Şimdi Ara

Splinter Cell Serisi Devam Edecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Splinter Cell serisinin son çıkan oyunu Splinter Cell: Blacklist, her ne kadar beğenilen bir oyun olsa da, başarılı seviyede satış yapamamıştı. Blacklist'in satışları Ubisoft'un diğer serilerine oranla çok düşük seviyelerde olunca akıllara başka düşünceler gelmişti. Ancak Ubisoft tarafından serinin devam edeceğine dair yeni bir açıklama geldi.
     
        Yaptığı açıklamada Ubisoft Toronto'nun yönetmenlerinden Kristjan Zadziuk, "Bizim formülümüz başka. Her seferinde gelişmeye devam ediyoruz. Splinter Cell oyunlarına şöyle bir bakarsanız, birbirinin aynısı kıvamında iki oyunu göremezsiniz. Assassin's Creed serisindeki gibi bir lükse sahip değiliz. Ya da her oyunumuzdan Call of Duty gibi 15-16 milyonluk satış yapmasını beklemiyoruz. Bizim için önemli olan, en iyi Splinter Cell'i sunmaktır." sözlerine yer verdi. 
     








  • Blacklist güzel oyundu oynayış grafikler istediğimiz gibi ilerleme fakat senaryoya bi el atan yok :/

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Blacklist'in senaryosu conviction'a kıyasla çok üst düzey olmamasına karşın ona göre gayet özgürlükçü, doyurucu ve keyifliydi, bence sorunlu olan kısım singleplayer değil, multiplayer kısmındaydı, hem problemli hem hiçbir yenilik yoktu; ve de kendi fikrimce çok sıkıcıydı. Sürekli bir bağlantı problemi, bug yemekten kaç sefer "rage quit" attığımı bir ben bilirim :)

    Sonuc olarak, Splinter Cell serisini hayranlığın ötesinde seviyorum, satış rakamları düşük olunca yeni oyun çıkarmazlar diye acaip endişelenmiştim ama şu haber yüreğime su serpti... Eminim benim gibi bu seriyi sevenlerde aynı şekilde hissetmişlerdir... :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • en iyi splinter Cell i sunmak için çok yanlış yoldasınız örnek almanız gereken seri conviction değil chaos theory
  • oynarken keyif veren ender oyunlardan, bu türde çok oyun yok zaten ,pcciler için bulunmaz nimet konsola özel olsaydı çok üzülürdüm.
  • Bu sefer adam gibi grafik yapsınlar UE 4'e kimse hayır demez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo Conviction'a nazaran zayıftı fakat eski oynanışına geri dönmesi açısından Blacklist de seriye yakışır bir oyun oldu. Bir sonraki oyunda senaryoya biraz daha özen gösterirlerse iyi olur. Finalde next blacklist attack???? şeklinde bir ibare vardı sanırım Blacklist 2 falan olacak.
  • Bence 2002deki Ubisoft kadrosu büyük ölçüde yok olmuş çükü 2002deki splinter cell bambaşka güzel bir oyundu.O zamanlar Ubisoft montreal çok kaliteli oyunlar yapıyordu.Prince of persia gibi dikkat ederseniz 2 seri de yok olmaya doğru gidiyor.
  • Ahh ahh nerede SS:CT .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.