Şimdi Ara

ASUS S400CA-CA006H ULTRABOOK 1.259 TL KLİKSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
5
Favori
4.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kliksa.com/urun/asus-s400ca-ca006h-ultrabook/901758924

Demin sipariş geçtim.
    100 TL WP ile güzel bir fırsat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçenlerde de gelmişti hemen bitmişti, Avantajix'te eklenince güzel fırsat oluyor. Benim ihtiyacım yok ama Ultrabook ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.
  • stok yok
  • ASUS S400CA-CA006H ULTRABOOK ürününden yeterli miktarda stoklarımızda bulunmamaktadır
  • arkadaşın ihtiyacı vardı .hevesi kursağında kaldı
  • stok yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Geçenlerde de gelmişti hemen bitmişti, Avantajix'te eklenince güzel fırsat oluyor. Benim ihtiyacım yok ama Ultrabook ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

O kampanyadan alamayınca hırs yapıp MH' ni aramıştım. Onlar da stoklarında kalmadığını ama stoğa gelince haber vereceklerini söylediler.
    1 saat önce kliksa telefonla arayıp stoğa girdiğini söyleyince ben de kart bilgilerini verip sipariş geçtim. Ama işlem onay vermedi dedi bana. Kart limiti yetersizdir ondan olabilir dedim.
    Bana başka bir müşterinin kalan son 1 adeti satın aldığı için olmadığını söyledi. Ben de içimden bu ne amatörce bir iş deyip kapattım.
    Ama ben de o hırs alevlendi ya dururmuyum. Hemen avantajX üzerinden Kliksa' ya girip ürünü buldum. Stokta görünüyordu ama sepete eklemek istediğimde stokta kalmadı deyip izin vermedi. Bende ki hırs o sayfayı 15 dakika boyunca refresh edip sürekli denememi sağladı.
    Nihayet sepete ekleyebildim. Sonra kart bilgilerini grip 3D şifreyi de girdim ama hata verdi.
    Tekrar denedim yine hata verdi.
    Hemen aklıma kart limiti geldi. Hemen bankaya gidip (internet bankacılığı) kart limitini açtırdım ve mutlu sona kavuştum.
    Keşke bu hırs faydalı konularda da olsaydı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Lenovo IdeaPad 5 Pro
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Geçenlerde de gelmişti hemen bitmişti, Avantajix'te eklenince güzel fırsat oluyor. Benim ihtiyacım yok ama Ultrabook ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

O kampanyadan alamayınca hırs yapıp MH' ni aramıştım. Onlar da stoklarında kalmadığını ama stoğa gelince haber vereceklerini söylediler.
    1 saat önce kliksa telefonla arayıp stoğa girdiğini söyleyince ben de kart bilgilerini verip sipariş geçtim. Ama işlem onay vermedi dedi bana. Kart limiti yetersizdir ondan olabilir dedim.
    Bana başka bir müşterinin kalan son 1 adeti satın aldığı için olmadığını söyledi. Ben de içimden bu ne amatörce bir iş deyip kapattım.
    Ama ben de o hırs alevlendi ya dururmuyum. Hemen avantajX üzerinden Kliksa' ya girip ürünü buldum. Stokta görünüyordu ama sepete eklemek istediğimde stokta kalmadı deyip izin vermedi. Bende ki hırs o sayfayı 15 dakika boyunca refresh edip sürekli denememi sağladı.
    Nihayet sepete ekleyebildim. Sonra kart bilgilerini grip 3D şifreyi de girdim ama hata verdi.
    Hemen aklıma kart limiti geldi. Hemen bankaya gidip (internet bankacılığı) kart limitini açtırdım ve mutlu sona kavuştum.

Tebrikler güle güle kullanın, iyi fırsatmış; ama kaçtı

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarzero

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Tebrikler güle güle kullanın, iyi fırsatmış; ama kaçtı

Teşekkür ederim, umarım son anda stoğumuz kalmadı diye iptal etmezler.
    Aslında ben ümidimi yitirmiştim almaktan ama bugün telefonla aradıklarında yeniden canlandı.

• herhalde 2 3 tane falan vardıki bu kadar sürede tükendi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

herhalde 2 3 tane falan vardıki bu kadar sürede tükendi ??

Sayfayı refresh yapmak işe yarıyor. İlaç niyetine 1-2 stok koyuyorlar arada.

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Bende i3 ü var zaten bunun 13.3 güzel makine 930 liraya almıştım ebrardan dahada o fiyatı görmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

Bende i3 ü var zaten bunun 13.3 güzel makine 930 liraya almıştım ebrardan dahada o fiyatı görmedi.

Asus' un aynı kasaya sahip 11.6" ve Pentium işlemcili modelini kullandım.
    Kasa kalitesi ve dokunmatiğine hayran kalmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 15 Ocak 2014; 14:38:19 >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Evet ama bir fark var onla ,11.6 olanda klavye çerçevesi fırçalanmış alüminyumdu bunda öyle değil ondaki kasa gerçekten çok güzel bunda öyle değil o kısım full metal görünümlü plastik.
  • Olsun, Asus dandik mal yapmaz

• Uzun zamandır sıfırını arıyordum, bulamayınca 1300 liraya, 100 world iadesiyle 1200 liraya G.G. den sıfır gibi 2. el aldım, çok memnunum. Takribi 8 ay önce bir arkadaşa 1309 liraya benim karttan aldığımdan beri aklımdaydı, şimdi parmaklarımın arasında.
  • iadesi yapılır paranızın büyük ihtimal.
    çünkü bir önceki asus laptop fırsatında kliksa.com dan aynı şekilde son kalan ürünü satın aldım 3 gün temin edilmesini bekledim. 4 . gün ise paramın iadesini yaptılar. temin edemiyoruz diyerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-maintain

iadesi yapılır paranızın büyük ihtimal.
    çünkü bir önceki asus laptop fırsatında kliksa.com dan aynı şekilde son kalan ürünü satın aldım 3 gün temin edilmesini bekledim. 4 . gün ise paramın iadesini yaptılar. temin edemiyoruz diyerek

Zaten o şüpheyi uyandırdılar telefonla sipariş geçerken bir başka müşteri aldı kalmadı diyerek....

• aynı özellikler i3 lüsü var bende çok güzel alet nazar değmesin yaklaşık 900e almıştım n11 den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

aynı özellikler i3 lüsü var bende çok güzel alet nazar değmesin yaklaşık 900e almıştım n11 den.

Bende ordan almıştım ağustosta n11'den ebrar satıyodu altında 10 cm bi çizik vardı ama önemsemeden kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.