Şimdi Ara

Oyun Bozan Stüdyoları faaliyetlerine son verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Oyun Bozan Stüdyoları faaliyetlerine son verdi



     

    Mobil oyun sektörüne ilk olarak geçtiğimiz yıl adım atan yerli oyun stüdyosu Oyun Bozan Stüdyoları, faaliyetlerine son verdiğini açıkladı.




    Stüdyo, resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamada bu üzücü durumun sebebi olarak yaşadıkları maddi zorlukları işaret etti. Ayrıca, özel yatırımcıların ve devletin ilgisizliğinden yakınan stüdyo; Square Enix, Electronic Arts ve Chillingo gibi önemli dağıtımcıların projelerine olan ilgisini de dile getirdi.




    Oyun Bozan Stüdyoları'nın faaliyetleri sona ermiş olsa da, açıklamada belirtildiği üzere yeni bir ekiple ve yeni bir isim altında projelerin devam ettirilebileceği belirtiliyor. Hatırlayacağınız üzere, Oyun Bozan Stüdyoları faaliyet gösterdiği süreçte "Bridge Wars" adlı bir proje ve "Tap Dance" adlı bir mobil oyun ortaya koymuştu. Konuyla ilgili gelişmeleri donanimhaber.com ailesi adına takip edeceğiz.  

     

     

     










  • Başımızda bunun gibiler varken ne bekliyorduk ki? Teknolojiden haberi olmayanı bakan yapmışlar adamın ahı gitmiş vahı kalmış artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QMechanic -- 17 Ocak 2014; 18:24:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HillHold




    Başımızda bunun gibiler varken ne bekliyorduk ki? Teknolojiden haberi olmayanı teknoloji bakanı yapmışlar adamın ahı gitmiş vahı kalmış artık.

    Biz hala youtube yasaklansin.

    Türk'ün Türkten başka daha büyük düşmani yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HillHood' a haksız diyebilecek ve/veya bunu kanıtlayabilecek biri ne yazik ki yok dünyada... durumumuz çok vahim ...



    '' tehhnolojiyi çoğh düşünmeyecenn, yohhsa gavayı yersin hhğğğğ '' diyor bi bakan, hemde teknoloji bakanı ...
    Eğitim, mantık, teleffuz nereden tutarsanız elinizde kalıyor ...

  • kötü oldu bu gerçekten gelecek hakkındaki planlarımıda etkiledi anlaşılan dil öğrenim yurt dışına göçmek bu ülkede gerekli önem verilmiyor

  • Teknoloji bakanı dediğiniz zaman bu konuda kendini aşmış birini beklersiniz, Bakın ve görün hükümetin teknoloji bakanının halini.

    Teknoloji nedir deseniz, Mavi ekran verip komaya girebilir.

  • Sadece yüksek bina inşaatı ve AVM yaparak gelişmiş ülke olacağız gerek yok bu tür şeylere. Günü kurtarsak yeter. :)

  • Ne yapak usta devlet millet'le dalga geçiyo millet dik dur diyo yapacak bişey yok

  • adını ilk defa duydum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    adını ilk defa duydum

    bende
  • Hiç kusura bakmayın ama bakan doğru söylüyor. Görmüyor musunuz hiç bir şey üretmeyen, teknolojiyi araç değil amaç olarak gören, bilgisayarı oyun ve facebook tan başka bir amaçla kullanmayan, android mi ios mu diye kafayı yemiş bir sürü adam var. Sen ülkeye faydalı bir şey yaptında bakan hayır mı demiş? Olaylara siyasi veya tek taraflı bakmayın bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Hiç kusura bakmayın ama bakan doğru söylüyor. Görmüyor musunuz hiç bir şey üretmeyen, teknolojiyi araç değil amaç olarak gören, bilgisayarı oyun ve facebook tan başka bir amaçla kullanmayan, android mi ios mu diye kafayı yemiş bir sürü adam var. Sen ülkeye faydalı bir şey yaptında bakan hayır mı demiş? Olaylara siyasi veya tek taraflı bakmayın bence.

    Sen obamanin dedikleriyle karıştırdın galiba. Bilgisayarın b sinden anlamayan bir adam. Bu olaya siyasi yaklaşan da yok. Obama yapın diyor bu adam bırakın diyor. Cidden sarhoşsun herhalde ki siyahi bir adamla karıştırdın bir Türkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgatelli

    Çok zeki arkadaşlar yine ötmüş,beyin bedava,
    ellerinde Google varken teknoloji bakanı kim diye araştıramayacak kadar yüksek beyinli arkadaşlar var şu dünyada,
    sizden bir halt olmaz, ne bir şey üretebilirsiniz ne yönetebilirsiniz,
    siz ancak koyun gibi güdülürsünüz,başkalarını koyun gibi güdüldüğüne inanmanız sağlayıp esas sizi güderler de haberiniz olmaz,

    sen bakanın açıklamısını ya dinlemedin yada dinledin anlamdın 2. şık daha mantıklı geliyor
  • Sen Türkiye'sin çok düşünme bunları.
  • Bakanın tavrı yanlış anlaşılmaya müsait ancak kendisi espirili bir üsluba sahip olduğu için bu şekilde algılanabiliyor. Binali Yıldırımı beğenmeyenler Google'dan baksın kimdir bu adam. Daha önce bu ülkede teknoloji bakanlığı diye bir bakanlıkta yoktu. Sadece sanayi bakanlığıydı. Daha önce teknoloji adına hiç birşey yapılmıyordu şuan gene elle tutulur gelişmeler var. (Lafım teknolojiyi sadece oyun geliştirmekten ibarek sananlara)Tabi bu forumun 80% i 11 yıl önce 5-8 yada 10 yaşında olduğu için önceki durumdan vaziyetten bihaber.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturtan boğa -- 16 Ocak 2014; 19:58:36 >
  • Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.
    İnsanlar bir olması gerekirken birbirine muhalefet hemde köstek hemde düşşman önyargılı saldırgan.
    Olay bir tek bununla sınırlı değil ki devlet desteğini geç olmadı olmayacak.
    Korsan oyuna merak saldıkça bedava yada ucuzuna kaçtıkça millet bunlar devam edecektir.
    Geçim zorluğu insanların direnmemelerinden kaynaklanan bir sorundur.
    Meleye meleye yaz getirilmeye çalışılırsa ne bu yorumlar nede bu sıkıntılar bitmez.
  • turk firmalari dogal olarak ilk once turklerden destek bekliyo. ama en azindan ben kendim icin konusuyorum ingilizce filan bilmem dil destegi olmayan oyuna da 5 kurus vermem. crytek yapti gittim pasa pasa aldim oyunlarini hatta ben online sevmem arcade oynayip attim kitapliga hala online kodlari bile girilmemis vaziyette duruyo.



    millet gta ya para veriyo. ben hayatta vermem en azindan altyazisi olacak ki ne olduginu anlayip oynayim. isin ozu hem sen bana destek vermeyeceksin hem benden destek isteyeceksin yok oyle bi dunya. simdi bunlari yazinca herkesbasar eksiyi ama dogruyu soyleyeni 9 koyden kovarlar.



    yeni nesilde konsol alirsam sirf tr destegi icin ps4 almayi dusunuyorum.

  • Bunların isimleri kaçtan gidiyor:?

  • Oyunbozancılık yapmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çokonat

    Bakanın tavrı yanlış anlaşılmaya müsait ancak kendisi espirili bir üsluba sahip olduğu için bu şekilde algılanabiliyor. Binali Yıldırımı beğenmeyenler Google'dan baksın kimdir bu adam. Daha önce bu ülkede teknoloji bakanlığı diye bir bakanlıkta yoktu. Sadece sanayi bakanlığıydı. Daha önce teknoloji adına hiç birşey yapılmıyordu şuan gene elle tutulur gelişmeler var. (Lafım teknolojiyi sadece oyun geliştirmekten ibarek sananlara)Tabi bu forumun 80% i 11 yıl önce 5-8 yada 10 yaşında olduğu için önceki durumdan vaziyetten bihaber.

    Geçen bir hükümet mevzusundan biri hakareket düzeyinde hükümeti ağır eleştiriyor. Daha önce şöyle daha iyiydi ülke falan gibisine yazılar. Profiline baktım 99 doğumlu bebe... :) Yani şuanda bebe de bu parti iktidar olduğunda gerçek bir bebekmiş.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.