Şimdi Ara

ROOT OLMUYOOO ANDROİD=2.2.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yıllar önce tabletler nerdeyse ilk çıktığında polypad 100 adında bi tablet aldık.Tabletin özellikleri çöp.Ben bunu overclock etmek istiyorum.Z4 root denedim rootlanndı,superuser geldi ama voltage control yüklediğim zaman cihazınız rootlu değil hatasını veriyo.Şu tableti rootlayacak biri yokmu şu dünyada imdaaaaat!Bu arada başka bir program daha denedim rootladıktan sonra overclock için o rootlu veya değil diye bişi demedi ama overclock yapamadım.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: suleymanalemdar

    Arkadaşlar yıllar önce tabletler nerdeyse ilk çıktığında polypad 100 adında bi tablet aldık.Tabletin özellikleri çöp.Ben bunu overclock etmek istiyorum.Z4 root denedim rootlanndı,superuser geldi ama voltage control yüklediğim zaman cihazınız rootlu değil hatasını veriyo.Şu tableti rootlayacak biri yokmu şu dünyada imdaaaaat!Bu arada başka bir program daha denedim rootladıktan sonra overclock için o rootlu veya değil diye bişi demedi ama overclock yapamadım.

    rootGenius adlı yazılım ile root lamayı dene kesin çözüm rootlayamadığı cihaz sayısı parmaklarının sayısını geçmez




  • itfaiyeci kullanıcısına yanıt
    Kardeş sanırım benim tablet parmak sayısını geçmeyen özel tabletlerden birisi seninki dahil 12 program denedim.Hiçbiri rootlayamadı.Daha doğrusu overclock programı kabul etmedi.
  • tabletinizin kernelini güncelleyebilirseniz sorun ortadan kalkacaktır tahminim. her kernel voltaj kontrole izin vermez. Aşagıdaki linkte hazır rootlu rom var alıntı yaptığım siteyide vereceğim bir deneyin daha önce denemedi iseniz?

    rom linki :http://www.mediafire.com/download/9t01slnynzxl0tx/2.2rootedv3.rar

    Alıntı yaptığım site :http://forum.andronova.net/showthread.php?28541-Polypad-100-2-2-Rootlu-Marketli-Rom-v3/page5




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.