Şimdi Ara

Battlefield 4 PC İçin Yeni Güncelleme Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Çıktığı günden beri başı teknik problemler ile dertte olan Battlefield 4,  PC için altıncı yamasını bu gün yayınlandı.
     
         Yeni güncelleme ile oyun içerisinde yaşanan bazı teknik sorunlar düzeltilirken, jetler için denge sağlayacak bazı özellikleri de ekliyor. Stealth Jet üzerindeki 20mm topların hasarı %25 arttırılıyor. Ayrıca artık jetler birbirine daha yakın bir uçuş deneyimi sağlayacak şekilde düzenlendi. F35 ve J20 daha çevik hale gelirken Su-50 ise biraz daha ağır olacak. Tüm saldırı jetleri ise öncekinden biraz daha az çevik olacaklar. 
     
        Yamayı Origin üzerinden otomatik olarak indirebilirsiniz.








  • Yama 260 mb.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ps4'de de bekliyoruz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tabi kimse jet kullanmasını beceremiyor, gördüler bu olayı iyice kolay oldu jet kullanması
  • Blah blah blah... hala opertation locker daki indicator kaybolma sorununu çözemediler - tek mermide vurulma, damage alırken ses kesilmesi sorunları hala devam ediyor. Yanındaki granade hala indicator tarafından gösterilmiyor.. çatılara hala spawn point atılmıyor , defib ile bazı oyuncular kaldırılmıyor hala , birbirimizi düşmanla aynı anda vurmamız , PDW-DMR silalarının berbat olması ve hiçbir durumda kullanışlı olmaması.. sayayım mı daha?

    Mal gibi oyunu bitmeden çıkarırsan olacağı bu. BF4 oynuyorum bu aralar daha önceleri üç sene boyunca cod oynadım o üç senede ne bir bug a rastladım ne bf4 teki gibi mallıklara.

    Fizik motoru olarak da gördüğüm en iğrenç oyun bf4. Dışardan birinin gördüğü player animasyonları ile oyuncunun o an yaptıkları-yaşadıkları farklı - kaçkere bana bile bakmayan adam tarafından vuruldum - yerdeki taşın-kırık tahta parçalarının-karton kolilerin bile üstünden atlayamayan karakterler , bazen hip fire modda sniper mermilerinin saçma bir biçimde namlunun ucundan çıktığı gibi kırılıp evrenin en temel yasalarından olan yerçekimini yenip havaya doğru gitmesi ( counter strike da vardı assault da oynarken borunun içine sniper la ateş edince olyordu bole şeyler ) , 1m yerden atlayıp 30 can puanı kalması , sadece squad la konuşabilme , 220 m den sana sıkan lmg nin suppression etkisi yampası , çok değil girdiğim oyunlarda 10-15 tane oyuncu hack yüzünden atıldı ( özellikle lmg lerde olyor sanırım )

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Oyuna BOG atması kolay beğenmiyorsanız, daha iyisini yapın oynayalım :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şu an iniyor 206,06 mb yama

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fanboyluk nası bişi anlamıyorum. insanlar gelip adam akıllı hataları yazıyolar bide eksileniyolar. EA baba tokatla bizi diye yalvaralım mı yani? oyun hala beta arkadaşlar bende BF serisinin hastasıyım ama kabul ediyorum ne var bunda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    fanboyluk nası bişi anlamıyorum. insanlar gelip adam akıllı hataları yazıyolar bide eksileniyolar. EA baba tokatla bizi diye yalvaralım mı yani? oyun hala beta arkadaşlar bende BF serisinin hastasıyım ama kabul ediyorum ne var bunda.


    fanboyluk la alakası yok. oyundaki lag problemini sen kalkıpda fizik motoruna bağlarsan birde abartıp hayatımda gördüğüm en iğrenci fizik motoru dersen eksiyi yersin. bunun ne fanlıkla ne oyunculukla alakası yok. bende eleştiriyorum ama 64 kişinin aynı anda savaştığı hem fps hem kara hem deniz hem hava araçlarının bu kadar başarılı olduğu ve gerek fizik gerekse vuruş hisiyatinin bu kadar simalsyon havasında geçtiği savaş oyunu başka yok. kısaca yiğidi öldür ama hakkını ver.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bende hatalarin düzeltilmesi kanaatindeyim. Bu helikopter kullaniş biçimlerinde beni deli ediyor. Zaten ustalaşmiş biri oyun her defasinda birinci bitiriyor. Piyadelerden mal mal dolasiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hatalı felan ama bunuda elimizden düşürüp başka bir oyuna geçemiyoruz yani
    Hatta tek bir amacı olan direk pvp onlinelerden nefret ederken bf4 de bir adam vurmanın keyfi inanılmaz :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • EA belkide efsane olacak bir oyunu batırdı gerçekten. BF oyuncusuyum fakat 4. oyunun böyle olması beni bile oyundan soğuttu. Oyunu alalı kaç ay oldu hala 25.rank tayım, o derece oyunu oynamak için bir isteğim kalmadı yani

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çokta bişey değişmemiş hala gigabayt gtx 780 windforce ile (özellikle shangai da )keyf vermiyor ama malesef alternatif yok...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oxman
    Söylediğin bir kaç hatayla bende karşılaştım oyunda ama sniper mermisinin yukarı doğru gidip geri düşmesi hata değil o zeroining distance ayarı oyuna onu eklemelerinin sebebi çok uzaktaki bir noktayı vururken scope la yukarıya nişan alınırdı battlefield 3 te o sorunu çözmek için getirdiler bunu default ayarlarda v tuşu ile değiştir 0 olursa yukarı doğru gitmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.