim güncellerini yükledim win 8.1 de ne yaptıysam olmuyor.Bluetooth bir türlü çalışmıyor.Çalışan windows 7 de de artık çalışmamaya başladı.Yardım edin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhorba -- 22 Ocak 2014; 17:12:37 >

Peugeot Partner Tepee 1.6 Hdi 92 Hp Active
  • İngilizceniz varsa asus help forumlarına bakmanızı öneririm. Windows 8 ve 8.1 e geçiş biraz acılı bir süreç bazıları için. Lenovo Z570 laptopum var 8Pro dan 8.1Pro ya geçtim ve ne yaptıysam yok çalışmadı wifi. Intelin sitesinden 8.1 için olan driveda buldum yükledim bana mısın demiyor.
    Çok fazla araştırma yaptım olmadı çözülmedi. Format sonrası düzelebilir gibi me geliyor. Ama Windows'un otomatik drive yüklemesini kapatlamak lazım elle yüklemek en garantili yöntem.
  • Sırf bu yüzden bilgisayara format attım.İlk formatımda bluetootha yöneldim intelin sürücüsünü sonra qualcoma yükledim olmadı tekrar format attım.Bu sefer ilk önce qualcomm u yükledim denedim bluetooh çalıştı inteli yüklemedim fakat sürücüleri yüklerken bir tanesi ile çakışma yaptı ve bluetooth durdu.Sistemi geri yükledim ve o çakışma yapan programı yüklemedim şuan bluetooth çalışıyor.Çakışan program ya asusun ascopy diye bir programı var yada expresscache bunlardan biri.Yani tavsiyem arkadaşlardan biri bir gün bu soruna düşerse tek çaresi ilk önce qualcom ondan sonra her driver yüklemede bir sistem geri yükleme noktası oluşturma bluetoothun çakışması durumunda o programı yüklememe ve sistemi hemen geri alma başka hiçbir çaresi yok çünkü registry kayıtlarıyla oynayamıyorsunuz yani bluetoothun registry lerini silemiyorsunuz.

• Zhorba kullanıcısına yanıt
    evet bende bu kayıtları silemediğim için yeniden format attım ve hangi sürücüyle çakıştığını bulmak için her yüklediğim driver sonrası bluetooth'u kontrol ettim.

"Qualcomm Atheros Wireless Lan Driver and Application" wireless driver'ını yüklediğim zaman çakışma yaptı ve mavi ekran verdi. Muhtemelen bende de wireless ile çakıştı, bu sürücüyü yüklememe gerek yok çünkü windows otomatik olarak wireless'ı tanıyor, o yüzden artık bluetooth'u sorunsuz kullanabiliyorum.

Aşağıdaki konuda da çözümü belirttim.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=97070454

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 19 Eylül 2014; 14:31:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus tp200sa Windows 7 yükleme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.