Şimdi Ara

Galaxy Tab 3 Lite Polonya'da ön siparişe başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Galaxy Tab 3 Lite Polonya'da ön siparişe başladı





    Samsung'un Şubat ayı sonundaki MWC 2014 etkinliğinde tanıtması beklenen yeni Galaxy Tab 3 Lite modeline ait kullanım kılavuzu internette paylaşılırken, model ayrıca Polonya'da ön siparişe sunuldu.




    Yeni bilgilere göre SM-T110 model numarasına sahip olan Galaxy Tab 3 Lite, 7 inçlik ekranda 1024x600 piksel çözünürlük sunuyor. Modele güç veren çift Cortex-A9 çekirdekli Marvell PXA986 işlemci beraberinde Vivante CG1000 grafik birimini getiriyor. 




    Sistem 1GB RAM ile desteklenirken, 8GB dahili depolama kapasitesi microSD kartlar ile artırılabiliyor. Arka kısımda flaşsız 2MP çözünürlükte bir kamera dikkat çekerken, ön kısıma bir kamera konumlandırılmamış. Bluetooth, WiFi, GPS, Android 4.2 Jelly Bean, 3600mAh batarya, 9.7mm kalınlık, 310gr ağırlık şeklinde diğer özellikler mevcut.




    Modelin ön sipariş fiyatı ise WiFi versiyonu için 165$, 3G SM-T111 versiyonu için 263$ olarak belirlenmiş. Ortaya çıkan bilgiler ışığında Samsung'un Galaxy Tab 3 Lite için kısa süre içerisinde bir tanıtım yapabileceği de konuşuluyor. 

     



    Kaynak:http://www.x-kom.pl/p/169137-tablet-7-samsung-galaxy-tab-3-t111-lite-a9-1024-8gb-android-42-3g.html







  • polonyada yaşayan biri olarak aklıma takılan bir konu var. buradaki halk o kadar teknolji meraklısı değil. yaklaşık olarak 5 aydır buradayım ama toplasan 10 kişi görmemişimdir elinde lüks telefon olan. nokia nın orta seviye tuşlu telefonları daha çok tercih ediliyor. şimdi konuya gelirsek anlamadığım şey şu. neden güncellemeler hep ilk buraya geliyor. bu haberde bile tablet ön siparişi başlamış deniyor. acaba bunlar deneme amaçlı yapılan şeyler mi? nasılsa alan çok yok diye? yoksa yanılıyor muyum?
  • Nexus 7 2013 kullanıyorum bu Tab 3 Lite kadar saçma bir urun hayatimda gormedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

    polonyada yaşayan biri olarak aklıma takılan bir konu var. buradaki halk o kadar teknolji meraklısı değil. yaklaşık olarak 5 aydır buradayım ama toplasan 10 kişi görmemişimdir elinde lüks telefon olan. nokia nın orta seviye tuşlu telefonları daha çok tercih ediliyor. şimdi konuya gelirsek anlamadığım şey şu. neden güncellemeler hep ilk buraya geliyor. bu haberde bile tablet ön siparişi başlamış deniyor. acaba bunlar deneme amaçlı yapılan şeyler mi? nasılsa alan çok yok diye? yoksa yanılıyor muyum?

    Ben de polonya da yasiyorum dedigin gibi en luks gordugum lumialar 920 falan tablet olarak 2 kere karsilastim 4ayda o da cin mali tabletlerden . Burasi tablet pazari degil . Ama herkesde laptop var olmayan yok gibi belki burasi ogrenci sehri diyedir. Konuya gelirsek aynen dedigin gibi herseyin polonya da denenmesini bende anlamiyorum hem merakli degiller hem kullanici yok. Garip.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    Neden yeni çıkan tabletler hâlâ Android 4.2 sürümünü kullanıyorlar!!

    Samsung 1yıl sonra 4.4 verip yeni güncelleme diye kakalayıp note4e 5.0 koymak için
  • daha iyileri daha ucuz değil mi?

  • Polonyadaki on siparis haberinden bize ne :/

  • Eskiden severdim şimdi nefret ediyorum bu firmadan.
    Güney Kore güzel ama şu firmaya biri dur demeli.
  • Hala insanlar ipad haricindeki tabletlerin çöp olduğunun farkında değil...ilginç...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.