Şimdi Ara

Outlast, PS Plus Üyelerine Ücretsiz Verilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde bir söylenti haberiyle PS Plus'ın Şubat ayı oyunlarına yer vermiştik. Geçtiğimiz saatlerde gelen yeni bir habere göre, ortaya çıkan bu söylenti(en azından bir kısmı) doğruymuş.

Outlast'ın resmi Facebook sayfasında, oyunun Şubat ayında PS4'te PS Plus üyelerine ücretsiz olarak çıkacağına dair bir haber yayınlandı. Şu an için Sony tarafından konuyla ilgili net bir liste yayınlanmasa da, çıkan söylentideki liste şu şekildeydi;

PS4: Outlast.
    PS3: Metro: Last Light, Bioshock Infinite.
    PSV: Dynasty Warriors Next, Modnation racers.

• PS4 Outlast akiyoruz o zaman yada akamiyoruz bizi akitiyorlar

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PS4'de de tırsmaya hazır olalım.

• çok iyi yaa!

• Daha Bu Başlangıç

• Şimdi ben yazın PS Plus almayı düşünüyorum 3 aylık daha önceden verilen oyunları bedava kullanabilir miyim yoksa sadece PS Plus'ın aktif olduğu sürede ki aylar da bedava verilen oyunları oynayacağım .
  • PS4 şova başladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • söylenebilecek tek bir şey var, "adamsın sony..." ps3 ü elimde tutmamın tek nedeni ps+
  • outlast iyi oyun ps3 verilen oyunlar daha fena sadece ps3 alıp plus uyesi olsan yeter oyun almaya gerek yok , aynı bonkorluğu ps4 yapmazlar okadar şimdilik ps3 ayarındaki oyunları verıyo sony.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Şimdi ben yazın PS Plus almayı düşünüyorum 3 aylık daha önceden verilen oyunları bedava kullanabilir miyim yoksa sadece PS Plus'ın aktif olduğu sürede ki aylar da bedava verilen oyunları oynayacağım .

Aktif ettiğin süreden itibaren verilen oyunları indirebilirsin. Üyeliğine ara verirsen yine arada kalan oyunlara sahip olamazsın ama önceden indirdiğin oyunları yine oynayabilir, sildiysen baştan indirebilirsin.

• Malesefe daha önceden verilen oyunları kullanamıyorsun :( Ama hemen şuan ps plus üyeliği alırsan tarayıcın üzerinden playstation store'a girip ps3-ps4-vita ya verilen plus oyunlarını aktifleştirebilirsin/alabilirsin.
    quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Şimdi ben yazın PS Plus almayı düşünüyorum 3 aylık daha önceden verilen oyunları bedava kullanabilir miyim yoksa sadece PS Plus'ın aktif olduğu sürede ki aylar da bedava verilen oyunları oynayacağım .
  • PS3: Metro: Last Light, Bioshock Infinite.
    Olay olmuş :)

• verdıklerı oyunlar şahane ! sony şov sürüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.