Şimdi Ara

iOS 7.1 sürümü 4. betası kısa süre içerisinde dağıtıma başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • iOS 7.1 sürümü 4. betası kısa süre içerisinde dağıtıma başlıyor





    iOS 7.1 sürümünün beta testlerine tüm hızıyla devam eden Apple, 11D5127c yapı numarası taşıyan 4. betasını da geliştiricilere sunmak üzere. 




    Sürümün son betası test ortaklarına dağıtıldı ve bugün itibari ile de geliştiricilere dağıtılması bekleniyor. Bilindiği gibi Apple iOS 7.1 sürümünü 6 beta periyodu ile test edecek ve nihai sürümün Mart ayında yayınlanması bekleniyor.




    Son betada klavye problemlerinin giderilmesi, rehber uygulamasının iyileştirilmesi, telefon arayüzünde bazı değişiklikler gibi yenilikler getiriyor. 




    Önceki sürümlerde görülen yenilikler ise vurgulu arayüz tuşları, daha hızlı animasyonlar, Kontrol Merkezi için yeni zıplama animasyonu, takvim uygulamasında liste görünümü şeklinde sıralanabilir. Apple'ın iOS 7.1 ile özellikle büyük bellek hatalarını gidermeyi ve çökme sorunlarından kurtulmayı hedeflediği belirtiliyor.  

     

     



    Kaynak:http://bgr.com/2014/01/20/ios-7-1-download-release-beta-4/







  • Çıksada geçsek artık 7.1 e.. Apple ın en sevmediğim özelliği güncelleme veriyor ama sonrasında çıkan onlarca önemli sorunu 6 ay geçmedn düzeltmiyor... Bizede düzgün sürümü 6 ay kullanma vakti kalıyor...

  • iPhone 4 4S 5 için olan ipsw dosyalarına linkten ulaşabilirsiniz.http://buyur-indir.com/apple-ios/609-ios-71-beta-4-ipsw-indir.html

  • bellek hatalarini duzeltsin artik apple. sisen ram ios ta ilk kez ios 7 de gordum 2aydir ipad air kullanirken safari cokmesi ve safaride 2 sayfa acmaya calisinca direk eskisini kapatmasi cok. rahatsiz edici bir durum beta 4 te duzeldigini soyluyorlar umarim ios 7.1 biran once cikar su sorunlar cozulur tamamen.

  • psyshock P kullanıcısına yanıt
    Ayni derten isyan edicem hocam bende. Bisi yazicam foruma o sirada baska taba geciyorum . Yazdigim gitmis sayfa yeniliyor.
    Skype acik birakiyorum o sirada safari de biraz vakit gecirince skype kapatiyor ayni seyi oyunlarda da yapiyor. Skype kullanici adi sifregirme,i istiyo tekrar oyunlar yeniden yukleniyor.
    sizde var mi boyle bi sorun hocam?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kule_genclik kullanıcısına yanıt
    Var hersey kapaniyor surekli. Safaride surekli cokuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.