Şimdi Ara

Acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayar bu hatayı yeni vermeye başladı,bu hatayı verdikten sonra internet bağlantısı gidiyor,genellikle pc yi açtıktan 15-20dakka sonra veriyor hatayı,nedir ne değildir bilgisi olan var mı?

     Acil yardım!!!



  • kardes widowsun ne sp2 li mi? mcrosoftun sitesine girip guvenlik yamalarını yuklemen lazım..sorunun birçok farklı sebebi var..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: smbdy

    kardes widowsun ne sp2 li mi? mcrosoftun sitesine girip guvenlik yamalarını yuklemen lazım..sorunun birçok farklı sebebi var..


    sp2 ama son cıkan yamaların coğu yüklü değil,microsoftun sitesine baktım sorunla ilgili orda da yazıcıdan kaynaklanan bir sorun diyor ama bende yazıcı falan kurulu değil

    bir de pc yi bitdefender la tarattım az önce 2 tane bişi buldu sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi fikri olan var mı?

     Acil yardım!!!




  • microsoftun sitesindeki olauı ben de okudum hata mesajının yanında hatanın içerdiği verileri gormek için burayı tıklatın var..eleman onu micsfta gondermiş onlarda oyle demişler ..sen de oyle yap bi de biz bakalım..ayrıca yabamcı forumlarda zone alarm kurunca düzeldiğini soyleyenler var..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: smbdy

    microsoftun sitesindeki olauı ben de okudum hata mesajının yanında hatanın içerdiği verileri gormek için burayı tıklatın var..eleman onu micsfta gondermiş onlarda oyle demişler ..sen de oyle yap bi de biz bakalım..ayrıca yabamcı forumlarda zone alarm kurunca düzeldiğini soyleyenler var..


    teşekkürler dostum bi kaç şey deniycem bakalım,microsofta da sorucam cevabı yazarım buraya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.