Vay bea, ne günlerdi... İlk abimlerden görmüştüm, adamlar sırf Worms oynamak için 3 arkadaş sırayla birbirlerinin evlerine gidiyolardı Bize geldiklerinde görmüştüm, tabi benle oynayan olmadığı için onlar yokken oynardım bende Efsaneydi, hele Armageddon yok mu Sonra World Party geldi ama Armageddon kadar olamadı hiç biri Acaba bu muhteşem zevkli oyunu oynamayan varmı?
olmamı
worms world party
worms3d
hala oynuyorum valla hele world party i
bazı lafalrı çok hoşuma gidiyor
THIS TIME TO SAY GOODBYE
WORMS ÜN USTASIYIM SOLUCANLARININ HASTASIYIM
quote:
Orijinalden alıntı: Farabî
olmamı
worms world party
worms3d
THIS TIME TO SAY GOODBYE
halalalüya halalalüya bide ben uçan koyunu seviyodum
quote:
Orijinalden alıntı: aspo
halalalüya halalalüya bide ben uçan koyunu seviyodum
Alıntıları Göster
oynamışlığım var... süper bi oyun
quote:
Orijinalden alıntı: Farabî
olmamı
worms world party
worms3d
THIS TIME TO SAY GOODBYE
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
ben oynamadım bilmiom oyun felam
quote:
Orijinalden alıntı: amator_asci
Alıntıları Göster
worms serisi müthiş ya
quote:
Orijinalden alıntı: amator_asci
Alıntıları Göster
hala oynuom
son teknoloji oyunlardan almadıgım zevki o oyundan alıyom
son teknoloji oyunlardan almadıgım zevki o oyundan alıyom
Alıntıları Göster
Şimdi N-gage versiyonu var
quote:
Orijinalden alıntı: Doobly
Şimdi N-gage versiyonu var
Alıntıları Göster
Süper oyundur, oynardım eskiden. Hele eşşek bombası falan vardı koparırdı bizi
quote:
Orijinalden alıntı: Ekreizze
Süper oyundur, oynardım eskiden. Hele eşşek bombası falan vardı koparırdı bizi
Alıntıları Göster
worms armageddon oynamıştım. Çok komedi oyun ya.
quote:
Orijinalden alıntı: yakuza893
worms armageddon oynamıştım. Çok komedi oyun ya.
Alıntıları Göster
Yaw Oyun süper ama bence 3d olunca eski zevki kalktı.sevmedim 3d işini.bilmiyom belki oyunu ilk 2d iken sevdiğim içindir 3d bana ters
quote:
Orijinalden alıntı: d@ndelo
Yaw Oyun süper ama bence 3d olunca eski zevki kalktı.sevmedim 3d işini.bilmiyom belki oyunu ilk 2d iken sevdiğim içindir 3d bana ters
Alıntıları Göster
n-gage versiyonu var pda versiyonu var, abi pda da oynuıyorum manyak bişiy yaf, aynı bilgisayardaki world party gibi ayrıca 3d konusuna gelince, 3d'sini denemelik bi kere arkadaşta oynadım, hiç kendime yüklemedim bile aslında hamachi'den world party partisi yapsak çok kral olur
2D BOYUTLARI VE TÜM VAHŞETLERİ İLE SOLCANLARIN HASTASIYIM YA ARMAGEDON VE WORLD PARTY DEN SONRA 3D OLMASI ILE ESKI GUZELLIINI KAYBETSEDE GENEDE OYNARDIM VE OYNAMAYA DEVAM EDIYORUM ARMAGEDON EN IYI OYUNUYDU BENCE
quote:
Orijinalden alıntı: --REMINDED--
2D BOYUTLARI VE TÜM VAHŞETLERİ İLE SOLCANLARIN HASTASIYIM YA ARMAGEDON VE WORLD PARTY DEN SONRA 3D OLMASI ILE ESKI GUZELLIINI KAYBETSEDE GENEDE OYNARDIM VE OYNAMAYA DEVAM EDIYORUM ARMAGEDON EN IYI OYUNUYDU BENCE
aslında biraz araştırırsanız Armageddon'u XP yamasıyla birlikte bulabilirsiniz ben buldum ama diğer bilgisayarda kaldı oynayamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: misblay
aslında biraz araştırırsanız Armageddon'u XP yamasıyla birlikte bulabilirsiniz ben buldum ama diğer bilgisayarda kaldı oynayamıyorum
Alıntıları Göster
world partyde bi bomba vardı biliyonuz mu atınca aleluya diyip patlıyo o bomba çok gzldi
quote:
Orijinalden alıntı: canus
world partyde bi bomba vardı biliyonuz mu atınca aleluya diyip patlıyo o bomba çok gzldi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: canus
turuncu bi haç vardı üstünde
ama eğlenceliydi hani
quote:
Orijinalden alıntı: misblay
quote:
Orjinalden alıntı: canus
turuncu bi haç vardı üstünde
ama eğlenceliydi hani
Alıntıları Göster
revange die baarması superdi
quote:
Orijinalden alıntı: biruzéc
revange die baarması superdi
Alıntıları Göster
worldpartyciyimbendeüleynvarmıbirazdahabitişikyaziyimdeokumayınyazımısaçmalıyorumiyicetamambitti. 2boyutta mütiş mimikler, sesler, kontrol ya ne dim herşeyiyle 4dörtlük birde potansiyel rakibin varsa tamam
adamın toprağın en ortasına sakla armegedon ama en zevklisi kendi adamını kendin yerleştirdikten sonra klasik oynamak.3elemanla. çok silah çabuk bitiriyo oyunu, stratajik oynamak lazım oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: ironimperor
worldpartyciyimbendeüleynvarmıbirazdahabitişikyaziyimdeokumayınyazımısaçmalıyorumiyicetamambitti. 2boyutta mütiş mimikler, sesler, kontrol ya ne dim herşeyiyle 4dörtlük birde potansiyel rakibin varsa tamam
adamın toprağın en ortasına sakla armegedon ama en zevklisi kendi adamını kendin yerleştirdikten sonra klasik oynamak.3elemanla. çok silah çabuk bitiriyo oyunu, stratajik oynamak lazım oyunu
Alıntıları Göster
worms turnuvası yapalım o zmn herkes seviyosa world party
quote:
Orijinalden alıntı: canus
worms turnuvası yapalım o zmn herkes seviyosa world party
Alıntıları Göster
world party değil de armaggedon olursa ben de varım