Şimdi Ara

NObre de Türk Vatandaşı oluyor haydi terım onu da milli takıma al

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'ın Brezilyalı Yıldız futbolcunun başvurusu kabul edilirse Marcio'nun yeni ismi Mert olacak. Yönetim, Türkiye'de 5 yılını doldurmayan yıldız konusunda 'Ülke tanıtımına katkı' statüsünden yararlanacak.Beşiktaş, çarşamba günü Türk vatandaşlığı başvurusunda bulunacak Nobre konusunda müthiş bir plan yaptı.

Siyah-beyazlı kulüp, Türk vatandaşlığı başvurusunda yer alan "Türkiye'de en az 5 yıl ikamet etmesi gerekir" hükmünün, 2.5 yıldır ülkemizde bulunan Nobre için uygulanamaz olması nedeniyle değişik bir yol izleyecek. Yönetim, Türk vatandaşlık kanununda yer alan "Bakanlar Kurulu, ülke tanıtımına katkıda bulanacak sporcu, bilim adamı, sanatçı ve benzeri şahıslara ayrıcalık tanıyarak Türk vatandaşlığına hemen alınmasına karar verebilir" hükmünden hareket ederek, başvurusunu bu yönde yapacak. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun oğlu Murat Aksu'nun katkılarıyla bu başvurunun Bakanlar Kurulu tarafından kabul edilmesine ve Nobre'nin Türk statüsüyle oynamasına mutlak gözüyle bakılıyor.

Federasyonun yeni yönetmeliğine göre de, kendi ülkelerinin milli takımında oynamamış olan yabancılara, Türk vatandaşlığı başvurusunun kabul edilmesi halinde, Türk statüsünde oynama olanağı tanınıyor. Böylece bu özelliğe sahip Nobre'ye, Türk lisansı alma yolu açılıyor. Ancak yetkililer bu başvurunun, özellikle Anadolu takımlarında oynayan, ülke takımlarında forma giymemiş diğer yabancılara da aynı statüden yararlanma şansı yaratacağını da söylüyorlar.
    Kaynak mynet

NObre de Türk Vatandaşı oluyor haydi terım onu da milli takıma al

Haydi terim Nobre'yı de al mılli takıma

• Türk oluyorsa ve bize yarar sağlayacaksa inşallah alır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

Türk oluyorsa ve bize yarar sağlayacaksa inşallah alır..

yaw şaka gibisin şimdi 11 in brezilyalı olduğunu düşünsene ole milli takım mı olur.sevinebilir misin o takımın kazandığı başarılara..ben sevinemem.
  • vay be bu murat aksu neymiş böyle
  • nobre olsa nolur ki??

Fatih tekkenin.Nihatın,Halilin,hasan kabzenin,hatta tuncayın olduğu bir mevkide nobrenin ne işi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

nobre olsa nolur ki??

Fatih tekkenin.Nihatın,Halilin,hasan kabzenin,hatta tuncayın olduğu bir mevkide nobrenin ne işi var?

Git ya sende
  • hayda yuh artık?.. yakında herkesi türk yapacaklar bunlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 sene oldu mu?nobre türk vatandaşı olursa bizde luciano'yu yaparız.çünkü adam nobre'den daha kıdemli türkiye'de.ayrıca türkçe de öğrenmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

5 sene oldu mu?nobre türk vatandaşı olursa bizde luciano'yu yaparız.çünkü adam nobre'den daha kıdemli türkiye'de.ayrıca türkçe de öğrenmiş

luciano brezilya milli takımında oynamış geçmiş olsun (ayrıca beyaz brezilyalı olmaz bize yakışmaz)
    hepimiz zenciyiz derken samimiydik
  • quote:

Orjinalden alıntı: uranus

quote:

5 sene oldu mu?nobre türk vatandaşı olursa bizde luciano'yu yaparız.çünkü adam nobre'den daha kıdemli türkiye'de.ayrıca türkçe de öğrenmiş

luciano brezilya milli takımında oynamış geçmiş olsun (ayrıca beyaz brezilyalı olmaz bize yakışmaz)
    hepimiz zenciyiz derken samimiydik

biliyom da onu halledriz artık zaten fazla oynamadı

• @BJKKKKK haddini bilerek konuş.Gıcık kapmış olabilirsin bana.Ama bu senin bana bu şekilde konuşmanı gerektirmez.Okey mi ???
  • illa Türk yapacaklarsa bizim SONG u yapsınlar...defansta problem var...
  • Beşiktaş ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim kendileri inanıyor mu Nobre'nin türk olabileceğine ? Sırf Aurellio olayına gönderme yapmak için saçmalıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Beşiktaş ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim kendileri inanıyor mu Nobre'nin türk olabileceğine ? Sırf Aurellio olayına gönderme yapmak için saçmalıyorlar.

+1907
  • gslilerin milli yapçak oyuncuları yok ya kıskanıyolar.ama hiç gerek yok 3 sene bilemedin 5 sene sonra carruscada milli olur
  • quote:

Beşiktaş ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim kendileri inanıyor mu Nobre'nin türk olabileceğine ? Sırf Aurellio olayına gönderme yapmak için saçmalıyorlar.

Hayır bence Tıpkı fenerın yaptıgı gibi yabancı kontenjanını bosaltmak için Nobreyı turk yapıolar....Bizde onlar kendını turk gıbı hıssedıo .,faydası olacak dıe mıllı yapıoz.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: habader

quote:

Hayır bence Tıpkı fenerın yaptıgı gibi yabancı kontenjanını bosaltmak için Nobreyı turk yapıolar....Bizde onlar kendını turk gıbı hıssedıo .,faydası olacak dıe mıllı yapıoz.....

Bizde zaten kontejyan boşaltmak için yaptık sorun nasıl yapıyorlar ? Aurellio Türkiye'de 5 sene oynamış. Bunların bahanesi "ülke tanıtımına katkı". Ben başvuruyu alan merci olsam bir kağıda yazar geri gönderirdim.

• quote:

gslilerin milli yapçak oyuncuları yok ya kıskanıyolar.ama hiç gerek yok 3 sene bilemedin 5 sene sonra carruscada milli olur

bunun kıskanılcak neyi var anlamadım.marifet mi yani yabancı bi oyuncuyu türk yaparak milli takımda oynatmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebornn -- 12 Ağustos 2006; 22:54:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: celebornn

quote:

gslilerin milli yapçak oyuncuları yok ya kıskanıyolar.ama hiç gerek yok 3 sene bilemedin 5 sene sonra carruscada milli olur

bunun kıskanılcak neyi var anlamadım.marifet mi yani yabancı bi oyuncuyu türk yaparak milli takımda oynatmak

en sonda bi smiley var dikkatini çekerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

@BJKKKKK haddini bilerek konuş.Gıcık kapmış olabilirsin bana.Ama bu senin bana bu şekilde konuşmanı gerektirmez.Okey mi ???

Orda sana hakaret yok, "git işine ya" tabiri var sadece. Sadece antiBJK ya da antiGS lik yapmak için mesaj atıyorsun. O yüzden ciddiye alıp mesaj yazmak yerine sana bu tabiri uygun gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 12 Ağustos 2006; 22:59:21 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.