Şimdi Ara

Romoss Taşınabilir Batarya İncelemeleri [Ana Konu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
19
Favori
36.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper3333

    en son mesaj attım ürün için
    elimizde yok en kısa zamanda gelecek dediler. bende başıma geleceği bildiğim için gittim aliexpressten 55 liraya sipariş verdim
    23 günde geldi ve 1 hafta oldu geleli. hala beni arıyıp ürün stoklara girdi diyecekler :)


    Satıcının linkini paylaşabilir misiniz rica etsem?
    Birde hangi ürünü aldınız 15.000 mah lık mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 3 Nisan 2014; 16:53:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper3333

    en son mesaj attım ürün için
    elimizde yok en kısa zamanda gelecek dediler. bende başıma geleceği bildiğim için gittim aliexpressten 55 liraya sipariş verdim
    23 günde geldi ve 1 hafta oldu geleli. hala beni arıyıp ürün stoklara girdi diyecekler :)

    Ararlar :P
  • Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Herşeyden önce kişinin kullandığı üsluba dikkat çekmek istiyorum. Bu şekilde konuşup karalama kampanyası yapmak bu kişi için ne kadar olanaklı bir şeyse, bizim bu bilgileri açıklamamız da bu kadar doğrudur. Bizimle burada ya da diğer satış sitelerinde muhattap olmuş yüzlerce kişi vardır, aldığımız yorumları incelemenizi öneririm.
    Okuyan arkadaşlar varsa kendileri de nasıl bir yaklaşım izlediğimizi ve satın alma deneyimlerini buradan paylaşabilirler.

    Yazışmayı göstermemizin sebebi kimseyi ifşa etmek değil, bu kişinin niyetinin farklı olduğunu göstermektir.

    Bu kişi bizi Allah'a havale edecek kadar mağdur olduğundan bahsederken, bir yandan da bizden yeni ürün satın almak için başvuruda bulunuyor. Forumda bizi tavsiye ediyor vs. Aradaki çelişki dikkat çekici.

    Yazdıklarımızı okuyanlar bilirler. Biz burada ürün satmak için bulunmuyoruz, zaten hiçbir zaman da satış odaklı bir paylaşımda bulunmadık.

    Ürünlerle ilgili soruları yanıtlıyoruz ve arkadaşlara yardımcı oluyoruz.

    Bunun haricinde yazılanlara şirketimiz tarafından itibar edilmeyecektir.

    Saygılarımızla,
    Romoss Türkiye




  • arkadaşlar yurtdışından sense 3 ve sense 4 modellerinden sipariş vermiştim. siparişim ulaştı, sense 3'ü deneme fırsatı buldum bugün ancak bir şey sormak istiyorum ürünün çalışma prensibi hakkında.

    telefonu kablo ile powerbank'e bağladıktan sonra düğmeye basıyorum, cihazın şarj durumunu gösteren ışıklar bir süre yanıyor sonra da sönüyor.
    bu ışıklar söndükten sonra, bir süre daha telefonu şarj etmeye devam ediyor (telefonun şarj ışığından anlıyorum) ancak sonra telefon şarj almayı kesiyor.
    Cihazın düğmesine bastığımda tekrar şarj almaya devam ediyor.
    Benim sürekli bu düğmeye basmam mı gerekiyor yani şarj etmeyi kesmemesi için ?

    şimdiden teşekkür ederim cevaplayanlara.
  • mxblitz kullanıcısına yanıt
    Satın aldığınız kişi ile iletişim kurun.Muhtemelen size indirimli bir cihaz göndereceklerdir.
  • romoss kullanıcısına yanıt
    evet o yorumu ben yaptım yazışmalarda bana ait. aynen teşekkürler yazısmalarımızı paylaştığınız için. sizi bunu telefondada soyledım ilk konustugum hasan beyle sonradan konustugum hasan bey arasında daglar kadar fark vardı. dedıgım gibi ürünu almamak icin elınızden geleni yaptınız. bu konu hakkında bircok satıcıya soru sordum ve isterse degistirirdi dedi urunu ve evet bencede değistirebilirdiniz. aynı ürünü nedenmi istedim çunku cidden ihtiyacım vardı ve faturasını kartonunu saklayıp gercekten sorun cihazdamı diye kontrol edecektim dedıgım gibi giden benim 85tl sorun degil bidaha gidecekti belki. diger bir nedende tekrar sipariş etmemin nedeni konustugum arkadslar beni fatura konusunda hatalı buldular kimiside şirket haksız dedi, az da olsa hatayı kendımde aradım ve eski ana kartı yanan cihazımın pillerinide kullanırım dedim, diger bir urunu istememin nedenide bu. ama siz naptınız? cevap atmadınız hiçbir sekilde bunu acıklayın? baktınız bu alıcı sorunlu cihazı sokmus vs sorunlu musterı ılgılenmedınız. ayrıca kendi telefonumdan aradıgımda acılmayan telefonlar neden baska telefon numarasından aradıgımda acılıyor? benim uslubuma gelince siz nasıl oluyorda urun arızalandı diye üslubunuz degişiyor ise benimde üslubumun degişmesi gayet normal. ayrıca aradan 1 hafta gectıkten sonra ben bu forumdan paylasıyorm nedenmi? çünkü geri donus hiçbir sekilde saglanmadıgı için.

    size okdar guveniyordumkı gıttıgıdıyordan ıphone 5 ısıklı kablo sıparısı verdım belkıde benım romossum bu yuzden bozulmustur dedım adama gerı gonderdım urunu ne kargo parası ne fatura ne kutu ıstedı bır kutuya koyun hallederız dedı. ve romossta basıma gelenı anlattım tamamiyle sizi suclu buldu.




  • romoss kullanıcısına yanıt
    ayrıca madem şirketsiniz... madem distrübütorsunuz... sikayetvar.com daki gibi ürünlerınızın arkasında neden durmuyorsunuz? sıralıyorum tmm cihan bey size yeni ürün gönderiyorum ücretsiz ve bende kıbar bir sekılde yorumu kadırıp eski guvenimi kazanıyorsunuz, bunu salla imkansız geçtik. ürünün benden yarı fiyatını alıp yine bir ŞİRKET olarak hani 43TL SİZİ FAKİR YAPMAZ YAA yeni ürün gönderip sırf müsterii memnuniyeti adına bunu yapabilirdiniz. YAW BİŞE DİYİMMİ İSTEMİYORUM HEPSI BÜTÜN HATA BENİM TAMAM NE YENI ÜRÜNÜ ÜCRETSİZ NE YARI FİYATLI GÖNDERİN... BEN KENDİ PARAMLA 90TL İLE TEKRARDAN GERİ DÖNUYORUM ve bana 8 GÜN sonra bu forumdanmı geri dönüş sağlıyorsunuz?
  • cihazları kalıtelı diyoduk niye bozulduki acaba. bı arkadas aldıracaktım bıraz pımpırıklı bozulursa ağzından duramam
  • Romoss cihazının hangi distribütörden temin edildiği önemlidir.
  • Tochi kullanıcısına yanıt
    Tochi helal sana ve bukdar ilgili oldgun icin tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sailing 5 ürünün Romossturkiye'nin sanalpazar dükkanından aldım maalesef hediye kılıf vermediler bana

    Ürün kullanımı ve kalitesi gerçekten mükemmel. Güvenli ve garantili yurtdışından bile olsa almanızı önermem yerli garantilisi varken.
  • incu6us kullanıcısına yanıt
    İlgi ve güveninize teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,
    Romoss Türkiye
  • bu ürünün çıkışı kaç mah onu birisi söyleyebilir mi? 13000 mah olanı örneğin 10bin mah çıkış sağlayabiliyor mu piller samsung demişler ama deneyen varsa herhangibirinde paylaşabilir mi?
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    13.000 mah olanı bir arkadaşım aldı,Cihaz devresi bozuk cıktı.Arkadaş icini actı icinde 5 tane 2.600 mah samsung kalem pil var.Diğer sayfalarda görebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Aura

    13.000 mah olanı bir arkadaşım aldı,Cihaz devresi bozuk cıktı.Arkadaş icini actı icinde 5 tane 2.600 mah samsung kalem pil var.Diğer sayfalarda görebilirsiniz.

    kardeş içinde kaç mah olduğu inanın hiçbirşey ifade etmiyor.
    dandirik bi cihaz ise 7000 mah bi bataryayı 0 dan 100 e şarj eder biter çok kaliteliysede en fazla 10000 mah şarj eder. hiçbir pil üzerinde yazdığı kadar batarya şarj edemez elektriğin direnci diye birşey var. öyle piller varki içinde 20bin mah pil var 10bin mahı zor şarj ediyor. bu adamlarda üzerine yazmamışlar çıkışını zaten hiç tekin değil böyle test eden varsa örneğin atıyorum s3 ü kaç defa sıfırdan yze şarj etti bitmeden gibi onu merak ediyorum
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    Nokia 5800'ı 5.5 ile 6 arasında sarj ediyor. sailing 5

    Nokia 5800'ı 4.5 ile 5 arasında sarj ediyor sailing 4

    Nokia 5800 Batarya Kapasitesi 1.320 Mah olması gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Aura

    Nokia 5800'ı 5.5 ile 6 arasında sarj ediyor. sailing 5

    Nokia 5800'ı 4.5 ile 5 arasında sarj ediyor sailing 4

    Nokia 5800 Batarya Kapasitesi 1.320 Mah olması gerekiyor.

    sailing 5 13bin mah değil mi?

    6x1320=8bin falan ediyor çok çok çok kötü demektir. bu fiyata xiaominin 10400mah olan bataryası alınır ki oda 8bin mah kadar şarj ediyor. üstelik daha uzun ömürlü. daha küçük. daha kaliteli malzeme kullanılmış
  • Batarya özelliğini bilmiyorum ama sailing 5 samsung note 10.1 tableti sadece 1 sefer şarj edip kendini de bitiriyor...
    sailing 1 iphone 5 ve 4s 1 sefer şarj edebiliyor ama samsung s4 ü sadece %60 a kadar doldurabiliyor...
    batarya kapasitelerine göre 13000 mah bile yetersiz kalıyor :(
  • romoss kullanıcısına yanıt
    Müşteriyle aranızda geçen konuşmaları yayınlamak? Kenarda üçbeş bin parası olan dist. oluyor. Hey gidi, neyse blok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz değerli forum üyelerine de buradan duyarmak istedik. Pozitron Dış Ticaret olarak Romoss markasının Türkiye distribütörüyüz. Şu anda piyasa da en uygun fiyatlarla bu ürünleri tüketicilere ulaştırıyoruz. Şu anda sahibinden.com üzerinden ürünlerimiz satıştadır. Aşağıdaki link üzerinden Romoss ürünlerini faturalı ve garantili olarak satın alabilirsiniz. Diğer firmalardan farklı olarak araç içinde laptop sarj eden araç içi sarj cihazı ile beraber her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz laptop'unuzu 1 kere doldurabilen taşınabilir laptop sarj cihazları da satıştadır. Bunların yanında Samsung bataryalı (Sailing Modeli) taşınabilir sarj cihazları da en uygun fiyatlarla hizmetinizdedir.

    http://www.sahibinden.com/arama?userId=16007215&hasSecureTrade=true

    İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.