Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
bozzo nickli üye hakkında

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Cep telefonu ve aksesuarları >> bozzo nickli üye hakkında Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
canozudogru

İkinci el mesajı:968
Durum: Forumda değil

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

13 Ağustos 2006; 16:58:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evet arkadaşlar 1 ayı aşkın bir süre önce bozzo (melih kılınç) nickli üye ile bir telefon alışverişinde bulunduk.
melihin bahsettiğine göre telefon açılmamış ve temizdi.telefon elime geçtiğinde telefonun temiz olmadığı
aksine telefonun titreşim motorunda bir sorun olduğunu anladım.titriyor fakat titrerken garip sesler çıkartıyor.bu durumdan rahatsız oldum ve melihe durumu izah ettim.o da ''abi inan haberim yoktu bilseydim asla göndermezdim sana hemen geri alırdım ama parayı borcuma yatırdım.öbür hafta parayı gönderirrim sana'' dedi.bende madem haberi yok çocuğun dedim sıkışmasın maaşı alınca gönderirsin melih dedim acele etme.yani bir ay gecikmeyi sırf o dara düşmesin diye göze aldım sonuçta telefon kullanılmaz durumda değildi.o da tamam abi Allah razı olsun dedi.en kısa zamanda yollayacağım paranı dedi.tekrar kusura bakma dedi.
gelelim konuya;
3 gün önce msn de gördüm kendisini konuşuyum dedim karşılık alamadım.dedim heralde meşguldür.akşam aradım telefonu açmadı.belirli bir süre sonra numaramı gizleyim aradığımda telefonu açtı ve abi bende kntr arıyodum seni aramak için dedi.biraz sonra msn ye giricem orda konuşuruz dedi.bende tamam deyip telefonu kapattık.ama msn ne gelen vardı ne giden.ertesi gün oldu 5-6 kez aradım yine açan yok.bir gün daha geçti yine aradım msj lar gönderdim yine cevap yok ve bugün de cevap yok.
bana yine deseydiki abi parayı bulamadım ben yine istediği süreyi tanırdım.bu kadar fedakarlığın karşılığı bu mu olmalıydı?bilemiyorum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
  • Özel ders ANKARA

• _____________________________

alışverişlerim: army(Sakarya) , asi_(Ordu) , asymmetric(İst.) , beyazkartal(Ank) , FixXxeR(İst) , LazuTS(Ank) , mkoyuncu(Ank) , mimayınkaf(Ank)(2 kez), On7_li(Çanakk.) , ozzycan(Ank) , pisina(Ank) , white06(Ank) (2 kez), SARSAN(Ank) (2 kez) ,asel783(Ank) , er9en(İst) ,peacer(Kütahya) ,süpürman(Ank) ,juniouremre(Kars) ,muho06(Ank) ,HIZLI_ANKARALI(Ank) ,maltepe_ahmet(Ank) ,msb2005(Ank) ,CoMiSeR(Ank) ,Maxieyado(Ank) ,garuda (Ank) ,Karaca_2005_82 (Ank) ,omeryasarol(Esk) ,teskocuu(Ank)

EYÜP CAN ÖZÜDOĞRU Mekan Ankara Tel:05556236970 Msn:can_06_58@hotmail.com

canalibb
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

13 Ağustos 2006; 17:02:53 

geçmiş olsun
    goztepeli_TR

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2422
    Katılım zamanı: 27 Nisan 2006;
    Durum: Forumda

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

13 Ağustos 2006; 17:04:52 

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN...ben de bugün kılpayı kurtuldum...ya gerçekten çok büyük bir risk bu işler?Ama mecburen 2. el almak zorundayız..Nasıl düzelicek bu durum bilmiyorum?

HOCAM EV TELEFONUNU DA MI AÇMIYOR?

GEÇmiş olsun diyen arkadaşım seninle ilgili topiğe bi cvp yazarsan seviniriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 13 Ağustos 2006; 17:05:47 >

canozudogru

13 Ağustos 2006; 17:05:47 

teşekkür ederim ama benim açımdan sorun yok 235 liraya aldğım bu cihazı 200 liraya satarım 30 lira zararım olur.
    kimse yanlış anlamasın bu msj 30 lira için değil.ne için olduğu msj dan anlaşılıyor sanırım
    bu arada profilini de gizlemiş sanırım ne zaman girip çıktığını görmeyelim diye

alışverişlerim: army(Sakarya) , asi_(Ordu) , asymmetric(İst.) , beyazkartal(Ank) , FixXxeR(İst) , LazuTS(Ank) , mkoyuncu(Ank) , mimayınkaf(Ank)(2 kez), On7_li(Çanakk.) , ozzycan(Ank) , pisina(Ank) , white06(Ank) (2 kez), SARSAN(Ank) (2 kez) ,asel783(Ank) , er9en(İst) ,peacer(Kütahya) ,süpürman(Ank) ,juniouremre(Kars) ,muho06(Ank) ,HIZLI_ANKARALI(Ank) ,maltepe_ahmet(Ank) ,msb2005(Ank) ,CoMiSeR(Ank) ,Maxieyado(Ank) ,garuda (Ank) ,Karaca_2005_82 (Ank) ,omeryasarol(Esk) ,teskocuu(Ank)

canalibb
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

13 Ağustos 2006; 17:06:00 

umarım para çok değildir
    canozudogru

13 Ağustos 2006; 17:07:50 

ev telefonunu almamıştım.alsam dahi evden arayıp da evin huzurunu bozmam göztepeli kardeşim

sarpertas

İkinci el mesajı:1799
    Katılım zamanı: 14 Mart 2005;

13 Ağustos 2006; 17:08:27 

geçmiş olsun arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpertas -- 13 Ağustos 2006; 19:22:09 >

yok imza referans isteyen profile baksın buraya sığmıyor sonra ceza alıyoruz :)
    firtikk

İkinci el mesajı:109
    Katılım zamanı: 12 Mart 2006;

13 Ağustos 2006; 17:08:35 

hiç uuraşma direk polise git nasılsa senın msn de konustukların duruyor telefon numarasından bulurlar onu bole olaylar oldukca alıswerıs yapasımız olsada yapamıyoruz

white06

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:712
    Katılım zamanı: 1 Nisan 2006;

13 Ağustos 2006; 17:13:41 

geçmiş olsun kardeş üç kuruşluk mal içinde bir cevap yazar sanırsam arkadaş ne ya hergün yenibir olay

sorunsuz alışveriş yaptıklarım : brtana , turnam , kurban50 , canozudogru , pisina , okan , cem35 , meneme2002 , asi_ , gizemcahit , kafeinn , alırsatar , cmert , wolflone , goldenskull , say , dehşet06 , talip333 , ozzycan , aykut52 , ReaLityWorLd , emevi , gacar , sendelse , erginateş , R@ , bunyass , DiabloXT , sarpertas , pamirrr , sniper , crazynetcafe , mdk404 , visente , axiaziz , eokbjk , _tatar_ garuda alışveriş yaptıkça yazacagım
    canozudogru

13 Ağustos 2006; 17:17:21 

sağol ufukcum.@firtikk bize yakışmaz o 3 kuruş için

metintekin

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:1411
    Katılım zamanı: 28 Mart 2006;

13 Ağustos 2006; 17:22:33 

Geçmiş olsun .....

İnşallah böle kötü alışwerişler gelmez başımaaa

>>>DH-Teknoloji_Shop(İzmir)!!!>>>
    Bilgisayar(Oem)--Mp3 Player--Cep Telefonları Alınır Satılır Takas Yapılır...Sadece bir tık :)
    Referanslarım••Brtana••alitopal••aliask••caver••Meroboy••mami23••Elessar••VTS*••pashha27••turrican22••omusti••wotn••_ZENITH_ ••memet••mj_pelit••ERGENEKON••delifirtinaa••baykarizmaizmir••InTerCeptor••mmlevent••Orod-Dain••sugarboy••monq ve daha fazlası....
    Bugüne kadar sorunlu satışım ve alışım olmamıştır
    Sorunsuz Alışverişin Adresi DH_İzmiR_Shop (Dükkan üyelerime Bütün Ürünlerde Özel İndirimler)
    KEHRIBAR

İkinci el mesajı:2212
    Katılım zamanı: 9 Mayıs 2004;

13 Ağustos 2006; 17:28:21 

ALLAH sabır versin hepimize.

Sorumsuz , saygısız , terbiyesiz insanlar işte 40 yıllık ahbap sanıyorlar heralde kendilerini . İlk defa tanışmışsın alışveriş etmişsin , ama küstahlığa bak ki adamlar birde üste çıkıyor . tekrar kolay gelsin .( Sözüm : bu özellikleri taşıyan herkeze )

HaYaT , BiR KeHRiBaR TeSPiH GiBi DöKüYoR TaNeLeRiNi ...

CeLLaT_1905

İkinci el mesajı:824
    Katılım zamanı: 7 Aralık 2005;

13 Ağustos 2006; 17:28:36 

işte bunun için referansı sağlam kişilerle alışveriş yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum

alışveriş yaptıklarım:Revolver40(moderatör) || duman64 || cantuzla || ddönmez || Muju || satox || dehşet06 || y_a_r_a_s_a || baracuda || megaturk(x3 kez) || van_hoijdonk(x2 kez) || suprocco(x2 kez) || Arda Türkmen || kertenkelebek || erhaninho_cArsi || tuncer82 || SCORPION07 || mitrox || Slang_1903(x3 kez) || tironnasaurus || cihanbilgisayar || murathanipod || KingpinTR || kartal3457 || Sincity || Noxco (moderatör) || şimdikizaman || uluhun || iskeleci || ozgboy || dimni || vaio || Ahmet_Uzunçelebi || baron82 || LİDER_36 (x2 kez) || nurmuhammed || [TURİ] || sadoes || ıspanak ve aklıma gelmeyenler...

Kefil olduklarım:good charlotte,fifty boss..sakındıklarım: wish_todesengel88
    olumsuz: Slang_1903... 3 alışverişimiz oldu yanlışlıkla kargoyu geç verdim ve orj. dediği şarj aleti yan sanayi çıktı ve beni olumsuzlara eklediği için...
    goztepeli_TR

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2422
    Katılım zamanı: 27 Nisan 2006;
    Durum: Forumda

13 Ağustos 2006; 17:30:55 

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

işte bunun için referansı sağlam kişilerle alışveriş yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum

+111111111111 bende artık referansların ne kadar önemli oldugu kanaatine vardım...referans yoksa aynı şehir de olmak kaydıyla alışveriş yapıcam bundan boyle....

HERKES DE BENCE BOYLE YAPMALI...

LimeWaRe

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2832