Şimdi Ara

LG G Pad 8.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. LG G Pad 8.3 almayı düşünüyorum şu an teknosada satışta 799 tl den ve 50 tl de hediye çeki var. Cihaz çok hoş görünüyor ama sizce değer mi? Aynı fiyata note 8.0 da var sizce tercihim ne olmalı 800 tl bütçe ile 3G li model istemiyorum bu arada.



  •  LG G Pad 8.3
  • dogusgc D kullanıcısına yanıt
    http://www.notebookcheck.net/Review-LG-G-Pad-8-3-Tablet.108906.0.html

    Cihazı genel olarak beğenmişler.Eksik olarak pil süresi ve ekran parlaklığı gösteriliyor(dış ortamda kullanmayacaksanız bu parlaklık çok çok yetecektir).Sesini de zayıf bulmuşlar.
    Beğendikleri noktalar ise lg nin sisteme eklediği arayüz(ki ben de çok beğendim videoları izlerseniz anlarsanız),sistemin stabilliği,oyun performansı,ekranın renkleri ve malzeme kalitesini beğenmişler.Karar siziin.Note 8.0 ın kaleemi haricinde bir avantajı bulunmuyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim inceledim açıkçası bir tablet almak için bu kadar kararsız kalacağımı düşünmezdim. Halen ne almalıyım karar verebilmiş değilim.
  • dogusgc D kullanıcısına yanıt
    Normaldir çünkü henüz öyle dört dörtlük bir tablet piyasada yok. Daha gelişme aşamasındalar. Kararsız kalmanız gayet normal.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi birsini çok beğeniyorum pat diye çok gerekli gördüğüm birşey eksik oluyor. Bazıları çok güzel bu seferde win 8 falan çıkıyor işletim sistemi. Birde cihazlarda ülkeye göre donanımsal değişiklikler çok saçma özellikle samsung bunu çok yapıyor (Ki Ülkemiz için genelde daha düşük donanım kullanıyor). Biraz daha bekleyim en iyisi tek endişem bu taksitli alım yapılamayacak olması tabletleride kapsayacak mı o tam belli değilmiş. Anlayacağınız Arkadaşlar kafam çok karışık :)
  • ben bu hafta sonu alıcam galiba g pad bu fiyata bi nexus 7 (2) var bide g pad ben tercihimi g paddan yana kullanıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.