Şimdi Ara

Tablet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Telefona büyük paralar veren bir adam değilim. Elimdeki telefon bile hediye geldi. Blackberry bold. Yalnız şöyle bir şey var. Ben bu telefonda viber kullanamıyorum. O yüzden viber kullanabileceğim android telefonları falan inceledim. Tamam uygunları var ama bir yandan tabletlere de tabi gözüm ilişti. Çünkü fiyat olarak telefondan çok daha uygun olup çok daha yetenekli büyük ekranlı cihazlar var. O yüzden telefon yerine tablet almayı planlıyorum. Ama tabi viber için simcard yuvası bulunması gerek.

    Irakta yaşadığım için fiyatlar tabi Türkiyeye göre çok daha uygun. Böyle orta karar, pahalı olmayan bir cihaz arıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

    yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...



  • Tablet asla telin yerini tutmaz..
    Ama biraz büyük ekranlı bir tel tabletin işlevini görür..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 15 Ocak 2014; 15:28:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sim kartlı bir tablet alacaksan biraz paraya kıyman lazım. Çünkü onlarda farklı gümrük vergileri giriyor işin içine ister istemez fiyatlarıda artıyor.
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Bencede tablet telin yerini tutmaz. Bencede büyük ekranlı bı tel alarak işini görebilirsin. Örnek olarak Z ultra olabilir. Irakda ucuzdur zaten al kullan 6.4'' ekran var
  • Aynen dediğin gibi enes kardeşim. Ayrıca 3g özelliği olan tabletle konuşma yapman icin tableti kırdırman lazım. Oda ayrı bir para

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.