Şimdi Ara

Legend of Zelda: A Link Between Worlds İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • A Link to the Past'tan 100 yıl sonra yine aynı topraklarda iyi ve kötü arasındaki mücadeleye sahne oluyoruz. Hyrule ve Lorule arasında mekik dokuyan Link'in bu yeni cengaverlik hikayesi seriye ne gibi yenilikler sunuyor, gelecek için neler vadediyor?






  • şu nintendoya hayranım her zaman orjinal fikirlerle oyun çıkarıyolar bi sonraki oyunda daha ne koyabilirler ki diyosun ama seni yine şaşırtıyo

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • The Legend of Zelda: A Link to the Past benim Super Nintendomdaki en sevdiğim oyunumdu 2 günde bir mutlaka bitirirdim :) bu oyun onun remake i gibi olmuş keşke 3DS im olsaydıda bu oyunu oynama şansım olurdu :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aslında 3ds almam sebebim sırf Pokemon'du ama bu oyunu görünce de eski Legend of Zelda'cılardan biri olarak dayanamadım onu da alıyım dedim, bi beklentim vardı ama bu kadar iyi olacağını beklemiyordum yani, oturdum mu başından kalkamıyordum.Atmosferi, bulmacaları ve oynanışı, hepsi gerçekten çok iyiydi.Link'i özlemişim be.Benim için geçen senenin Bioshock Infinite'den sonra en iyi oyunu diyebilirim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Talha abi ve yine başarılı ve keyifli bir sunum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şu nintendo oyunlarını o kadar ballandırıyorsunuz ki videoyu izleyince "bumu lan" demek durumda kalıyor insan. misal diğer platform oyunlarının incelemerinde bir ip'nin 2. oyunu çıktığında bile ilk oyunla benzerliklerinden dolayı oyunu kendini tekrarlamak ile suçlarken, bir mario kart'ın incelemesinde bile sanki yepyeni birşeymiş gibi yere göğe sığdırlıamamasını anlayamıyorum. bunu sadece bu site için demiyorum. dünya oyun medyasında da aynı nintendofan tutum var.kusura bakmayın ama bildiğiniz temcit plavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı ip'leri önümüze koyuyor nintendo. mutlaka her yeni oyunla kattıkları yeni fikirler vardır ama, nintendodan uzak oyuncuları sadece daha da uzaklaştırmaya yarıyor bu tutumları. bilinen serilere devam ederken birazda kalplarından çıkıp farklı oyunlar denemelerinde yarar var.
  • Oyun gayet hoşuma gitti konsolumda oynamak isterdim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    şu nintendo oyunlarını o kadar ballandırıyorsunuz ki videoyu izleyince "bumu lan" demek durumda kalıyor insan. misal diğer platform oyunlarının incelemerinde bir ip'nin 2. oyunu çıktığında bile ilk oyunla benzerliklerinden dolayı oyunu kendini tekrarlamak ile suçlarken, bir mario kart'ın incelemesinde bile sanki yepyeni birşeymiş gibi yere göğe sığdırlıamamasını anlayamıyorum. bunu sadece bu site için demiyorum. dünya oyun medyasında da aynı nintendofan tutum var.kusura bakmayın ama bildiğiniz temcit plavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı ip'leri önümüze koyuyor nintendo. mutlaka her yeni oyunla kattıkları yeni fikirler vardır ama, nintendodan uzak oyuncuları sadece daha da uzaklaştırmaya yarıyor bu tutumları. bilinen serilere devam ederken birazda kalplarından çıkıp farklı oyunlar denemelerinde yarar var.


    Dostum buna nintendo farkıda diyebilirsin.Açıklama kısmına gelirsek nintendo oyunlarının %95 i eğlence ve daha çok aile ile zaman geçirebilmek içindir bu yüzden kimse grafik şöyleymiş böyleymiş demez.(Call Of Duty serisi gibi) Sırf bu eğlence yüzünden 4 gamepad aldım N64 oyunlarını pcde kardeşim ve arkadaşlarım ile oynuyorum.Örneğin kaç senedir prensesi Bowser'ın elinden kurtarıyorum her seferinde yine kaçırıyor ama bu güne kadar kurtarmaktan hiç usanmadım çünkü ne kadar ana konu aynı olsada oyun neredeyse bütünü ile değişiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunuz -- 19 Ocak 2014; 0:22:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • pahalı ya iddaadan parayı vurayım alıcam bu oyunu önceliğim pokemon x
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altunuz

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br> <br> şu nintendo oyunlarını o kadar ballandırıyorsunuz ki videoyu izleyince "bumu lan" demek durumda kalıyor insan. misal diğer platform oyunlarının incelemerinde bir ip'nin 2. oyunu çıktığında bile ilk oyunla benzerliklerinden dolayı oyunu kendini tekrarlamak ile suçlarken, bir mario kart'ın incelemesinde bile sanki yepyeni birşeymiş gibi yere göğe sığdırlıamamasını anlayamıyorum. bunu sadece bu site için demiyorum. dünya oyun medyasında da aynı nintendofan tutum var.kusura bakmayın ama bildiğiniz temcit plavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı ip'leri önümüze koyuyor nintendo. mutlaka her yeni oyunla kattıkları yeni fikirler vardır ama, nintendodan uzak oyuncuları sadece daha da uzaklaştırmaya yarıyor bu tutumları. bilinen serilere devam ederken birazda kalplarından çıkıp farklı oyunlar denemelerinde yarar var.</blockquote><br> <br> <b>Dostum buna nintendo farkıda diyebilirsin.Açıklama kısmına gelirsek nintendo oyunlarının %95 i eğlence ve daha çok aile ile zaman geçirebilmek içindir bu yüzden kimse grafik şöyleymiş böyleymiş demez.(Call Of Duty serisi gibi) Sırf bu eğlence yüzünden 4 gamepad aldım N64 oyunlarını pcde kardeşim ve arkadaşlarım ile oynuyorum.Örneğin kaç senedir prensesi Bowser'ın elinden kurtarıyorum her seferinde yine kaçırıyor ama bu güne kadar kurtarmaktan hiç usanmadım çünkü ne kadar ana konu aynı olsada oyun neredeyse bütünü ile değişiyor. </b>


    çok güzel anlatmışsın, bende gamecube oyunları iiçin emulatör indirdim, ailecek kardeşlerimle mario party serisi,,mario kart, tennis,golf vs ninja kablumbagalar, hatta beyblade bile oynuyoruz , çoçuklugumuzun serileri ve mario yu en son atari de oynamıştım, gerçekten çok şey kaçırdığımı geçenlerde emulatörü ve oyunları indirince farkettim. nintendo eglenmek için, aileyle,arkadaşlarınla tatlı bir vakit geçirtmek için yapmış oyunlarını (mario party , mario kart,tennis vs ) diğer konsollarda bir hırs, havada uçuşan kötü sözler :) almış başını gidiyor. N64 de ailecek oynanabilecek oyun tavsiyeleriniz varmı ? :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Nintendo ve grafik konusunda şahsi düşüncem. Nintendo da kaplama,dokular,anti aliasing ,çözünürlük ... evet kötü!
    Ama Bence doğru renkler ,atmosfer ve tasarımla , kendine has özel çizgileriyle şahane gözüküyor oyunlar.
    Grafikler, tasarım doğru renk ve atmosfer açısından değerlendirilirse crysisden iyi denebilir mesela.
    özellikle crysis art directorü çok kötü işler çıkarıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    @hayansame
    The Legend of Zelda: Ocarina of Time (Ağır zelda hastasıyımdır.)
    Super Mario 64 (Mario Galaxy serisinin başlangıcı gibidir )
    Paper Mario (Zaman geçirmek için birebir)
    Golden Eye (Nintendo da pek bu tür oyunlar yoktur 2 kişilik zevkli olur)
    Bayağı güzel oyunlardır.Metacritic puanlarıda bayağı yüksektir.
    Bende Dolphin (Wii-Gamecube emulatörü) kullanıyorum ama adam gibi oynamak için bu sene işlemci değiştirmem gerek(Alabilirsem İ5 2500k)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunuz -- 19 Ocak 2014; 1:58:19 >
  • Eksikliğini hissettiren bir incelemeydi, çok güzel olmuş. Nintendo kanadında daha çok inceleme görmek dileğiyle...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @altunuz

    zELda serisini çok merak ediyorum en kısa zamanda deniyecegim.
    paper mario olağanüstü gözüküyor!....
    fpsyle pek aram yoktur.
    UMARIM alırsınız.
    Peki dolphinde görüntü ayarlarındaki çözünürlük, piksel ayarları,keskinleştirme falan var, gerçekten onların gözle görülür bir etkisi oluyormu.
    emulatrö windows 8 de sorunlu sanırım , her 15 dk da çöküyor. windows7li pc de sorunsuz oynuyorum.
    Son bir şey sormak isterim, wii nin kendine has kontrolcüsünün yerine normal xbox padini kullanabilirmiyim bir sorun olurmu ki kontrollerde?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • cidden özendiğim tek konsol şu N3DS
  • İşte oyun anlayışının sadece grafikten ibaret olmadığını kanıtlayan yapımlardan biri.Helal olsun nintendo.Bu inceleme sayesinde 3ds alma isteğim biraz daha arttı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bağımsızı yapıcaz diyorsunuz söz veriyorsunuz hep yapmıyorsunuz :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    @hayansame

    Öncelikle Wii oyunları 480p oluyor karşılaştırma videosu aşağıda 1080p çözünürlüğe ayarlayıp izlersen farkı çok rahat anlarsın. (Resmen dağlar kadar fark var.Özellikle texture filterin payı çok yüksek.)
    http://www.youtube.com/watch?v=oQU0oFVh0DU
    Windows 8 de böyle bir problemden bahseden kimseyi duymamıştım.Belki kullandığın versiyonla alakalıdır.
    Oyunların neredeyse hepsinde hiçbir sorun olmadan oynuyabilirsin xbox gamepad ile ama 1-2 oyun motion plus lı Wii kolu istiyor.Örnek verecek olursam verdiğim videodaki oyun zelda skyward sword bu oyun için motion plus lazım sebebi kılıcı istediğin şekilde çok rahatça hareket edebiliyorsun büyük özgürlük sağlıyor.(bu oyunu xbox kolu ile oynuyanlar var ama ayarları bayağı yorar insanı bende xbox kolu aldığımda deniyeceğim fake ps gamepad ile çok iyi olmuyor :) )
    Bu arada sistem özelliklerinii verirsen sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunuz -- 19 Ocak 2014; 12:33:19 >




  • talha abi senin incelmelerini çok seviyorum bu ve pokemon için 3ds alınır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @altunuz
    video süper gözüküyor gerçekten. Peki bu ayarlarda açmak zorlarmı pcmi.
    amd fx 8320 eight core 3.50ghz
    ati 7850 ekrn kartm var
    dolphin 4.0.1 kullanıorm, her 15 dk da bir program çöküyor.
    Xbox pad on numara :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.