Şimdi Ara

accentte sorun....!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bi dostumun 2000 hyundai accenti war.ancak aracta su sekılde bızı e5 ın ortasında yolda bırakan bı sorun war. arac yuksek hızlarda seyrederken problemsız ancak hızını 10-20 ye dusurunce arac stop edıyor.tekrar calıstırıyorsunuz yawaslayınca veya durunca tekrar stop edıyor.dun arabayı orta serıtten sağ serıde ıtene kadar bel mel kalmadısağolsun istanbullu kardesler bı yol vermedıdearkadaslar arac 2. el olarak 1 ay evvel alındı.sizce sorun ne olabilir lütfen yardım edin...



  • dostum bir problem var onda o zaman

    bende de 200 accent var ama o soorunla karşılaşmadım yalnız bendeki 1,3 onu seri sport modda kullanırsam motor kapanıp tekrar çalıştırırken gaza bir kaç defa boşta iken basmassan çalışmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 13 Ağustos 2006; 12:37:47 >
  • aynı sorun teyzemin 2000 polosunda vardı.oksidasyon lamda sensörü dedikleri havadaki oksijen oranını olçen bi aygıt var,o tıkanmış meyer .o değiştikten sonra araba kendine geldi.gerçekten o sorun varken arabayı parketmek bile mümkün değldi,5-6 kere stop ediyordu araba.
    eğer 2000 aksentte varsa bu aygıttan(lambda sensörü) git bi baktır....
  • arkdaslar saolun..yorumlarınızın devamını bekliyorum..
  • klima açık ise yapabilir...
  • maalesef klima yok zaten oyle bı sacmalık ta olmaz...
  • Arkadaşım bende 99 model accent var,aldığım gün(2 sene kadar oluyor) güngörende bir servise götürdüm ,bütün bakımlarını yaptırdım.(Bujiler ,trigıer kayışı vs.değiştirldi.)Şimdide her 5.000 de bir aynı yere götürüp kontrol ettiriyorum.Aracı yeni almışsınız muhtemelen önceki sahibi son bakımlarını falan satılacak diye yaptırmamıştır.İyi bir servise götürüp gösterin çok masraflı olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: achilleus1986

    maalesef klima yok zaten oyle bı sacmalık ta olmaz...


    bunda gülünecek bişey göremiyorum bazı araçlarda rölente durumunda iken bazen böyle problemler olabiliyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YÛCEL -- 14 Ağustos 2006; 11:09:06 >
  • satan adamın niye sattığı belli o araba sorunlu bence
  • Otomobilin km. si kaç_?
  • Topic hortlatmış gibi oluyorum ama aynı arıza benim dün başıma geldi.. 165km. hızla giderken bir süre sonra yavaşladım ve araç rölantide beklerken stop etti.. aracım 2001 accent.. serviste önce oksijen sensörü diye öğrendim değişen parçayı ama bugün başka bir yerden krank mili veya krank sensörü dendi.. sorun bu ama arızalalnınca araç çalışmadı bende.. şimdi madem değişti, aynı sürata tekrar çıkıp yine bakacam ne oluyor? 100 ytl masraf çıktı bu arada..
    quote:

    Orjinalden alıntı: achilleus1986

    arkadaşlar bi dostumun 2000 hyundai accenti war.ancak aracta su sekılde bızı e5 ın ortasında yolda bırakan bı sorun war. arac yuksek hızlarda seyrederken problemsız ancak hızını 10-20 ye dusurunce arac stop edıyor.tekrar calıstırıyorsunuz yawaslayınca veya durunca tekrar stop edıyor.dun arabayı orta serıtten sağ serıde ıtene kadar bel mel kalmadısağolsun istanbullu kardesler bı yol vermedıdearkadaslar arac 2. el olarak 1 ay evvel alındı.sizce sorun ne olabilir lütfen yardım edin...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.