Şimdi Ara

Hem FIRIN, Hem Mikrodalga fırın, Hem de ızgara özelliği olan bir fırın önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
51.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar...

    Eşime Fırın almak istiyorum. Eşimin istediği fırın özelliği hem fırın, hem mikrodalga fırın hem de ızgara olarak kullanabileceği bir fırın istiyor. Bu 3 özelliği de barındıran FIRIN tavsiyelerinizi bekliyorum. Hangi fırını hangi özelliği nedeniyle almalıyım?

    Yardımlarınız için şimdiden çok çok TEŞEKKÜR EDERİM....



  • Kenwood MW886 Izgaralı Ve Mini Fırın Özellikli Mikrodalga Fırın-Paslanmaz Çelik çok amaçlı fırını almayı düşünüyorum. tecrübelerinizi paylaşırmısınız??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cicada_48

    Kenwood MW886 Izgaralı Ve Mini Fırın Özellikli Mikrodalga Fırın-Paslanmaz Çelik çok amaçlı fırını almayı düşünüyorum. tecrübelerinizi paylaşırmısınız??

    hocam bu fırını almayı bende dusunuyorum acaba kullanan varmıdır forumda?
  • Bende Bosch HBC86K753 var. Yalnız fırını 5 aydır kullanmak nasip olmadı, iyidir kötüdür diyemiyorum. Tek bildiğim bir normal bir de mikrodalga fırın alsak en fazla aynı paraya geliyordu, mutfakta kalabalık olmasın diye bunu seçtik.

    Ürünle ilgili birşey diyemesem de Bosch markasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Müşteri hizmetleri anlayışı berbat. Bu fırının tuşlarından birinde problem olduğunu fark edip servise bildirdim Kasım ayı içerisinde. Şuan itibariyle hala 2-3 günde bir müşteri hizmetlerini arayıp ne oldu bizim iş diye soruyorum. bakınız:
    http://forum.donanimhaber.com/m_86325994/tm.htm
  • samsungların mikrodalgaları iyidir içleri seramik kaplıdır kenwood da alınabilir o da kaliteli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drekt_pitt

    quote:

    Orijinalden alıntı: cicada_48

    Kenwood MW886 Izgaralı Ve Mini Fırın Özellikli Mikrodalga Fırın-Paslanmaz Çelik çok amaçlı fırını almayı düşünüyorum. tecrübelerinizi paylaşırmısınız??

    hocam bu fırını almayı bende dusunuyorum acaba kullanan varmıdır forumda?

    bu fırını almayı düşünenler arasına bende girdim :) fikir sahibi olan bi arkadaş yazarsa iyi olur. (mutfakta fırını koyacağım yerin eni 55 cm bunun boyutları uyduğu için tercih sebebim. başka tavsiyeniz olursa değerlendiririm.)
  • bende de mw516 var memnunum aradığınız tüm özellikler mevcut
  • martinist kullanıcısına yanıt
    hocam fırının iç hacmi nasıl tatmınkarmı kek pişirme falan yapılabılıyormu yemek pişirme suresı ne kadar?
  • drekt_pitt D kullanıcısına yanıt
    valla annem kullanıyo hiç kek yapmadı yemek de pişirmedi ben hediye almıştım 2 yıl önce hala kullanıyor yemek ısıtıyor bir de mısır patlatıyor arada kumpir ve pizza yapıyor
  • martinist kullanıcısına yanıt
    sayın @martinist, lütfen annenizden mikrodalgasız olarak klasik fırın özelliği çalışıyor mu, öğrenebilir misiniz. yani sadece alt üst ısıtmayı açabiliyor muyuz mikrodalga özelliği @martinist kapalı iken.
    şimdiden teşekkürlerimle...
  • Kenwood MW886 Izgaralı Ve Mini Fırın Özellikli Mikrodalga Fırın-Paslanmaz Çelik fırını eşime aldım. gayet memnun her fonksiyonu çok iyi çalışıyormuş. eşim çok memnun tavsiye ederim....
  • takip güzel konu bende mw886 düşünmekteyim.
  • konu eski ama bir iki kelime de ben yazayım. GE kullanıyorum. Zamannda Endüstriyel mutfakçılık da yaptığım için illa en güçlüsü ve en büyüğü olsun takıntım var. Ancak bunun da meyvasını yemiyor değilim. Şunu ööğrendim: konu miktodalga ise en önemli nokta iç hacim. Düdük kadar fırınlar bi naneye yaramıyor. Hele bir de multi istiyorsanız küçük hacim bi işe yaramaz. 30cm altında döner standı olan fırınlardan uzak durun. Aksi halde ancak birer porsiyonla çalışırsınız. Mikrodalga gücüne de dikkat edin. 1000w civarı idealdir. (toplam güç değil sadece mikrodalga gücü)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz fırınlar ülkemizde rağbet görmediğinden maalesef iyi modeller piyasada bulunamıyor. Sharp, Panasonic, hitachi gibi markaların kombi modelleri çok başarılı, ancak temin etme şansınız yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenwood MW886 Izgaralı Ve Mini Fırın Özellikli Mikrodalga Fırın-Paslanmaz Çelik fırını bende aldım. Şimdi deniyorum. Auto program ile A10 modunda tavuk pişiriyorum. 1kg tavuk için 45 dk pişirme süresi belirledi bakalım ne olacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun diyelim. güle güle kullanmanız dileğiyle...
    Eşim kullandığı için ben ayrıntılı bilgi veremiyorum. (bilmediğimden := )
    sizden ayrıntılı bilgilerini bekliyoruz....
  • Benim gibi yeni evlenecekler için güzel bir konu. Normal bir fırın, mikrodalga ve ızgara fonksiyonlarının tamamı randımanlı çalışıyorsa yer açısından da bütçe açısından da çok iyi bir ürün. Merakla kullanıcı yorumlarını bekliyorum.
  • yine forumdan okuduklarım kadarıyla mikrodalgada LG önerilmiş. nedenide mikrodalga teknılojisini uygulama tarzlarıymış. teferruata hakim değilim.

    mesela alttaki iki ürünü karşılaştırırsak. birinde i-wawe diye bir teknoloji var. düşük fiyatlı olan 30 lt üst model yani daha pahalı olan olan 20 litre, ancak pahalı olanın ızgara özrlliği var.

    üstadlar bu iki makinanın karşılaştırması ile ilgili bilgi verseler çok faydalanmış oluruz açıkcası.


    http://www.kliksa.com/urun/lg-ms3040s-mikrodalga-firin/980001064

    http://www.kliksa.com/urun/lg-mh6343dar-mikrodalga-firin/980001063



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahturan -- 21 Haziran 2014; 14:50:26 >
  • evet arkdaslar bende bu özelikde bir fırın almak istiyorum kullanıcı tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • bahturan B kullanıcısına yanıt
    valla i wave falan yoktu bizim zamanımızda

    ben alırken vataj ve hacmine, he bi de en önemlisi görüntüsüne (afilli olmasına) bakmıştım.

    ge gmoh 30 aldım. görünüşü afilli idi. (mw içine girebilen saklama kaplarının çekimi için lazım olmuştu da) sonra da eve götürdüm. pek bi memnunum. Özellikle çapı 30cm yi aşan tabak çapı ile oldukça büyük kapları bile içine atabiliyorsunuz. 900W mw güç yeterli. isterseniz sadece rezistans ile ısıtma ya da pişirme de yapabiliyorsunuz o da 1500w civarı. ya da kombine kullanabiliyorsunuz.

    Doğal olarak kendi ihtiyaçlarınız belirler alınacak ürünü. Ben özelliklerine bakmadan 30LT olanını alırdım ya da 20 lt olanının teknolojisine sahip olanının 30 lt modelinin çıkmasını bekler, olmadı muadil olabilecek başka marka arardım. çünkü öncelikli gereksinimim büyük borcamları fırının içine tepebilmek, fırını kombi kullanabilmek. Siz de önceliklerinize göre belirlemelisiniz.


    ancak hiç birinde pişen yemeğin lezzeti aşağıdakinin fırınındakiler gibi lezzetli olmuyor.
    kışın yemekleri tükanda pişirip eve götürüyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 22 Haziran 2014; 20:14:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.