Şimdi Ara

Şehir İnşa Etme Oyunu Banished 19 Şubat'ta Çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
         Bağımsız geliştiriciler ilgi çekici oyunlarla karşımıza çıkmaya devam ediyorlar. Shining Rock Studios'un neredeyse 2 yıldır üzerinde çalıştığı şehir inşa etme-strateji oyunu Banished 19 Şubat'ta PC'ye özel olarak 20 dolar fiyat etiketiyle Steam'de satışa çıkacak.

Bir şehir inşa etme-strateji oyunu olan Banished'ta bir grup sürgün edilmiş macera perestin kontrolünü ele alıyoruz. Yeni bir yaşama başlamak zorunda olan bu grup, ana vatanlarından sadece giysileri ve at arabasındaki eşyalarıyla birlikte sürülmüşlerdir.

Banished kasabasının sakinleri doğuyor, yaşlanıyor, çocuk sahibi oluyor ve ölüyorlar. Bu süre içerisinde de sağlıklarını, huzurlarını, mutluluklarını koruyup kasabalarını daha gelişmiş bir yer yapmak istiyorlar. Tabi bütün bunların sorumluluğu bizim ellerimizde.

Herhangi bir yetenek ağacı sistemine sahip olmayan oyunda istediğimiz yapıyı, her an inşa etme şansımız var. Buna karşın bütün kaynaklara ulaşmak kolay olmayacak. Paranın olmadığı oyunda diğer şehirlerle takas yoluyla ticaret yapacaksınız ve kaynaklarınızı çeşitlendireceksiniz.

Banished kasabasındaki insanların avcılık, çiftçilik, demircilik, madencilik, eğitim ve sağlık gibi 20'den farklı meslekte çalışabileceği oyun şehir inşa etme oyunlarına yeni bir hava getirme amacında. Ümit verici bir oyun olan Banished kendi türüne yeni bir soluk getirebilir.

Aşağıda oyunun yeni oynanış videosunu bulabilirsiniz.

• Harika gözüküyor. Orta Çağ teması da ayrı bir hava katmış.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • böyle oyunlarla pek alakam olmaz ama bu oyun beni kendine çeıkemeyi başardı göze hoş gözüküyor

• simsi yok etsin yeter
  • Bu tür oyunlarla aram fazla iyi olmasa da Sim City alıp hevesim kursağımda kalmıştı. Bir de bunu deneriz bakalım

• Settlers tadı vereceği için deli gibi beklediğim oyunlardan.

• Bu tarz oyunlara bayılırım, haberi okuyunca iyi bir hevesle oyunu aklıma kazıdım ama videoyu izlerken umduğumu pek bulamadım nedense...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • StrongHold yapımcısı biraz örnek alsın,en son oyunları berbat ötesiydi.
  • Bir an kendimi orada çiftci olarak hayal ettim ortam çok güzel kesinlikle deneyeceğim :)
  • Bu oyuna benzerse benim için ölümsüzleşir Children of the Nile Enhanced bu benim çocukluk oyunum.

• böyle oyunların ortamlarına bayılıyorum orada yaşama isteği doğuruyor bende :)
    kesinlikle alıp deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Settlers tadı vereceği için deli gibi beklediğim oyunlardan.

Aynen Kar yağışını görünce benimde aklıma bir anda Settlers 6 geldi..Umarım settlers 6 da olduğu gibi kar yağınca bazı şeyler etkilenir..

Örnek ; Settlers 6 da kar yağınca dereler buz tuttuğu için balık tutamıyordu köylülerimiz
    Ayrıca ekinlerimizde toplanmıyor arılarımızda çiçekler olmadığı için bal üretemiyordu..Umarım bunun gibi özelliklerde bu oyunada gelir.

• Gerçekten güzel bir şeye benziyor Kar efekti de oyunu çok şirin göstermiş tam kafa dinleme oyunu gibi
  • Sanki fazla bir şey vaat etmiyor gibi ama bilemedim şimdi.
  • Videoyu izlerken ruhum o nehirde aktı gitti. Çok hoş gözüküyor.
  • Oyun çok hoşuma gitti. Nedense bi' ufak mega-lo-mania 'yı hatırlattı bana.

• HEYECAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aderranyth -- 9 Ocak 2015; 3:12:10 >
  • Şu an sevinçten camdan atladım.

• Emperor gibi geldi bi an heyecanla açtım ki çok da o tarz değilmiş. Ama yine de hoş bir oyun olduğu kesin, alır oynarım muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

StrongHold yapımcısı biraz örnek alsın,en son oyunları berbat ötesiydi.

Bende içimden ah stronghold ah diye geçirmedim değil :) . Bu arada oyun, oynadığı oyunda huzur arayanlar için harika gözüküyor, çok sevdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.