Şimdi Ara

wifisi sorunsuz tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben ilk kez tablet alacağım biraz araştırdım ve
    Cube U30GT2
    Pipo M6Pro
    Ainol Novo9 Spark II

    arasında kaldım özellik olarak birbirlerine çok benzeyen ürünler biliyorum ve istediğim özelliklere sahipler fakat araştırdıkça birşeyi farkettim hepsinde wifi sorunu var. benim sizden isteyeceğim yardım şu yönde acaba bunların arasında en iyi wifi özelliği olan tablet hangisi yada bu özelliklere sahip yada yakın ama wifisi bu tabletlerden daha iyi olan başka bir marka önerebilir misiniz?

    sonuçta benim için tabletin nete bağlı olması lazım o konuda sorun çekiceksem ha tetris almışım ha tablet.



  • biraz araştırınca wifi açısından en iyisisinin pipo olduğunu gördüm ama araştırdıkca m6 değilde pipo m9 pro da karar kıldım m9 pro trde yokmus sanırım, uğraşmamak için de aklımda m8pro var onuda bi turk firma sanırım adını eğiştirip satıyor. bu bulduklarımın doğruluğunu teyit edecek yada akıl verecek kimse var mı acaba
  • Ainol Spark 2 deki işlemci çöp. Cube U30GT2 yi 1 senedir kullanıyorum. Yazılım konusunda Pipo dan çok çok daha iyi. Wifi konusunda S3 ile karşılaştırınca daha iyi. Şiddetle öneririm.
  • kendi kendime google da deneme yaptımda Cube U30GT2 için google da çok fazla wireless sorunu gördüm. pipo için nerdeyse yok denecek kadardı benim derdim tablet den web de gezmek ve film izlemek asıl olarak. buyuzden wifi benim için önemli. sizce wifi konusunu baz alırsak Cube U30GT2 mi yoksa pipo m9 Pro mudur?
    ainolu eledim kafadan forumlarda millet kapak çıkarmakdan aluminyum bağlamaya her türlü kocakarı ilacına girmiş wifiyi güçlendirmek için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.