Şimdi Ara

GTA Online'a Güvenlik Güncellemesi Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Grand Theft Auto V'in multiplayer modu, hem oyunun çıkışına yetişmemiş, hem sunucu problemleriyle çıkmış, hem de oyun içinde sıkıntıları meydana getirmişti. Rockstar'ın istediği seviyeye bir türlü gelemeyen GTA Online için yeni bir güncelleme yayınlandı. 

GTA Online için çıkan 1.09 yaması, hilecilere yeni bir yöntem arıyor. Oyunun yeni yamasında anti-cheat yazılımı güçlendiriliyor. Bunun haricinde oyuncuların daha kolay yollarla para kazanmasını sağlayan hataların bazıları da gideriliyor.

• Olay hile şu bu değil..Oynanışla ilgili sorunlar var..Tamam görevler çok harita güzel falan ama oyunda yapılan kazanımlarla yapacak birşey yok.Bir ev bir araç al tamam ondan sonra paraya ihtiyaç yok.Yeni evler yeni arabalar falan kimseyi teşvik etmiyor.E görevler çok ama bir de sürekli tekrarlıyor görevler..Oyundan sıkılanda 1 daha girmiyor.Ben 15 gün oynayıp bıraktım online ı.Bence bir çok kişide bu şekilde bırakmıştır.Ben single da ev araba peşinde koşmamışım arkadaş.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • geçti bugünün pazarı be...sen güncelleme getirsen ne yazar!

• gta yı ilginç bir şekilde hala almadım çünkü bekleyip görmek istedim insanların yorumlarını . anladığım kadarıyla oyunun single iyi değil online çabuk sıkıyor, ee sırf paraşütle atlayıp tenis oynamak gibi aktiviteler için mi o kadar para verip alayım yani ben anlamadım ben? bi tavsiyede bulunun ona göre fikir edineyim

• Oyunu mutlaka alip oynamalisin..sikayetciyiz dediysekte o kadar da degil.ayrica single i cok iyi kim kotu dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxKonsol

Oyunu mutlaka alip oynamalisin..sikayetciyiz dediysekte o kadar da degil.ayrica single i cok iyi kim kotu dedi

ya forumlara bakıyorum ne bilim hep aynı görevler soygun sonra biri kelek atıyor gidip onu hallediyosun falan sıradan şeyler falan yazanlar dahi gördüm. o yüzden zaten almadım şimdiye kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesut abi araba satışları nasıl gidiyor? :D

• GTA V candır ya sadece araba sürmesi bile eğlence veriyor. Adamlar 10 numara oyun yapmışlar bundan sonra ps3 yada xbox da bundan ötesini görmek hayal olur heleki devasa haritasıyla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.