Şimdi Ara

Star Wars 1313 Projesi Tamamen İptal Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Lucas Arts'ın Disney'e satılmasından sonra Star Wars oyunlarını Electronic Arts'ın geliştireceği açıklanmıştı. Lucas Arts oyun stüdyoları tarafından geliştirilen Star Wars 1313 projesinin de tamamen iptal edilmediği, yaşama şansının olduğu söyleniyordu.
     
        Buna karşın Star Wars 1313'ün isim haklarının yenilenmediği ortaya çıktı. Bu sebeple projenin tamamen iptal edildiğini söyleyebiliriz. Bundan sonra Electronic Arts'ın da Star Wars 1313'ü devam ettirme şansı kalmadı.
     








  • Geber Disney, kırk yılın başı adam akıllı bir Star Wars oyunumuz olacaktı onun da içine ettiniz. Bari Episode VII yi de iptal edin de Star Wars u hep çocukluğumuzdaki gibi hatırlayalım. Star Wars 1313 yerine Mickey Mouse, Epic Space Opera yerine bol efektli içi boş ergen filmi. Star Wars ne hallere düştü.
  • Miki fare kafasını yaşayan bir şirketin, Star Wars evrenine katkısı en fazla bu kadar olurdu zaten. Şaşırmadım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • disneyin farklı planları var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atassh -- 18 Ocak 2014; 11:09:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eskiden Disney'i sevmezdim. Şimdi ise Disney'in batmasını istiyorum. Bir Star Wars efsanesi sizin yüzünüzden battı. Zaten Episode VII berbat olursa herkes Disney'in batmasını, hatta ölmesini isteyecek.

    Ama Electronic Arts'a da bir çift sözüm var. Siz zaten serilerin berbat devam oyunlarını çıkartıp para kazanın, olur mu? Bir efsaneyi diriltmeyin. Disney gibi Electronic Arts'ın da sonu kötü olacaksa şaşırmayın.

    Bence bu iki firmaya da musallat olmayın. Çünkü efsaneleri bunlar batıracak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raxor36

    Eskiden Disney'i sevmezdim. Şimdi ise Disney'in batmasını istiyorum. Bir Star Wars efsanesi sizin yüzünüzden battı. Zaten Episode VII berbat olursa herkes Disney'in batmasını, hatta ölmesini isteyecek. Ama Electronic Arts'a da bir çift sözüm var. Siz zaten serilerin berbat devam oyunlarını çıkartıp para kazanın, olur mu? Bir efsaneyi diriltmeyin. Disney gibi Electronic Arts'ın da sonu kötü olacaksa şaşırmayın. Bence bu iki firmaya da musallat olmayın. Çünkü efsaneleri bunlar batıracak.



    Zamanında izlediğin çizgi filmlerin çoğu da o aşağıladığın Disney'e ait. Sadece Star Wars yüzünden bunu dersen bence vefasızlık göstermiş olursun. Star Wars Episode VII kötü olursa(ki bildiğim kadarıyla son film olacak serinin) Disney bundan zarar görür ama asla batmaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • E3 videoları efsaneydi halbuki. İptal olması şaşırtıcı, EA çok kazanırdı bu oyundan. Script'ler hazırda duruyorsa, bir firmayla anlaşılar diyeceğim de lisansları EA'ye verdiler. Yazık oldu güzelim oyuna.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu da kulağınıza küpe olsun, kıytırık sahte pc teknoloji demolarına inanmayın. Önemli olan oyun olarak çıkarmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.