Şimdi Ara

Apple, son çeyrekte rekor sayıda iPhone satışı gerçekleştirmiş olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Apple, son çeyrekte rekor sayıda iPhone satışı gerçekleştirmiş olabilir
     

    iPhone 5s ve 5c’nin tamamında satıldığı ilk çeyrek olması açısından önem arz eden  2013 takvim yılının son çeyreğinde Apple tarihinin en fazla iPhone satışını gerçekleştirmiş olabilir.


    Fortune'un anketine katılan profesyonel ve bağımsız analistlere göre Apple, 2014 mali yılının ilk çeyreğinde (diğer bir deyişle 2013 takvim yılının son çeyreğinde) 55,30 milyon adet iPhone satışı gerçekleştirerek kendi rekorunu kırdı.


    Analistlerini tahminlerine göre şekillenen bu sayı doğru çıkarsa Apple, yıllık bazda iPhone satışlarını %16 arttırmayı başarmış olacak. Daha spesifik olarak, profesyonel analistler Apple’ın 54,1 milyon adet, bağımsız analistler ise 57,1 milyon adet iPhone satışı gerçekleştirdiğini belirtirken; tahminler 59,73 milyon ile 50 milyon arasında değişiyor.


    Öte yandan Apple ile China Mobile’ın yaptığı kritik iPhone anlaşması geçtiğimiz haftadan itibaren hayat bulduğu için; haberimize konu olan satış sayılarına China Mobile’ın yaptığı iPhone satış sayısı dahil olmadığını hatırlatalım.


    Apple, 2014 mali yılının ilk çeyreğiyle ilgili ekonomik sonuçları 27 Ocak’ta açıklayacak.








  • "Olabilir - Edebilir"

  • Samsung galaxy s4 60 milyon satınca apple bitti batacak gibi yorumlar yapanlar vardı adamlar tek çeyrekte o kadar satıyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zalımdroid tayfası gelip eksileri basmadan kaçın.



    Bu arada helal olsun adamlar yapıyor.

  • bir apple düşmanı olarak ipod touch 5 aldım ve diyebilirimki mükemmel bir işletim sistemi
    androidin 2 seneye daha ihtiyacı var ;)

  • ios 1gb ram ile androidin 3gb ram performansı veriyor
    ios 1.2ghz çift çekirdek işlemciyle androidin 2.5 dört çekirdek işlemci performansı veriyor
    ios 8mp kamera ile androidin 20mb kamera performansını veriyor
    Stabilite bu derece iken telefonun bu kadar satması normal parası olan alıyo tabi

  • iphone dir, ne yapsa yeridir.

  • olabilir

  • Olabileerrr, olmayadabileeerr.

  • Olabilir i görünce, kesin "Shady" dedim. :)

  • iphone 6 samsungu bititir
  • Ekrem71 den beklerdim olabilirli haberleri şaşırdım yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer konu başlıklarına yapılan yorumlara bakıyorum gülmemek elde değil çin firması 2k ekran koymuş iphone hd ye gecemedi bilmem snapdragonun ab versiyonunu kullanmış 4' ekranmı olurmuş widget yokmuş nfc bluetooth yokmuş o yokmuş bu yokmuş ama yine satıyor hemde 2150tl gibi bir fiyata hafıza opsiyonuna göre 2700tl ye de cıkabılıyor s3 50 milyon satmış s4 50 milyon satmış note 3 10 milyon satmış samsungun 3 tane modelini üstüste koysan iphone 5s 2 ile çarpıyor samsungun saç ayaklarını şimdi soru şu 1- apple yukarıda saydığım özelliklerin hiçbirine sahip değilken nasıl oluyorda 200 milyona yakın bir cihaz satışına sahip olabiliyor 1 yılda, samsungun bir s3 s4 yada note modeli cok sattıgı zaman insanlar bilinclı ve her aradıklarını bu cihazlarda buluyor o yüzden bu kadar cok satılıyor denılıyor ama apple bir modelle 200 milyon satarsa bu kadar kişi zengin ne aradığını bilmeyen telefondan anlamayan sadece parası olan boş insanlar oluyor samsung android ekosisteminin en cok satanı oldugu ıcın onu ornek gosterdım bu arada yanlıs anlasılmasın sakın ayrıca samsung s4 ü 2000 tl den note 3 üde 2200tl den surdu piyasaya sizce gariban işimi bu cihazlar 12.2' tablet yapmış pro takısı eklemiş 1100 euro dan satısa sunmuş o da avrupada yani bizde kaça çıkar ayrı konu örneğin gariban dostu olduğu her halinden belli oluyor samsung un.Htc one cıktıgı gunden beridir neredeyse aynı fiyatta s600 adreno 320 oldugu halde 1900tl z1 2200tl g2 32gb 1800tl neresi ucuz bunların allahın aşkına apple pahalı oluyor.





  • galaxy s4 aldım türkiyede çıktığı hafta. Çokta pişman oldum ekran çatladı vede çatlak zamanla büyüyor. Garanti kapsamınada almıyor. Bundan sonraki telefonum iphone olacak.

  • Ne ram arttı ne ekran buyudu ne kamera megapikseli evvela sonuç ortada demek ki işletim sistemi bile tüm rakiplere yetebiliyormuş.

  • şu ios'a bi ben alışamadım zamanla bayıyo

  • 2 bin lira verip telefon alacaksanız bu iphone olmalı. Anroid kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Adamlar öyle bir stabilite yakalamışlarki gerçekten androidi çöp konumuna götürüyor. 256 mb ramli iphone telefonlarına bir bakın hele. Ciddi ciddi 1-2 gb ramli androidli cihazlardan daha stabil çalışıyor. O romdan o roma geç gına geldi. 2 binlik android telefon alsanda durum aynı. Android telefonların tek artısı bana göre ekranların büyük olması. Tabletlere baktığımızda da durum değişmeyecek. Hala piyasa da ipad'e rakip olabilecek tablet yok. Bana göre bu durumu fazlasıyla hakediyorlar. Samsung'un başarısı tamamen reklamdan kaynaklanıyor. Hangi enayi plastik kasaya 2 bin lira verir... Bunu 10 yıl önce söylesen gülerlerdi. Şimdi millet sıraya giriyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair

    Samsung galaxy s4 60 milyon satınca apple bitti batacak gibi yorumlar yapanlar vardı adamlar tek çeyrekte o kadar satıyor zaten

    iphone satişi o, S4 le karşilaştirilmaz, S4 tek telefon, bu veriler bütün iphone lar için geçerli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

    galaxy s4 aldım türkiyede çıktığı hafta. Çokta pişman oldum ekran çatladı vede çatlak zamanla büyüyor. Garanti kapsamınada almıyor. Bundan sonraki telefonum iphone olacak.

    çatlağin garanti kapsaminda olmamasindan dolayi vazgeçtiysen çatlaği garanti kapsaminda sayan bir firma yok, bilmeni isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guhong01


    quote:

    Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

    galaxy s4 aldım türkiyede çıktığı hafta. Çokta pişman oldum ekran çatladı vede çatlak zamanla büyüyor. Garanti kapsamınada almıyor. Bundan sonraki telefonum iphone olacak.

    çatlağin garanti kapsaminda olmamasindan dolayi vazgeçtiysen çatlaği garanti kapsaminda sayan bir firma yok, bilmeni isterim

    plastik kasa olduğundan diğer telefonlara göre daha dayanıksız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.